hhehehehe,ima i duhovitih odgovora....da ne ispadne da se nesto hvalim i kurcim,imao sam ja oduvek pristojno para,ali sada prvi put u zivotu imam toliko da mi 10 000eura manje ili vise za kola ne znaci nista,apsolutno nista,i zelim da ispunim moj decacki san,da PRVI PUT u zivotu dodjem ko gospodin u salon,pokazem prstom koji auto zelim,izbrojim kesh,i prvi okrenem kljuc auta koji mirise na NOVO!!! O ovome sanjam jos kad sam dete bio i gledao moje kako stalno nesto kupuju polovnjake,cimaju se,popravi ovo,samo da sredim ono i sl..... ja zelim da nemam sta da sredjujem,doterujem,hocu da sednem i vozim uzivam u mirisu novog auta.... Gledam sada mog caleta,kad sam mu nedavno kupovao auto,rekao sam mu BIRAJ STA POZELIS,nebitna je cena,on mi trazio FICU!!!! Ja ga nisam kontao,moze da vozi sta god pozeli a on hoce ficu,pa sam mislio da me zeza(ispade da se ne zeza),i polomih se da mu nadjem ficu,i kad sam ga nasao i kupio,sad gledam caleta,on u tom autu uziva kao da je lambordzini....pazi ga i neguje kao ni jedan auto do sad.....njega je ispunilo to sto je dobio ficu,on covek uziva u tom fici vise nego da ima lambordzini....i jednostavno zelim i ja za sebe da ucinim nesto sto ce me uciniti srecnim,a to je ispunjenje decackog sna-kupovina novih kola.... tako da sam cvrsto resio da pada nov auto....ali bicu pametan,sacekacu tu famoznu jesen,pa izabrati vozilo po mojoj meri..... Hvala svima na savetima,nadam se da razumete zasto zelim novo,potrudio sam se da objasnim...