Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
najgore sto ga ja, kao i vecina, uvek patosiramo kad vidimo zeleno..
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Ima zašto crveno znači NE MOŽEŠ DA PROĐEŠ, MORAŠ DA STANEŠ
Mentalać za volanom!

- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Pa iskreno ja pre patosiram gas preko dana jer se vodim logikom da neko stoji gde se pali zeleno, ovako nocu samo moze da produzi, opet ovi su prosli na cisto crveno, ne verujem da su konstatovali semafor uopste.
Ovo je strasno
Ovo je strasno
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ima tu problem i onaj svjetleći bilbord koji je postavio EPS ili EV, ne znam tačno.
Ali znam da svjetli jače od ulične rasvjete. Ako je onaj u Golfu bio pod gasom, vrlo vjerovatno mu se pomješalo svjetlo od bilborda sa semaforom, jer na bilbordu se vrte neke slike koje imaju zelene boje.
Ne znam tačno, ali čini mi se kada prolaziš autom iz pravca kojim je došao Golf, te iz te perspektive svjetla semafora i bilbord dođu u istom nivou.
Ali znam da svjetli jače od ulične rasvjete. Ako je onaj u Golfu bio pod gasom, vrlo vjerovatno mu se pomješalo svjetlo od bilborda sa semaforom, jer na bilbordu se vrte neke slike koje imaju zelene boje.
Ne znam tačno, ali čini mi se kada prolaziš autom iz pravca kojim je došao Golf, te iz te perspektive svjetla semafora i bilbord dođu u istom nivou.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- popovicvl
- Poruka: 5662
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Izvini, ali da ti bilbord dodje kao semafor maras biti bar 1,5. Da ne pricao mimo istrage i sve najbolje o nesrecnoj deci, ali za ovakvu nesrecu su potrebne dve budale.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ali je opet ovaj u golfu vise kriv i sam je iskrojio svoju sudbinu. Crveno je crveno.
Fiesta!!
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Opet ta ludačka brzina i alkohol odnose mlade ljude...naravno i odsutnost vozača Golfa je presudna.
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Samo je Losos nad Lososom.
Ovaj iz audia, pa nije on uzeo trabanta ili peglicu, da bi sad vozio 50 na pravcu.
A tek ovaj iz VW, ..., sta reci ...
Dve curice mrtve zbog dva debila. Ovaj jedan jos ostade ziv, pa ce kroz koju godinu, ili mesec, lececi traumu alkoholom, jos nekog da ubije.
Ovaj iz audia, pa nije on uzeo trabanta ili peglicu, da bi sad vozio 50 na pravcu.
A tek ovaj iz VW, ..., sta reci ...
Dve curice mrtve zbog dva debila. Ovaj jedan jos ostade ziv, pa ce kroz koju godinu, ili mesec, lececi traumu alkoholom, jos nekog da ubije.
- Iosis
- VIP
Znam da moraš biti dobro pijan, ali ne znamo da li je i ako jeste ovaj u Golfu bio pijan.
Kako pišu vraćali se sa mature.
Ne tvrdim da je to bilo 100%, ali može biti svašta. Jedno je sigurno, pravi uzrok nikad nećemo znati, jer ga neće objaviti.
Jeste Vlado, ti si redovno u NS, krećeš se kroz isti pa možeš da tvrdiš da taj bilbord ne smeta. Meni kao pješaku smeta kada je noć. Jer bukvalno svjetli jače nego ulična rasvjeta, što se i na snimku vidi, tj. odsijaj na asfaltu.
Da je ovaj u Audiju de*il što je vozio 150, de*il je. Ali je krivica i na ovom u Golfu.
Ili su obojica prošli na crveno ili je samo Golf na crveno, a Audi na trepteće zeleno/žuto. Zavisi kako su semafori podešeni. Golfu sigurno nije zeleno dok je god bilo zeleno za smjer iz kojeg je snimak kamere.
Kako pišu vraćali se sa mature.
Ne tvrdim da je to bilo 100%, ali može biti svašta. Jedno je sigurno, pravi uzrok nikad nećemo znati, jer ga neće objaviti.
Jeste Vlado, ti si redovno u NS, krećeš se kroz isti pa možeš da tvrdiš da taj bilbord ne smeta. Meni kao pješaku smeta kada je noć. Jer bukvalno svjetli jače nego ulična rasvjeta, što se i na snimku vidi, tj. odsijaj na asfaltu.
Da je ovaj u Audiju de*il što je vozio 150, de*il je. Ali je krivica i na ovom u Golfu.
Ili su obojica prošli na crveno ili je samo Golf na crveno, a Audi na trepteće zeleno/žuto. Zavisi kako su semafori podešeni. Golfu sigurno nije zeleno dok je god bilo zeleno za smjer iz kojeg je snimak kamere.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Iosise,
nravno da ne vozim po Novom Sadu, niti cu. Ne moram da vidim reklamu, da bih znao da je covek de*il.
Cisto za info, nema potrebe da stvljas * u rec de*il. To nije ruzna rec, vec samo tudjica koja znaci nesposoban.
Oba vozaca su ocigledno (bila) nesposobna za upravljanje motornim vozilom, u datom rezimu saobracaja.
Oba su bila sposobna za okretanje volana, menjanje brzina I davanje gasa, ali to nije kriterijum.
Ko ne razlikuje reklamu od semafora, potreban mu je staratelj, nije za peske da ide po gradu, kamoli da vozi.
Kad ti nesto nije jasno, stanes, razmislis, pitas, ... a ne ajd' da probam, mozda uspe.
Nije to crackovana igrica, pa imas unlimited energy, zivote,..., sta vec.
edit: vidim sad da sajt foruma automatski stavlja *, I to samo kad je rec u infinitivu, I u jednini, tako da izvinjenje Lososu, ako je shvatio licno, a informacija nadleznima.
nravno da ne vozim po Novom Sadu, niti cu. Ne moram da vidim reklamu, da bih znao da je covek de*il.
Cisto za info, nema potrebe da stvljas * u rec de*il. To nije ruzna rec, vec samo tudjica koja znaci nesposoban.
Oba vozaca su ocigledno (bila) nesposobna za upravljanje motornim vozilom, u datom rezimu saobracaja.
Oba su bila sposobna za okretanje volana, menjanje brzina I davanje gasa, ali to nije kriterijum.
Ko ne razlikuje reklamu od semafora, potreban mu je staratelj, nije za peske da ide po gradu, kamoli da vozi.
Kad ti nesto nije jasno, stanes, razmislis, pitas, ... a ne ajd' da probam, mozda uspe.
Nije to crackovana igrica, pa imas unlimited energy, zivote,..., sta vec.
edit: vidim sad da sajt foruma automatski stavlja *, I to samo kad je rec u infinitivu, I u jednini, tako da izvinjenje Lososu, ako je shvatio licno, a informacija nadleznima.
- dule0911
-
To je ostalo od neke ranije verzije i nikako da se sredi, ima dosta reci koje treba srediti i/ili dodati/prepraviti... Znamo za to, samo nedostatak vremena da se sve ispegla.
Inace mislim da je Vedran (losos) mislio na popovicvl-a kad je rekao Vlada.
Inace mislim da je Vedran (losos) mislio na popovicvl-a kad je rekao Vlada.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Izgleda da nikada nisi bio toliko pijan da od jedne stvari vidiš drugu. 
Ja jesam, ali u takvom stanju ne sjedam za volan, nekako se na nogama dovučema kući, mada su me i dva puta na moju sramotu donjeli.
Tako ako je ovaj u Golfu bio na matruskoj, zapio se, i kada gledaš u semafor iza semafora ti je taj bilbord, vrlo lako je (pod predpostavkom i uslovom da je bio pijan) zamjeniti zeleno svjetlo na semaforu s svjetlom na bilbordu. Jer taj bilbord nije ono klasični papirni pa osvjetljen. Nego je napravljen kao veliki LCD TV, da ga tako uporedim. Sija baš previše. I opet se vraćam ako je dobro pijan vozačn Golfa, od alkohola se može svašta nešto prividi, zamisliš sebi nešto drugo, vjeruješ da je to tako, a nije. Nešto ti se u glavi okrene, uradiš ono što trjezan ne bi nikad.
Moji primjeri: muvanje djevojke na pješačkom prelazu, dok je njen momak pored nje; svađanje sa banderom jer neće da se pomjeri da prođeš; budiš se na času filozofije, skačeš, vičeš danas je rođendan drugu Titu, pitaš da li možeš u WC, profa naravno odgovara živio, ajd' u WC; pređeš u pijanoj noći pola grada, a da to pojma ne znaš zašto si uradio, samo imaš flash back nakon 7 dana i onda se pitaš zatšto sam išao tamo.
Da ne polemišem dalje, pravi uzrok nikad nećemo znati, ako i objave nešto to vjerovatno neće biti potpuna istina.
EDIT: Dule, napisa odgovor, ne mislio sam na Vladana.

Ja jesam, ali u takvom stanju ne sjedam za volan, nekako se na nogama dovučema kući, mada su me i dva puta na moju sramotu donjeli.

Tako ako je ovaj u Golfu bio na matruskoj, zapio se, i kada gledaš u semafor iza semafora ti je taj bilbord, vrlo lako je (pod predpostavkom i uslovom da je bio pijan) zamjeniti zeleno svjetlo na semaforu s svjetlom na bilbordu. Jer taj bilbord nije ono klasični papirni pa osvjetljen. Nego je napravljen kao veliki LCD TV, da ga tako uporedim. Sija baš previše. I opet se vraćam ako je dobro pijan vozačn Golfa, od alkohola se može svašta nešto prividi, zamisliš sebi nešto drugo, vjeruješ da je to tako, a nije. Nešto ti se u glavi okrene, uradiš ono što trjezan ne bi nikad.
Moji primjeri: muvanje djevojke na pješačkom prelazu, dok je njen momak pored nje; svađanje sa banderom jer neće da se pomjeri da prođeš; budiš se na času filozofije, skačeš, vičeš danas je rođendan drugu Titu, pitaš da li možeš u WC, profa naravno odgovara živio, ajd' u WC; pređeš u pijanoj noći pola grada, a da to pojma ne znaš zašto si uradio, samo imaš flash back nakon 7 dana i onda se pitaš zatšto sam išao tamo.

Da ne polemišem dalje, pravi uzrok nikad nećemo znati, ako i objave nešto to vjerovatno neće biti potpuna istina.
EDIT: Dule, napisa odgovor, ne mislio sam na Vladana.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Što se tiče semafora ušao je na zeleno i tu je potpuno čist.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
Meni ovo ne deluje kao 150-160 koliko se prica po netu, mozda gresim.
Fiesta!!
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
cekao sam da neko to napise!
Meni je ovo iskreno daleko od te brzine. I kako se bre kazaljka zakoci na 160 kad dodje do udesa?? Ja sam to jos koji put cuo, ali mi ne deluje kao nesto stvarno...

Meni je ovo iskreno daleko od te brzine. I kako se bre kazaljka zakoci na 160 kad dodje do udesa?? Ja sam to jos koji put cuo, ali mi ne deluje kao nesto stvarno...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- popovicvl
Ni meni.
Nesrecnik u golfu je izazvao udes, a ova dileja je napravila nesrecu. Kamo srece da je udario sa 50-60, izlupala bi se auta, nesrecnik bi bio kriv, oduzeli bi mu dozvolu na 6-12 meseci i to kraj price.
Ljudi apelujem na sve vozace, zaljubljenike u auta i voznju da jurcanje ostave za neke otvorene puteve ili auto puteve, u gradu 50 i tacka.
Nesrecnik u golfu je izazvao udes, a ova dileja je napravila nesrecu. Kamo srece da je udario sa 50-60, izlupala bi se auta, nesrecnik bi bio kriv, oduzeli bi mu dozvolu na 6-12 meseci i to kraj price.
Ljudi apelujem na sve vozace, zaljubljenike u auta i voznju da jurcanje ostave za neke otvorene puteve ili auto puteve, u gradu 50 i tacka.
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Mozda se deformise tabla i kazaljka zaglavi u tom polozaju.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Na Focusu koji je udario u zid sa 200 jeste deformisana tabla, ali sve ovo je daleeeeeeeko od toga.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Moze biti i da se kazaljka blokira pri onoj brzini na kojoj se aktivira air bag kao moguci dokaz. Sto se tice brzine kada uporedim kako su se ostala vozila pre njega kretala kroz raskrsnicu (predpostavljam 55-60) i njega onda se primeti da je to puno brze, sigurno bar duplo.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- totti
Pa otp. je prošla 1 sekunda od momenta pojavljivanja u kadru, pa do udara. Procenite kolika je otp. daljina koju je prešao od trenutka kad se pojavljuje na drugom snimku. Računajte da je bilo i malo kočenja...

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Otvorite jedan brzinomer i biće vam jasno kako to kazaljka zaglavi od udarca. Nema tu nikakvog programiranog zaustavljanja, kontrole od airbag-a ili kompjutera niti namerne konstrukcije proizvodjača.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Sve stoji da su sa golfom usli na crveno, i da su krivi. Ali decko koji misli da je gospodar prstenova sa 1,1 promila ( dobrano pijan) seda i kroz grad ide minimum 100km/h sto je duplo brze treba da odgovara.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- totti
Slažem se da treba, samo što neće odgovarati za izazivanje udesa, jer ga on nije ni izazvao. On je svojom brzinom doprineo većim posledicama udesa. Da ovaj nije prošao na crveno, do tog sudara ne bi ni došlo čak i da je vozio 300.
Da neko ne pomisli da branim ovog lika - naravno da ne i lično mrzim takve... Samo pretpostavljam u kom pravcu će ići suđenje i presuda.
Da neko ne pomisli da branim ovog lika - naravno da ne i lično mrzim takve... Samo pretpostavljam u kom pravcu će ići suđenje i presuda.

- popovicvl
Sve mi se cini da ovo nisu poslednji ljudi koje ce ovaj retos ubiti.