Stiglo pojacanje u porodicu, autic iz naslova, 2003 Fokus, dizel normalno

i odma da kazem da mi je prirastao za srce

.. Najvise me je iznenadila udobnost, pliva preko neravnina svih oblika i dimenzija, sine i ona sitna poprecna ulegnuca sto su najcesce ispred semafora ne oseti, sigurno da mu dosta pomaze i profil gume, 195/60R15, mada mu je i trap u izuzetnom stanju, bez ikakvog lufta, u unutrasnjosti nikakavih cvrcaka, sto puta je ponovljeno al moram da kazem da je fantastican odnos izmedju u dobnosti i drzanja na putu, prosto jede krivine.. Bas bas fino povlaci a dima apsolutno nema, svaki detalj na njemu upucuje da je izuzetno malo presao i da je pri tome jako pazen, na satu je 80400km, e sad...... Gumene tipske patosnice su odmah legle a u nekoj buducnosti su u planu 17ke, projektori, poseta Bokiju

i to je to, za sada mi je prava milina da ga djiram ovakvog

.. Zadnje gume su 2003, verovatno prva ugradnja, sare imaju al su stare i huce, prednje 2013 nove miselinke, zadnji rub sa suvozaceve strane je malkice cesnut, akumulator je zamenjen pre par dana od strane autoplaca, vidi se po racunu al stavise neki nejaki od 56A pa jos nepravilnih dimenzija tako da poklopac ne nallzeze kako treba, i javlja se neko skripuckanje iz trapa al ne svaki put, recimo ujutru ga upalim i predjem 10-15km bez ikakvog suma a onda pri sledecoj voznji se cuje, preko lezecih npr., pretpostavljam da su gumice balans stangli, probacu sa podmazivanjem pa cu videti sta se desava..