Inače sam iz Banjaluke, radio voditelj po zanimanju, a automobili su mi drugo lice iste ljubavi.
Zdravo svima :)
- vladimir_skoric
- Poruka: 65
- Član foruma od: nedelja, 6. apr. 2014. u 20:40h
Zdravo svima :)
Pozdrav ljudi, ja sam Vladimir Škorić, i konačno mi je pošlo za rukom da se registrujem na ovom forumu.
Od januara prošle godine sam vlasnik Forda Focusa 1.8 Tddi Tournier, 55kW iz 2002. iako prije toga nisam ni pomišljao na takvo što, ali eto, slučajnost... Uglavnom, pokazala se kao srećna okolnost. Uvijek sam volio Ford, ali priznajem manje od automobila ostalih njemačkih proizvođača, međutim to se od prošle godine mijenja. Nekako smatram da je pravi auto onaj koji čovjek osjeća kao svoj produžetak ili nastavak dok ga vozi.
Inače sam iz Banjaluke, radio voditelj po zanimanju, a automobili su mi drugo lice iste ljubavi.
Nadam se da ćemo se lijepo družiti i razmijeniti iskustva. 
If you wanna ride like a lord, buy yourself a Ford!
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Zdravo svima :)
Dobro nam došao
makar i sa malim zakašnjenjem
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- RedMan
- Poruka: 120
- Član foruma od: utorak, 29. maj 2012. u 20:40h
Dobrodoso 
- stamenkovic predrag
- Poruka: 17
- Član foruma od: petak, 28. mar. 2014. u 17:42h
Pozdrav,
Ako mislite da će drugi ljudi biti dobri prema vama zato što ste vi dobri prema njima to je isto kao da mislite da vas lavovi neće pojesti zato što vi ne jedete lavove
- vladimir_skoric
- Poruka: 65
- Član foruma od: nedelja, 6. apr. 2014. u 20:40h
Hvala puno
@predrag koje je boje tvoja limuzina? 
If you wanna ride like a lord, buy yourself a Ford!