Potpuno se slazem sa vama,mi kazemo dundjeri,otvore servis,menjaju ulje,filtere,plocice i diskove,i posle pricaju kako su vrsni mehanicari.ja sam bio na praksi za mehanicara u Raketi 89g,ali se ne bavim time i neznam nista oko toga,narocito oko ovih novijih motora sa elektronikom.
Sve se svodi na to kako sam ranije napisao u nekom postu,na montere,skinu deo i stave nov,to moze i moj klinjo od 14 god.da radi.
Stvar je pronaci kvar i otkloniti ga.
Evo jedno pitanje za majstore,koje nema veze kakav je koji vlasnik,kolika kompresija treba da bude na Mondeu 2.0tddi.85kw.2002god???
Ovde izgleda kad neznaju sta da kazu,okrive da si los vlasnik,i da ti je auto les.A kad dodjes kod njih u "servis"naplacuju kao da su u Nemackoj.
Svaka cast ljudima koji zaradjuju posteno svoj hleb,ali ima mnogo vise onih drugih.
Mondeo mk3
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 39
- Član foruma od: nedelja, 7. jul 2013. u 16:33h
Re: Mondeo mk3
Arbeit macht frei.
- Paya le
- Poruka: 57
- Član foruma od: subota, 15. nov. 2008. u 02:33h
i sta je bilo na kraju jer auto popravljen ili ne....posto imam isti problem a nemogu da ga resim kod nikog od majstora a upravo sam zbog tih bajnih majsora remontovao pumpu i platio 550eurica a auto ne radi vec 10 dana 

- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Covek je davno bio na forumu, mozda je bolje da mu posaljes privatnu poruku koju ce da vidi u mejlu, pa ce ranije i da ti odgovori 

Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend