Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Fiesta mk3

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
Odgovori
ukii_fiesta
Poruka: 14
Član foruma od: subota, 28. jan. 2012. u 23:48h

Ford Fiesta mk3

Poruka od ukii_fiesta » nedelja, 30. mar. 2014. u 20:52h

Pozdrav drugari,evo da i ja predstavim svoju masinu (sa zakasnjenjem) :D u pitanju je ford fiesta mk3, 1989. godiste,motor je 1.4 sa 52 kW :D u planu su branici sa xr2i verzije i kacket,ostalo je samo da nadjem prednji branik sa duplim maglenkama pa da namontiram :D
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Ford Fiesta mk3

Poruka od dule0911 » nedelja, 30. mar. 2014. u 22:49h

Dobra fiesta thumbsuph Svidjaju mi se fabricke felne, a ove diode napred su onako, meh, ali dobro, kapiram da sluze svrsi. Inace branik je ako me secanje dobro sluzi, zadnji put kad sam naleteo na isti, kostao komplet sa maglenkama nesto oko 100e.
Fiesta!!

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » nedelja, 30. mar. 2014. u 22:53h

Fino opšte stanje, mada se vidi da je dorađivana, što nije loše, naprotiv. :) S druge strane, bila bi - za moj pojam - odlična samo da nije par detalja (recimo, to "izlomljeno" dnevno svetlo mi strašno bode oči :( ) Sa srećom u potrazi za xr branikom koji je zdrav, svakako će biti lepša sa time. thumbsuph
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

ukii_fiesta
Poruka: 14
Član foruma od: subota, 28. jan. 2012. u 23:48h

Poruka od ukii_fiesta » ponedeljak, 31. mar. 2014. u 14:46h

Radjena je limarija pre neku godinu,mada realno nisam zadovoljan kako je odradjena,radio je komsija jedan,koji ceo zivot radi limariju,vise je obracao paznju na sminkanje,ali dobro,sta je tu je :D sto se tice ovih dioda,oduvek sam voleo maglenke na kolima,posto na ovaj branik nije moguce uklopiti maglenke,a da to lepo izgleda,stavio sam diode privremeno,dok ne nadjem branik sa xr2i :D a izlomljene sam stavio jer se lepse uklapaju u branik koji je na krajevima savijen malo :D

DzoniPv
Poruka: 1430
Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h

Poruka od DzoniPv » ponedeljak, 31. mar. 2014. u 15:16h

Dobra! Nije tesko naci xr branik,zaviri po otpadima.
2007 Ford Fiesta 1.3

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“