Kuda na letovanje?
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Re: Kuda na letovanje?
Ljudi moji meni od ovih slika nije dobro. Ja ove godine mozda uspem da odem sa suprugom makar do Soko Banje, a Grcka je u planu sledece, boze zdravlja. Crna Gora mi vise nije ni u malom mozgu.
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Kad se nema puno kinte, ima prelepih mesta u Srbiji koja mogu da posluže kao odličan odmor, ništa manje kvalitetan nego more (ok, samo što nema mora
).
Imamo prelepu zemlju a slepi smo kod očiju.
Đerdap/Lepenski vir/Miroč itd.
Zlatar, Sjenica, Mileševka
Tara
Zapadna Srbija (bilo šta uz Drinu)
Jastrebac/Ribarska Banja
Divčibare/Valjevske planine uopšte (kanjoni, manastiri, vidikovci, šarmantna sela rasuta po brdima)
Kopaonik leti
Stara planina !!
Sokobanja (sa Rtnjem, Ozrenom, Bovanskim jezerom)
Tura Bor Žagubica Zlot itd.
Homoljske planine (kome treba istinski mir i kontakt sa prirodom)
Svuda može da se nađe smeštaj za oko 5 evra, hrana u paradajz varijanti (tu ne vidim ništa loše). Dakle, koštaju vas gorivo i smeštaj (povoljno), jedete što biste i kući jeli
I uvek će se naći neko jezero/rečica/bazen da se skvase kupaćke gaćke

Imamo prelepu zemlju a slepi smo kod očiju.
Đerdap/Lepenski vir/Miroč itd.
Zlatar, Sjenica, Mileševka
Tara
Zapadna Srbija (bilo šta uz Drinu)
Jastrebac/Ribarska Banja
Divčibare/Valjevske planine uopšte (kanjoni, manastiri, vidikovci, šarmantna sela rasuta po brdima)
Kopaonik leti
Stara planina !!
Sokobanja (sa Rtnjem, Ozrenom, Bovanskim jezerom)
Tura Bor Žagubica Zlot itd.
Homoljske planine (kome treba istinski mir i kontakt sa prirodom)
Svuda može da se nađe smeštaj za oko 5 evra, hrana u paradajz varijanti (tu ne vidim ništa loše). Dakle, koštaju vas gorivo i smeštaj (povoljno), jedete što biste i kući jeli
I uvek će se naći neko jezero/rečica/bazen da se skvase kupaćke gaćke

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Ima jedan hotel za neoženjenemilan_gt piše:A ocel neko nesto da rekne za nas sto se nismo jos ozenili gde je fino..
Spoiler
Show

- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
Sve je to lepo Jelchice... stvarno...
Ali to ne može ni blizu da mi zameni jednu turu ronjenja i povodnog ribolova... Hobotnice... cipli...orade... pa onda školjke...
Ronjenje i podmorje, to je neki drugi svet... ne može se to opisati...
Pa onda ona morska žega... cvrčanje onih morskih cvrčaka i skakavaca...
Talgo beach

Vourvourou Beach

Lagonisi beach

Kastri beach

Galeb koji je prišao sam, bukvalno na 3 metra...

Aquapark Solun

Deo dvorišta u apartmanima "Stellas haus", u Metamorofosiju, gde sam godinama smešten...

Deo igrališta u parku Metamorfosija

Ova dvojica mališana, što se svuda pojavljuju, su naravno moji hajduci...
Ali to ne može ni blizu da mi zameni jednu turu ronjenja i povodnog ribolova... Hobotnice... cipli...orade... pa onda školjke...
Ronjenje i podmorje, to je neki drugi svet... ne može se to opisati...
Pa onda ona morska žega... cvrčanje onih morskih cvrčaka i skakavaca...
Talgo beach

Vourvourou Beach

Lagonisi beach

Kastri beach

Galeb koji je prišao sam, bukvalno na 3 metra...

Aquapark Solun

Deo dvorišta u apartmanima "Stellas haus", u Metamorofosiju, gde sam godinama smešten...

Deo igrališta u parku Metamorfosija

Ova dvojica mališana, što se svuda pojavljuju, su naravno moji hajduci...

Poslednja izmena: lukijano, na dan nedelja, 15. jun 2014. u 00:42h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Pa dobro, mislim da su te dve vrste odmora koje se bas i ne mogu porediti. Jedno je uzivanje u prirodnim i ostalim lepotama nase lepe Srbije, a drugo je more i sve ono sto ti ono pruza. Lepo je ako covek moze otici bilo gde, samo da promeni sredinu u kojoj zivi, cisto da se napune baterije za dalju borbu kroz zivotne i ostale probleme.
Meni je Soko Banja prelepo mesto za odmor, naravno ko voli ovu vrstu turizma, ima gde da se kupa, akva park, Bovan, Moravica,itd, a o prirodnim lepotama da ne pricam.Cene su vise nego povoljne, za svaku preporuku.
A ni na more nisam gadljiv.
Meni je Soko Banja prelepo mesto za odmor, naravno ko voli ovu vrstu turizma, ima gde da se kupa, akva park, Bovan, Moravica,itd, a o prirodnim lepotama da ne pricam.Cene su vise nego povoljne, za svaku preporuku.
A ni na more nisam gadljiv.

- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
To je to sto mi treba,tamo od 2.avgusta pravac Sitonija 

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Ja imam 6 jezera u krugu od 50km 

- lenmi
- Poruka: 64
- Član foruma od: četvrtak, 26. jul 2012. u 17:40h
Prosle god sam bio na lefkadi, po meni je za svaku preporuku,odlicna tura ko ide autom, sad se razmisljam mozda se odlucim i ove god

- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Ove godine sam povratnik na Kasandru.
Nije da mi se dopada, ali hotel u kome smo bili ima dobru hranu, bazen, igraonicu, animatore za decu, parking...
Svuda je dobro kad si sa pravim ljudima.
Kako mi klinke imaju 3 i 4 godine ovo mi je bas primat.
Hoteli sa ovim sadrzajem su duplo skuplji na Sitoniji koja je stvarno neuporedivo bolja.
Jos malo da klinke porastu pa cemo na Sitoniju ponovo, smestaj bez hrane... Nisanim ja vec Kefaloniju koja mu dodje kao Lefkada sa pristupacnijim plazama.
Ne znam kako posle zemljotresa sve to izgleda.
Ali eto.
Nije da mi se dopada, ali hotel u kome smo bili ima dobru hranu, bazen, igraonicu, animatore za decu, parking...
Svuda je dobro kad si sa pravim ljudima.
Kako mi klinke imaju 3 i 4 godine ovo mi je bas primat.
Hoteli sa ovim sadrzajem su duplo skuplji na Sitoniji koja je stvarno neuporedivo bolja.
Jos malo da klinke porastu pa cemo na Sitoniju ponovo, smestaj bez hrane... Nisanim ja vec Kefaloniju koja mu dodje kao Lefkada sa pristupacnijim plazama.
Ne znam kako posle zemljotresa sve to izgleda.
Ali eto.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Ovo su moje destinacije već par godina unazad, ja ga zovem aktivni odmor - deca se nadišu vazduha, meni odgovara tišina prirode bez gužve, buke, saobraćaja...
Planina Komovi, ovi bungalovi su na 1700 metara

Šiško jezero (Bjelasica)

Biogradsko jezero (Bjelasica)

Plavsko jezero

Pešića jezero (Bjelasica) 1900 metara

Planina Komovi, ovi bungalovi su na 1700 metara

Šiško jezero (Bjelasica)

Biogradsko jezero (Bjelasica)

Plavsko jezero

Pešića jezero (Bjelasica) 1900 metara

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- RSS
- Kontakt:
Sjajno, samo eto, nama je letovanje GR i CR...
Posle se razgovori svode na to sta je bolje i eto.
Realno je malo slobodnih dana godisnje da bi se sve ispunilo.
Posle se razgovori svode na to sta je bolje i eto.
Realno je malo slobodnih dana godisnje da bi se sve ispunilo.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Daki_81
Stignemo mi i da se usolimo u moru jer žena mi je iz CG, ali postao sam zadnjih par godina zaljubljenik u planine pa nam je to prioritet 

- jelchica
Bravo, care
Evo neke moje slike sa Komova
Inače mi koji smo išli tamo u toj turi smo se izbezumili od oduševljenja i vrlo rado ćemo da se navraćamo
Gorivo je koštalo oko 6000 din, smeštaj ništa, hrana sendviči i voće (OK, i pastrmka u lokalnom ribnjaku)
Btw, te godine smo istog meseca bili u Alpima na odmoru i 'beš mu mater ako ovo nije lepše

Inače mi koji smo išli tamo u toj turi smo se izbezumili od oduševljenja i vrlo rado ćemo da se navraćamo
Gorivo je koštalo oko 6000 din, smeštaj ništa, hrana sendviči i voće (OK, i pastrmka u lokalnom ribnjaku)
Btw, te godine smo istog meseca bili u Alpima na odmoru i 'beš mu mater ako ovo nije lepše

- RSS
- Kontakt:
Da li je neko vec isao ka GR?!?!
Dokle su stigli sa radovima iza Vranja?!
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Daki_81
Drago mi je što si oduševljena Komovima jer ja ih obožavam! Nisam Crnogorac već mi je žena iz tih krajeva ali ja sam se "srodio" sa tim planinama... Ove godine planiram da se popnem do vrha (blizu 2500 mnv), to je na prvoj slici što sam postavio Vasojevački Kom. Inače od sva tri vrha Komova (svi su približne visine) ovaj je najpristupačniji za nas amatere i bez posebne opreme, samo dobra volja i kondicijaPostod jelchica » 15 Jun 2014, 20:06
Bravo, care

Poslednja izmena: Daki_81, na dan nedelja, 15. jun 2014. u 22:20h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- milan_gt
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Samo da je malo zelenije, tj. da nije ovako krševitojelchica piše: i 'beš mu mater ako ovo nije lepše

Inače, leto, vrućinu i more ne podnosim

- lukijano
-
Jeste... u poslednjem časopisu SAT - plus, ima sve detaljno opisano, kao i svake godine...
Ako bude nešto neplanirano ili novo, na putu do Grčke, ja idem u petak ujutro, pa ću baciti na forum koju reč... ako bude potrebe...b
Ako bude nešto neplanirano ili novo, na putu do Grčke, ja idem u petak ujutro, pa ću baciti na forum koju reč... ako bude potrebe...b

- jelchica
Lago di Cancano.. Prizori na tom jezeru su nešto najlepše što su moje oči videle uživo
Opet moje fotke
P.S. Sva ova naša putovanja su u paradajz varijanti (što ne smatram za lošu stvar), i ukupno ispadne baš povoljno ako se planira i rezerviše unapred (samoorganizacija)

Opet moje fotke
P.S. Sva ova naša putovanja su u paradajz varijanti (što ne smatram za lošu stvar), i ukupno ispadne baš povoljno ako se planira i rezerviše unapred (samoorganizacija)

- pelepop
- Poruka: 159
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h
Išao ja. Vratio se juče.RSS piše:Da li je neko vec isao ka GR?!?!
Ima par obilaznica sa glavnog puta, manje više sve obeleženo. Nije strašno.
Kom opanci tom i džeri.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13962
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Krajem Avgusta zena i ja idemo u Kanadu do Niagara Falls. Nismo ove godine planirali nigde da idemo, ali se otvorila prilika tako da cemo je iskoristiti.

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- milan_gt
moram da reknem, posto vecina vozaca cele godine vozi u gradu i otvoren put dozive samo tad kad krenu na letovanje, tad krenu i nevolje..
ne ulazite u jutro nego izlazite iz njega (ne dolazite u 4-5 nego poranite u 4-5) al i ako osetite umor, vozite zustrije il skrenite i spavnite pola sata, nikako voziti sporije..procena preticanja bitna stvar, ljudi po gradovima slabo preticu kad im neko ide u susret..i najbitnije ne vozite srednjom trakom u mom kraju, ona sluzi samo za preticanje, cesto u oba smera

Naterao me ovo da napisem jedan Zrenjaninac pun naroda i stvari sa trulom Astrom visnjom F ShootingBrake, pre 5 min prati ispred mene pravac samo dok mu sviram, kad prestanem vuce mu volan blago u desno, posle 3-4 km sam mu se smucio pa je fala Bogu skrenuo na parking..doslo mi da zovem policiju
ne ulazite u jutro nego izlazite iz njega (ne dolazite u 4-5 nego poranite u 4-5) al i ako osetite umor, vozite zustrije il skrenite i spavnite pola sata, nikako voziti sporije..procena preticanja bitna stvar, ljudi po gradovima slabo preticu kad im neko ide u susret..i najbitnije ne vozite srednjom trakom u mom kraju, ona sluzi samo za preticanje, cesto u oba smera

Naterao me ovo da napisem jedan Zrenjaninac pun naroda i stvari sa trulom Astrom visnjom F ShootingBrake, pre 5 min prati ispred mene pravac samo dok mu sviram, kad prestanem vuce mu volan blago u desno, posle 3-4 km sam mu se smucio pa je fala Bogu skrenuo na parking..doslo mi da zovem policiju
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
bolje ovo drugomilan_gt piše:al i ako osetite umor, vozite zustrije il skrenite i spavnite pola sata
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
@Tale
Nemoj da propustiš priliku i obavezno probaj da se spustiš u buretu... Ko ga hebe, jednom se živi
Nemoj da propustiš priliku i obavezno probaj da se spustiš u buretu... Ko ga hebe, jednom se živi

- lukijano
-
Prave reči zborišmilan_gt piše:ne ulazite u jutro nego izlazite iz njega (ne dolazite u 4-5 nego poranite u 4-5) al i ako osetite umor, vozite zustrije il skrenite i spavnite pola sata, nikako voziti sporije..procena preticanja bitna stvar, ljudi po gradovima slabo preticu kad im neko ide u susret..i najbitnije ne vozite srednjom trakom u mom kraju, ona sluzi samo za preticanje, cesto u oba smera![]()