Malo tužno i mnogo žalosno
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Re: Malo tužno i mnogo žalosno
Meni je zapravo interesantno lokacija koju su izabrali - da ih je navatao neko iz blokova panduri bi im bili najmanji problem...
- van
- VIP
- Poruka: 9043
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Мој пријатељ је аматерски фотограф и тужио је блиц за неовлашћено објављивање фотографије и добио је 180 000 .
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Jednu nedelju godisnje mi je auto parkiran na ulici. Ove godine, drugu noc na ulici sam ostao bez cepa za kuku.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Re: Одг: Malo tužno i mnogo žalosno
Sasa, ti da i imas kat. nema sanse da se neko podvuce i isece ga. :lol:
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Nekom liku koji radi u istoj kasarni kao i ja, na parkingu uz zicu od kasarne koju pokriva video nadzor, digli katalazitor. Zato ja od tad izbegavam da na dezurstvo idem autom jer mi onda auto ostane 2 ili 3 dana parkiran ispred kasarne. Mogu i motor da izvade a ne katalizator.
Ma ne prezaju vise ni od cega, kad su kolegi shakal_kv digli cepove sa felni, a covek zivi u centru grada na 50m od opstine, ulicom non stop neko prolazi...
Ma ne prezaju vise ni od cega, kad su kolegi shakal_kv digli cepove sa felni, a covek zivi u centru grada na 50m od opstine, ulicom non stop neko prolazi...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Ostalo je još pet noćenja.....sasa_f1 piše:Jednu nedelju godisnje mi je auto parkiran na ulici. Ove godine, drugu noc na ulici sam ostao bez cepa za kuku.

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Iskusih i ja prije neki dan nešto slično... Skinuše mi čep sa feluge, i to samo jedan. Auto se kratko nalazilo na parkingu, vrh 20 minuta u Boriku. I eto, što je to neko uradio kad ni jedne jedine feluge nisam vidio u gradu da su GMP Italy kao moje...
Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma možda je neko uzeo čisto kao trofej...
Imaš i takvih pacijenata.
Imaš i takvih pacijenata.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Čisto sumnjam da je van grada otišao, jer stvarno GMP Italy proizvode nisam vidio na našem tržištu, mislim da ih slaaabo ko ima...
A upravo sam to i pomislio Iosise, i taman da napišem da je baja vjerovatno zgrabio sebi "trofej" jer nije do sada naišao na to... Dabogda mu prisjeo taj trofej
A upravo sam to i pomislio Iosise, i taman da napišem da je baja vjerovatno zgrabio sebi "trofej" jer nije do sada naišao na to... Dabogda mu prisjeo taj trofej

Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
- sasa_f1
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
..i plati kaznu..oko 11k sve
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Nema kazne, niko ne moze da te kazni za nesto sto nisi ti ucinio, mada je ona taksa bila skuplja neg kazna
Al cini mi se da su to ukinuli, ili sam nesto istripovao (cuveni RAT - republicka administrativna taksa).

Al cini mi se da su to ukinuli, ili sam nesto istripovao (cuveni RAT - republicka administrativna taksa).
Djak pesak 

- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ima kazna. Ja platio. Zato sto sam "izgubio tablice". Trebao sam ih utiplati, ali i to je zabranjeno, zar ne.
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Zabranjeno ili ne ja sam ih utiplao na boxeru,ali neprimetno,bušio sam rupe tačno na slovima. 

http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Nije zabranjeno bušenje, ako se ne "narušava" tablica.
Sent from Sony Xperia M2
Sent from Sony Xperia M2

- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Mozes busiti tablicu ali ne po brojevima , negde u uglovima ako se izbusi nije problem.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- mbole
Pre jedno godinu dve i meni su ukrali tablice (i to obe).popovicvl piše:Ima kazna. Ja platio. Zato sto sam "izgubio tablice". Trebao sam ih utiplati, ali i to je zabranjeno, zar ne.
Nikakva kazna. Samo troskovi nove tablice, nove saobracajne i nalepnice i ta cuvena taksa. Pri tom je taksa bila nesto reda 4000 din, pa si je mozda pobrkao sa kaznom.
Kazna postoji jedino ako ne prijavis nestanak ili gubitak (clan 276 stav 1 i odgovarajuci kazneni clan). Uz to sleduju i 2 kaznena poena.
Djak pesak 

- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Za takse OK, ali bilo je tu "jos samo ovo", na pitanje "sta?" pa to vam je kazna za gubitak tablice. Cak mi se cini da su mi naplatili i "izlazak" službenih lica na lice mesta. Znam da sam bio popizdikus i jbm ti drzavu...
- sasa_f1
Kaznu nam niko nije spominjao...
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Nema.
Plastični ramovi velika glupost, tablice na izvolte. Nitne ili hol šrafovi.
Plastični ramovi velika glupost, tablice na izvolte. Nitne ili hol šrafovi.
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Meni samo nije jasno zasto bi neko munuo samo jednu tablicu , da je munuo dve , pa onda munuo i neki auto i prevezao ga na tim tablicama , ok razumeo bih , ali ovako mi uopste nije jasno.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- mbole
Ne znam sta su ti rekli, ali ne postoji clan zakona po kome bi te kaznili (izuzev ovog pomenutog). Lici da su ti uvalili APP...
@Taunus
Kada maznu jednu tablicu, to je prekrsaj, kada maznu dve to je krivicno delo (ne pitaj me zasto, al znam da sam morao da cekam inspektora zato sto su mi uzeli dve, tj. nisam mogao da podnesem prijavu kod obicnog pandura).
A cemu im sluzi? I ja sam se pitao, pa mi inspektor objasnio.
Maznu jednu odvezu se blizu pumpe, skinu svoje, stave samo jednu napred, natankaju rezervoar i magla. Cim malo odmaknu, stave nazad svoje table.
@Taunus
Kada maznu jednu tablicu, to je prekrsaj, kada maznu dve to je krivicno delo (ne pitaj me zasto, al znam da sam morao da cekam inspektora zato sto su mi uzeli dve, tj. nisam mogao da podnesem prijavu kod obicnog pandura).
A cemu im sluzi? I ja sam se pitao, pa mi inspektor objasnio.
Maznu jednu odvezu se blizu pumpe, skinu svoje, stave samo jednu napred, natankaju rezervoar i magla. Cim malo odmaknu, stave nazad svoje table.
Djak pesak