Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo mk3 crijevo Interkulera

Redovna održavanja, servisiranja, delovi.
Nije mesto za kvarove.

Moderator: Dragomir

Odgovori
semirTVR
Poruka: 4
Član foruma od: nedelja, 10. avg. 2014. u 19:40h

Mondeo mk3 crijevo Interkulera

Poruka od semirTVR » četvrtak, 21. avg. 2014. u 12:01h

Pozdrav. Moze li mi neko reci gdje ispod haube mogu naci crijevo interkulera kako bih ga provjerio. Naime, prije par dana, kolega je sa autom sletio u kanal i od tog momenta auto ide kao mrtvo (turbina se, po mojoj procjeni, nikako ne pali). Sto se tice stete od udesa, samo je prednji branik ostetio i otkinuo a ostalo nije nista bilo. Ne isplati mi se voziti u servis jer ce me reparatura ispasti skuplja od auta :D :D

Hvala svima...

popovicvl
Poruka: 5658
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Re: Mondeo mk3 crijevo Interkulera

Poruka od popovicvl » četvrtak, 21. avg. 2014. u 14:14h

Creva interkulera su svuda. Od turbine pa ispod auta, kace se na interkuler, sa njega idu u usisnu granu. Ima 7-8 komada creva sa jos toliko spojnica. Na bilo kom mestu je mogao da se raskaci razvod creva ako je sleteo u kanal, a narocito da strada interkuer.

Reppa
Poruka: 977
Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
Kontakt:

Poruka od Reppa » četvrtak, 21. avg. 2014. u 15:20h

Prvo reci nam koje godište taj mondeo? Moj savet je da ako ne prepoznajete koji su cevi interkulera ipak oterajte u servis. thumbsuph
http://www.polovniautomobili.com/reppa

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

semirTVR
Poruka: 4
Član foruma od: nedelja, 10. avg. 2014. u 19:40h

Poruka od semirTVR » petak, 22. avg. 2014. u 09:22h

Pa auto je 2002 godiste, otjerao bih ja njega u servis, ali auto ima 450 000 na km satu, vecinom se koristio za baustelu i iskreno vec je pri kraju, ja njega vozim i ovako kada moram, ali jednostavno auto ne ide nikako, drugom brzinom mu treba preko 20 sekundi da ubrza od 30 do 60 km/h. A i imam pristup garazi sa dizalicom, pa kontam ako je neka sitnica mozda bih i ja mogao sa kolegama to zavrsiti...

Hvala na odgovoru!
Poslednja izmena: BojanM, na dan petak, 22. avg. 2014. u 10:29h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Ne citiraj poruku iznad svoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš.

Odgovori

Povratak na „Održavanje i servisi“