Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Mondeo mk3

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

djuka
Poruka: 39
Član foruma od: nedelja, 7. jul 2013. u 16:33h

Re: Mondeo mk3

Poruka od djuka » petak, 22. avg. 2014. u 17:01h

Potpuno se slazem sa vama,mi kazemo dundjeri,otvore servis,menjaju ulje,filtere,plocice i diskove,i posle pricaju kako su vrsni mehanicari.ja sam bio na praksi za mehanicara u Raketi 89g,ali se ne bavim time i neznam nista oko toga,narocito oko ovih novijih motora sa elektronikom.
Sve se svodi na to kako sam ranije napisao u nekom postu,na montere,skinu deo i stave nov,to moze i moj klinjo od 14 god.da radi.
Stvar je pronaci kvar i otkloniti ga.
Evo jedno pitanje za majstore,koje nema veze kakav je koji vlasnik,kolika kompresija treba da bude na Mondeu 2.0tddi.85kw.2002god???
Ovde izgleda kad neznaju sta da kazu,okrive da si los vlasnik,i da ti je auto les.A kad dodjes kod njih u "servis"naplacuju kao da su u Nemackoj.
Svaka cast ljudima koji zaradjuju posteno svoj hleb,ali ima mnogo vise onih drugih.
Arbeit macht frei.

Paya le
Poruka: 57
Član foruma od: subota, 15. nov. 2008. u 02:33h

Poruka od Paya le » utorak, 21. apr. 2015. u 11:57h

i sta je bilo na kraju jer auto popravljen ili ne....posto imam isti problem a nemogu da ga resim kod nikog od majstora a upravo sam zbog tih bajnih majsora remontovao pumpu i platio 550eurica a auto ne radi vec 10 dana :/

nikola_focus
Poruka: 1498
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » utorak, 21. apr. 2015. u 12:23h

Covek je davno bio na forumu, mozda je bolje da mu posaljes privatnu poruku koju ce da vidi u mejlu, pa ce ranije i da ti odgovori thumbsuph
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“