p.s. DRLovi su full.. Samo mi se na slikama cini da su prethodni bolje" tukli"... mozda se varam.. ove nisam video uzivo...
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama.."
milan_gt piše:meni npr tvoje imaju dosta mali et, posebno se napred vidi..
I te felne mogu da se prodaju samo u drugi grad, u Uzicu ih necu prodavati
Dobre su samo za zimki set - manje prska bljuzgu na karoseriju.SimkeFordMK3 piše:ne znam zasto ali jedina stvar koja mi se ne svidja kod fabrickih felni je taj glupi ET![]()
nisam neki strucnjak moguce je da je to idealno...ali sto se tice izgleda i ovako vizuelno malo je ruznokada su zadnji tockovi , cini se malo uvuceni...
@ Milane ako nadjem neke distancere, uzecu ih ja...![]()
a posle ces mi ih traziti nazad..![]()
+1cdusan piše:Zbog boje auta sve felne koje si drzao na njemu stoje mu kao salivene, tako da nema greske koje god da zadrzis
sa -40 u Uzicu mozes da zaboravis trotoar... a posto je parking mesto tesko naci, ne bi mogao ni da ga parkira...FM III piše:Možda mu stoje sve ostale , al za ove st mora da legne bar -40.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()