Pozdrav svima koliko vas ima
-
asteriks
- Poruka: 9
- Član foruma od: sreda, 30. jul 2014. u 15:44h
Pozdrav svima koliko vas ima
Pozdrav drugari...zovem se Vladan inace me zovu ASTERIKS.eTO CISTO DA ISPOSTUJEM PRAVILA,A I RED NALAZE DA SE PRVO TREBA PREDSTAVITI.Inace muka me je naterala,pa sam sada ovde sa vama.imam problem sa paljenjem auta,pa u potrazi za nekim odgovorom,vredi pokusati,dosao sam na tu ideju da se prijavim ovde za pocetak.posto planiram da postanem punopravni clan,i uplatim clanarinu,hocu da ispostujem kompletan protokol.pooz i cujemo se,tj kuckamo se

- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Pozdrav svima koliko vas ima
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- acadimke
- Poruka: 1726
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
asteriks
posto sam nov ovde neznam sta znaci ono kod ,,darko darko,, onaj link ono sa natpisom GEJ izvini druze ako si me pogresno razumeo mene zanimaju zene,nisam ja za tu pe...sku kombinaciju.izvini ali potrazi utociste na nekom drugom mestu. 
- dule0911
-

- Poruka: 13668
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
U pitanju je šala-fora, klikom na link se svakome otvara njegov FB profil 
Dobrodosao
Dobrodosao
Fiesta!!
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- darko darko
Neznam ja druze ko si ti, i koji je tvoj profil, klikno si na link koji otvara profil u koji sti ti trenutno ulogovan! To je samo zajebancija, naseo si, mala sala, ne treba da se ljutis! Sada prekopiraj foru dalje i uzivaj!asteriks piše:posto sam nov ovde neznam sta znaci ono kod ,,darko darko,, onaj link ono sa natpisom GEJ izvini druze ako si me pogresno razumeo mene zanimaju zene,nisam ja za tu pe...sku kombinaciju.izvini ali potrazi utociste na nekom drugom mestu.
-
asteriks
xexexexe.... stvarno
na mooj racun... pa dobro,to mu dodje nesto kao ,,CAJPER,, za welcome xaxaxaxa xvala lepo,bolje vas nasao...FORDOVSKA FAMILIIJOOOOO

- BojanM
- BOFH

To je čoveku u potpisu, dakle prikazuje mu se u svakoj poruci na forumu.... nije bila tebi upućena kao "poruka dobrodošlice". 
pozdrav, Bojan
- darko darko
Dobro je, ovaj drug clan nije pobegao zbog moje dobrodoslice, zadnji sto je zapalio, je bilo zbog avatara darka sarica, onas sa kugom sto se uplasio!

- BojanM
- BOFH

Oduvek si bio incidentna ličnost 
pozdrav, Bojan
- darko darko
A ti crveni ne idi o off
asteriks nije bilo namenjeno tebi! to svi u svakom mom postu vide!
asteriks nije bilo namenjeno tebi! to svi u svakom mom postu vide!