Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Taunus 1600 1974

Nakon što predstavite sebe, predstavite naravno i vašeg ljubimca.
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Ford Taunus 1600 1974

Poruka od dule0911 » nedelja, 4. maj 2014. u 21:16h

E ovako se sredjuje limarija, svaka cast thumbsuph
Super je ispao, samo mi se volan ne svidja, previse je "bling" za moj ukus.
Fiesta!!

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 5. maj 2014. u 09:55h

Лимарија је одрађена профи . За школски пример како треба да се ради ,мада каросерија је и била у добром стању .
Треба да порадиш на ентеријеру , да и он буде у скалду са одличним стањем спољашњости . Чиним се да је неко качио слику твог аутомобила са убаченим 2.9 мотором , или видео клип.

Оно што мене интересује како лежи ауто на путу ? Јел се цима много по неравнинама ? Јел му плеше задњи крај ? Ауто је подугнут назад и нагнут на напред , а то ефективно смањује затур точка и самоцентрирање волана ... Видим да су ти гуме 195/50 15 , како се понаша са њима , јел тврд ? Ово питам јер има намеру да ставим исти профил гума .

steel ford
Poruka: 11
Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 18:50h

Poruka od steel ford » ponedeljak, 5. maj 2014. u 11:26h

Lonac ke zamenim kao i celi izduvni sistem stavio sam ga samo da mogu da registriram avto iako to jos nisam uradio tako da nisam mnogo vozio avto i nisam osetio mnogo.Ono sto sam primetio e da avto sada sa servo letvu ide tamo gde zelis nema vise lufta da seta po ceo putu ... Sa ove gume sad sto e jos nisam ga vozio tako da neznam kako kje se ponasa.Vozio sam ga od garazu do kukje sa onim 13ke sto su zakacali u krila uvek kad ugjem u krivinu sad to nije bilo..Diferencijal e ostao fabricki i nisam smeo mnogo da gazim po gas jer sigurno kje nesto da se polomi tako da kje moram da nagjem onaj sto e heavy duty..

Za zagjni del da spustim malo planiram da otsecem jedan krug od spiralama dali e to neko radio i nema li da ima posle neki problema?

Enterier planiram da uradim u kozu ovakvu kafenu boju...
Slika

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » ponedeljak, 5. maj 2014. u 12:54h

Ја сам радио , па сам се покајао и нашао неке опруге од ГТ модела које су чвршће . Ако ћеш да сечеш , одсеци прво пола круга , па види као стоји , па још пола ако ти се не свиђа .
Када је спуштено вешање , а мекано , а веђим рупама или превојима може да удари у грничник , па да те седиште лансира у кров ако си 188 као ја .
Друга ствар је да нагињање ауто напред смањује затур точкова а самим тим и држање правца .
Спуштање задњег краја помоћиће аутомобилу да буде стабилнији и управљивији .
Небрини се , неће ништа да поломи у задњој осовини , нема он тежину , а ни гуме моћ пријајања , да би нешто поломио .
Можеш само да палиш гуме , и да изгубиш контролу над задњим крајем , ако претераш

Odgovori

Povratak na „Automobili članova“