Pomoc - Ford Cougar 2002 sa kojim vozilima deli delove...
Moderator: ace1
- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
Pomoc - Ford Cougar 2002 sa kojim vozilima deli delove...
Kako da dodjem do informacije sa kojim vozilima moj Cougar deli koje delove... U sustini bi trebalo da deli masu delova za Mondeo-om (iskopao sam na par US sajtova da mu je Mondeo platforma na kojoj je zacet)...
Mnogo bi mi znacila pomoc u smislu preporuke nekog softvera, web stranice ili eventualno nekog kataloga autodelova...
Mnogo bi mi znacila pomoc u smislu preporuke nekog softvera, web stranice ili eventualno nekog kataloga autodelova...
boost is automotive equivalent of cocaine
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Pomoc - Ford Cougar 2002 sa kojim vozilima deli delove...
Baš kao što i reče, djeli dosta djelova sa Mondeom Mk2, jer to je ustvari Mondeo Coupe.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Pa sada nisam siguran koliko deli delova sa mondeom posto je amerikanac.Vecina delova za fokusa amerikanca je slicna sa evropskim ali neodgovara
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- CougarXR
Najace pitanje jeste konkretno sta od delova moze da se koristi... od kog godista mondea...
@ rsdforddragomir - to stoji... ali ajde da podjem od pretpostavke da nije tolika razlika... jer ono sto sam uspeo da nahvatam me upucuje da nije radjena neka velika razlika izmedju US i EU modela... iako u Grandu nece ni da pricaju ako je US sasija... sto je skidanje sa vrata vise nego ista drugo...
@ rsdforddragomir - to stoji... ali ajde da podjem od pretpostavke da nije tolika razlika... jer ono sto sam uspeo da nahvatam me upucuje da nije radjena neka velika razlika izmedju US i EU modela... iako u Grandu nece ni da pricaju ako je US sasija... sto je skidanje sa vrata vise nego ista drugo...
Poslednja izmena: CougarXR, na dan utorak, 24. nov. 2009. u 20:43h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Vrlo tesko pitanje posto je mondeo mk2 radjen do 2000 godine a tovoj auto je 2002 tako samo dok se ne pogleda tesko reci
- CougarXR
Konkretno imao sam "lupkanje" zvuk kuckanja metal od metal sa zadnje vozaceve strane... podigao zadnji deo i ispostavilo se da je gumica balans stangle ostecena znatno... originalnu nisam uspeo da nadjem... pa sam stavio totalno drugu tj. kombinaciju dve gumice da bih zadovoljio uleganje tj. da dodje u isti polozaj kao i suprotna koja je bila ok... i tom prilikom sam poceo da kopam sta da radim sa takvim sitnicama a i uopste u slucaju otkazivanja ili istrosenosti nekog ozbiljnijeg dela...
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Mozda je gumica ista ako mozes slikaj pa postavi
- CougarXR
Probao sam da izguglam... i dobio jos zanimljiviju info... "2 REAR Sway Bar Link FORD COUGAR 99-02 MONDEO II 97-01" http://cgi.ebay.com.au/2-REAR-Sway-Bar- ... 3001r21271 i u kompletu ide original gumica kao sto je ova sto sam je skinuo... a po ovome bih rekao da mozda imamo odgovor na tvoje pitanje o poklapanju godista 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
Ovo na slici su zadnji stabilizatori od mondea do sredine 98 godine i toga ima
- CougarXR
navodno mi odgovaraju
sto bi bilo diiiivno da je slucaj i sa ostalim delovima... 
E sad bez samog zaleganja pod auto nekoga ko poznaje mondea u sraf... ili kvalitetnog kataloga za poredjenje modela u koje su ugradjivani delovi... ne ostaje mi nista drugo

E sad bez samog zaleganja pod auto nekoga ko poznaje mondea u sraf... ili kvalitetnog kataloga za poredjenje modela u koje su ugradjivani delovi... ne ostaje mi nista drugo

- Dragomir
- Oficijalni serviser
Ja mogu da pomognem kada pogledam
- CougarXR
To bi bilo lepo 
Vidim da u avataru stoji da imas servis, u Pinosavi...!?

Vidim da u avataru stoji da imas servis, u Pinosavi...!?