Kuda na letovanje?
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Re: Kuda na letovanje?
Darko , ako imaš laptop izvuci karticu iz aparata i u čitač kartica. 99 % laptopova ih ima.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
vidi stvarno ima i to pise sd i xd
, sad cu vam pustim uzivo sex na plazi snimao sam ih
! slab mi je net u pm! sta se radi kada ubacis ovu karticu, nesto dugo ucitava! 
zokkii dodjem pivo!

zokkii dodjem pivo!
Poslednja izmena: darko darko, na dan ponedeljak, 23. jun 2014. u 14:25h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- zokkii
Isto kao i USB. Prebaci sve na hard, za svaki slučaj.
- darko darko
radi falio je softer! hvala!
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Ja sam najpovoljnije nasao kod Wind provajdera 6 evra je kartica i valjda jos 3 evra 500MB. Ja sam uzeo jacu tarifu od 5gb koja je 15 evra.mbole piše:
Proveri, mozda Grci imaju neku semu kao u CG: 1 GB transfera, u roku od 15 dana za 3 evrica. Jos 3 te kosta kartica, al to ti se isplati na dva poziva.
Inace vrlo sam prijatno iznenadjen putem kroz Mk, sredili su puteve dosta otkad sam ja bio pre dve godine, bas prijatno za voznju.
Uspeo usput da se provozam po planini Pelion, za preporuku svakome ko je u blizini, video sam i nesto srpskih tablica. Evo nas sad na Eviji, ubio sam danas samo u svrckanju po ostrvu 200km. Super je, skoro da nema turista koji nisu Grci, a auto trenutno izgleda kao da je prosao Dakar reli

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
- darko darko
za voznju po pesku treba ispumati gume, a tu su i patosnice ako se zaglavite kao ja!

duboka voda brate mili

a ovoga ima na tone!

imam snimak i sex u vodi uzivo, snimio sam jedan mladi par na pustoj plazi, al to cu da vam pustim kada dodjem!

duboka voda brate mili

a ovoga ima na tone!

imam snimak i sex u vodi uzivo, snimio sam jedan mladi par na pustoj plazi, al to cu da vam pustim kada dodjem!

- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
duboka voda brate mili

Koga ti bre foliras.....stao si na glavu nekom, udavices ga

Koga ti bre foliras.....stao si na glavu nekom, udavices ga

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Oće li to više?darko darko piše:sad cu vam pustim uzivo sex na plazi snimao sam ih!

- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Al' je totti zagoreo!!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Čekaj kad se budes vracaomhetlerovic piše:Inace vrlo sam prijatno iznenadjen putem kroz Mk, sredili su puteve dosta otkad sam ja bio pre dve godine, bas prijatno za voznju.

Paparacodarko darko piše:sad cu vam pustim uzivo sex na plazi snimao sam ih!

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- mhetlerovic
- Kontakt:
To nije informacija koju sam zeleo da cujemPančevac piše:Čekaj kad se budes vracaomhetlerovic piše:Inace vrlo sam prijatno iznenadjen putem kroz Mk, sredili su puteve dosta otkad sam ja bio pre dve godine, bas prijatno za voznju.![]()

- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Povratak je katastrofa, bukvalno ima deo gde ne mozes preko 80km/h da vozis.
Mozda su sredili ove godine... Prosle u septembru je bilo uzas.
Mozda su sredili ove godine... Prosle u septembru je bilo uzas.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Jel to ona varijanta kao kod nas, urade jednu stranu autoputa pored starog puta koji pretvore u drugu stranu autoputa i ostave tako unakazeno godinama?
Fiesta!!
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Meni je ostalo u secanju da je u smeru prema Grckoj stara magistrala pretvorena u polovinu auto puta, a da je prema Srbiji, sa druge strane brda, izgradjen novi kolovoz. A mozda i gresim. Moracu da pigledam sopstveni film.
Sent from VladanMovies using Tapatalk
Sent from VladanMovies using Tapatalk
- zokkii
Obrnuto, traka ka Srbiji je u lošijem stanju nego li ona ka Grčkoj. Pričam o onom delu auto-puta kroz Mac kada su trake razdvojene brdom.
Kada će više da završe taj auto put bratstva i jedinstva ? Poodavno nismo ni braća a još manje jedinstveni i svi dobiše puteve. Jedino mi godinama čas svu u desnu traku pa u levu pa malo auto-puta pa opet u desnu i tako dok čovek ne oćoravi od onih silnih reflektujućih stubića, znakova ..............

Kada će više da završe taj auto put bratstva i jedinstva ? Poodavno nismo ni braća a još manje jedinstveni i svi dobiše puteve. Jedino mi godinama čas svu u desnu traku pa u levu pa malo auto-puta pa opet u desnu i tako dok čovek ne oćoravi od onih silnih reflektujućih stubića, znakova ..............

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Sad sam pogledao snimak, iz 2012, kraj maja - pocetak juna, bilo je dosta radova, i meni je to sve delovalo kao da prepravljaju staro, a oni su mozda gradili novo.
- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
U povratku kroz MK je ocajan put. Jos mi je i lisica izletela, ne znam kako sam je i promasio... Opet i na nasem auto putu sam mogao lane da pokupim.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Za lisicu bi se jedino žena obradovala
, ali šta bi bilo sa branikom... 

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- darko darko
meteori! bice jos slika, internet je super los, a i snimaka!

- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Ovde je nestvarno, nisam bio ali gledao sam dosta slika... Stvarno pravo sveto mesto!
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- mhetlerovic
- Kontakt:
Meteori su fenomenalni, ja sam bio kao klinac, ali zena nije pa cemo ici sad u povratku, jedva cekam.
Evo jedna slika s Evie danas s plaze, pravi mali raj na zemlji

I ovo je sasvim "regularan" put do te plaze (slikano je s mosta koji postoji za pesake

Evo jedna slika s Evie danas s plaze, pravi mali raj na zemlji

I ovo je sasvim "regularan" put do te plaze (slikano je s mosta koji postoji za pesake

- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ok, da znam da ne planiram taj put Focusom 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- darko darko
inace meteori nerade sredom, i torkom kaze zena onaj najlepsi, inace rade do 4, ja sam stigao 12 i tacno na kraj vremena su me izbacili iz treceg manastira! (toliko sam obisao) pokusao sam da slikam u muzeju, ali imaju kamere nazalost nisam uspeo! Inace ja sam celu noc sanjao da se penjem po neki strmim stepenicama nigde kraja! Nije toliko strasno koliko sam se plasio za moje klince, od tri do 7 godina, sa svi su krenuli u nekim glupim papucama i samo se saplicu! Kazu da je jedno od 5 najlepsih turistickih atrakcija u grckoj! U izgradnji jednog je ucestvovao i car dusan. U drgom je sniman film sa jemes bondom, jedan je zenski manastir, i tamo samo zene placaju ulaz, u jedan samo muskarci a u treci i jedni i drugi sve po 3 eura. Deca free! preporucujem svima koji su u blizini!
Evo jedan savet, recimo ja sam u paralii, moja zena je na netu (putovanja.rs, 180 strana o paraliii) sve procesljala, pa cak i gde je najbolji giros, najbolja big pica, sta treba izbegavati, i sta treba obici, ako da je najbolje sve unaped isplanirati, posle je sve lakse!

Evo jedan savet, recimo ja sam u paralii, moja zena je na netu (putovanja.rs, 180 strana o paraliii) sve procesljala, pa cak i gde je najbolji giros, najbolja big pica, sta treba izbegavati, i sta treba obici, ako da je najbolje sve unaped isplanirati, posle je sve lakse!

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h