Pinjon na menjacu
Moderator: Dragomir
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Pinjon na menjacu
Gde da nadjem polovan, a ispravan, pinjon za menjac za Focus 1,6 SE, 2002. god. Majstor mi kaze da je nov preskup, a da polovnih nema ili jako slabo jer se tesko vade, a da se ne polome.
Problem je sto mi kazaljka ponekad u voznji padne na 0km-h, nekad danima radi OK, nema pravila, ovde je pisano da se i kilometraza gubi sto kod mene nije slucaj, samo kazaljka brzine. Tvrdi da je do njega. Imate li neki predlog?
Problem je sto mi kazaljka ponekad u voznji padne na 0km-h, nekad danima radi OK, nema pravila, ovde je pisano da se i kilometraza gubi sto kod mene nije slucaj, samo kazaljka brzine. Tvrdi da je do njega. Imate li neki predlog?
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Pinjon na menjacu
ne znam kako izgleda a mozda moze da se napravi..
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Koliko kosta nov kada je skup???????
Cena novog je 3200.00 din
Cena novog je 3200.00 din
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- oristic
U Nisu je menjao nekom pre mene, a placen je 10 000 din, sto je ......to je info od njega...3200 din je skroz OK.
Pinjon kupljen u Grandu, tek sam sad proverio.
Pinjon kupljen u Grandu, tek sam sad proverio.
- oristic
Povremeno mi i dalje pada kazaljka za brzinu, a danas primetih da mi se na par minuta izgubio i merac broja km (prvi put, do sada samo kazaljka), samo crtice, posle se sve vratilo kako treba.
Da li je neko skoro menjao pinjon, koliko kosta, koji kupiti i gde, majstor rece da je malo zeznut za zamenu.
Da li moze da izazove neki problem u voznji kad se ovo desi, jer duze vremena teram tako, zato sto nisam bas pri kinti, a retko se desava i kratko traje, moze li nesto teze da me snadje na putu?
Da li je neko skoro menjao pinjon, koliko kosta, koji kupiti i gde, majstor rece da je malo zeznut za zamenu.
Da li moze da izazove neki problem u voznji kad se ovo desi, jer duze vremena teram tako, zato sto nisam bas pri kinti, a retko se desava i kratko traje, moze li nesto teze da me snadje na putu?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Cena je ista 3200
Možeš imati problema u vožnji, hoce da gubi snagu i trza
Možeš imati problema u vožnji, hoce da gubi snagu i trza
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- oristic
Neki konkretni proizvodjac? Da ne stavim neko djubre....
- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Pre mesec dana sam uzeo u DELMAXu za 2300dinara,neki no name,ali radi 

http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- oristic
Ja se odlucio za istu varijantu, uzeo sam cuveni Italijanski EPS-ov pinjon za 2600 din - Start Nis, jedino gde su imali tako nesto u Nisu.
Sad cekm majstora i da se prekrstim i ja i on oko skidalja, da li ce da izadje ili nece.
Sad cekm majstora i da se prekrstim i ja i on oko skidalja, da li ce da izadje ili nece.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- oristic
Zamenio ga, relativno lako, pomocu nekog kontra tega i CO2 grejanje i tako nekako ali je izasao ceo, neostecen...