Interesuje me, da li neko zna koja su najkvalitetnija ksenonska svetla, koja se mogu ugraditi u farove tog modela?
Hvala ..

RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
Nemoj buniti coveka. Ako uzima morimoto mini onda je projektor bi xenon a sijalice idu h1 koje su "obicne" sa jednim vlaknomSimkeFordMK3 piše:na forum Pope
Za xenon svetla ti predlažem da staviš neke OEM ili ti aftermarket xenon 4300k ova boja najviše vuče na belo dosta nas ima i 6000k koja vuče a plavo...meni se više sviđa pa sam ih stavio iako znam da slabije osvetljavaju nego 4300k... ja sam lično prezadovoljan...
vidi kada budeš kupovao da uzmeš sa garancijom na bar godinu dana...
e sada sve zavisi koliko si spreman da izdvojiš novca za xenone... najbolje bi bilo da uzmeš full bi-xenon... to je komplet i kratko i dugo xenon i uz taj set obavezno uzmi i mini morimoto projektore...da ne bi nekoga zaslepio na putu...
koje sijalice treba da kupiš rećiće ti već neko ko vozi fiestu kao tvoju... mislim da je Shomy_ksh naš fordaš na forumu koji vozi fiestu kao tvoju stavio xenon...
imaš i temu o xenonima... pa pročitaj. .. ima dosta korisnih saveta i iskustava... xD
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."