Poskupljenje registracije
- miki023
- Poruka: 1161
- Član foruma od: petak, 12. dec. 2008. u 15:47h
Poskupljenje registracije
Nesto sam cuo da registracija posklupljuje 50-60% da li neko ima bilo kakve informacije u vezi ovoga.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Re: Poskupljenje registracije
i ja sam nesto cuo,tj procitao u novinama. U Blicu je bio naslov do 22.000 din. za jugica. I koliko sam razumeo najvise ce da poskupi osiguranje. A da li ce da gledaju po godinama starosti ili po cemu vec to ne znam.
- M@rio
- Poruka: 27
- Član foruma od: subota, 18. okt. 2008. u 16:01h
Nece valjda, ja cuh da ce i atest za plin da poskupi.
Turbo makes torque, torque makes fun!If you have no lag, you have no turbo.You also have no huge torque increase to look forward to!
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
jel neko zna ,jel Ford pravio bicikla
,ili ce i za to da uvedu registracije :-(

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Heh, a ja sam cuo pre nekih mesec dana da ce pojeftiniti registracija, i to sto je stariji auto to ce biti jeftinija (npr. za moju fiestu 1500din, bez osiguranja). Samo tehnicki ce da poskupi na oko 4000din.
E sad sta je od ovoga istina, videcemo
E sad sta je od ovoga istina, videcemo

Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nije tačno ni jedno ni drugo. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma samo neka poskupljuju, dok narod ne pukne! Sve poskupljuju, čak je i ručak u menzi sa 45 poskupio na 55 dinara. Majku im!
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- ace1
- Avenger from the past
- Kontakt:
i baba je cula da ce vlast da padne i da nece biti dovoljno bandera po Knez Mihajlovoj za jajca,pa ce da veshaju i po bulevaru Revolucije sve do Smedereva

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Scorpio 696
- Poruka: 1377
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Uf sad mi je svasta proslo kroz glavu.
Samo cu reci piiip.
Moja nova politika od '09 i zatvor je za ljude
E samo da naidje dovoljno lud pandur da me strpa tamo.
Dzabe pansion a dobicu i posao.
Ja sam vec platio kaznu za svetla i to po danu a pozicija upaljena?? zasto bre?
Samo cu reci piiip.
Moja nova politika od '09 i zatvor je za ljude
E samo da naidje dovoljno lud pandur da me strpa tamo.
Dzabe pansion a dobicu i posao.
Ja sam vec platio kaznu za svetla i to po danu a pozicija upaljena?? zasto bre?
- ace1
- Avenger from the past
- Kontakt:
uze mi rec iz usta
It is 1971
It is 1971

- Scorpio 696
Pa ne sto je mnogo mnogo je.
Ceo novembar razmisljam o gumama registraciji koja pada na pola januara a oni saraju cenama tako ja cu im uskratiti moj deo 22-23k cu dati 23,500 nedam!
Nije im dovoljno sto kao drug clan placam benzin a ne plin. A da se vozam vozam se. Ne a-b varijanta nego sharam. Verovali ili ne ja i po cigare idem kolima al ne u trafiku preko nego odredim neku lokaciju u gradu taman i korisno i lepo a tu i tamo ostavim koju hiljadu drugovima u plavom kad mi masu (treba ljudi da zive od neceg). Tako da sam na ivici pucanja (zivaca). E pa vi samo dizite.
Ceo novembar razmisljam o gumama registraciji koja pada na pola januara a oni saraju cenama tako ja cu im uskratiti moj deo 22-23k cu dati 23,500 nedam!
Nije im dovoljno sto kao drug clan placam benzin a ne plin. A da se vozam vozam se. Ne a-b varijanta nego sharam. Verovali ili ne ja i po cigare idem kolima al ne u trafiku preko nego odredim neku lokaciju u gradu taman i korisno i lepo a tu i tamo ostavim koju hiljadu drugovima u plavom kad mi masu (treba ljudi da zive od neceg). Tako da sam na ivici pucanja (zivaca). E pa vi samo dizite.
- ace1
- Avenger from the past
- Kontakt:
ja mislim da mi treba da otvorimo jos jedan klub ili partiju,mislim samo jos mi nismo bili na vlasti ,svi su vec bili ,pa tako da moraju nas da izaberu(zajebace se kao i mi vishe puta ,ono kao :ovi su novi valjda ne kradu kao ovi stari)
Stavka No.1 za predizbornu kampanju : Svi ne Fordovi idu u zeleznik :-|

Vidis da sudije odmah salju kuci ,nema mesta u zatvorima ,ko ce da ih hrani ,sad mozes da ubijes coveka na dobar dan i da te posalju kuci iz pritvora istog dana,nema pasulja za sve.Zatvor je za ljude ,to je tacno skoro svi veliki ljudi su bili u zatvoru
Stavka No.1 za predizbornu kampanju : Svi ne Fordovi idu u zeleznik :-|

Vidis da sudije odmah salju kuci ,nema mesta u zatvorima ,ko ce da ih hrani ,sad mozes da ubijes coveka na dobar dan i da te posalju kuci iz pritvora istog dana,nema pasulja za sve.Zatvor je za ljude ,to je tacno skoro svi veliki ljudi su bili u zatvoru
It is 1971
It is 1971

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Po zakonu i starom i novom,ne smes da vozis samo sa upaljenim pozicijama,znaci ili upaljena svetla ili nista. Cekaj oni te kaznili sto ti nisu bila upaljena svetla,danju?Scorpio 696 piše:Ja sam vec platio kaznu za svetla i to po danu a pozicija upaljena?? zasto bre?
- Iosis
- VIP
Ma te koji ubiju čovjeka ne treba slati ni u zatvor ni kući, nego po kratkom postupku, cak cak cak.
Tako isto i sa dilerima narkotika.
Meni je želja da vidim ove naše drage i poštene haračlije samo 3 mjeseca da žive sa platom od 250 €, a da plate sve što se mora platit i da im ostane za hranu.

Meni je želja da vidim ove naše drage i poštene haračlije samo 3 mjeseca da žive sa platom od 250 €, a da plate sve što se mora platit i da im ostane za hranu.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ja ću od vožnje potpuno da apstiniram do proleća, da vidim na šta će da 'vataju raju.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- miki023
Vozicemo izgleda svi virtuelno, Dirt 2 nije losa igrica, bar nema pandura u zasedi sa radarom 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- miki023
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Dokle li ce ovo trajati, gori su od janjicara... Ne vidi se kraj, sve je gore i gore...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Iosis
- VIP
Bolje GTA, tamo možeš i da gnječiš pandure.miki023 piše:Vozicemo izgleda svi virtuelno, Dirt 2 nije losa igrica, bar nema pandura u zasedi sa radarom

- Dusan64
Ma jedva cekam nama dragi sneg,bice drifta........ :-) :-) A panduri mi nista ne mogu,sve sam uradio sto je trebalo,sto bi rekli,mogu samo da mi se...?? 

- Scorpio 696
Nije bas bilo podne ali dok su zavrsili sa mnom pocelo je polako da se smrkava tj. od 10 kola na bulevaru 1 je sa svetlima ostali bez a ja sa pozicijom al upadljivim autom "opel omega" tj. ford al oni ga tako videDusan64 piše: Cekaj oni te kaznili sto ti nisu bila upaljena svetla,danju?

- Iosis
- VIP
Ne kontam baš.
Nisu valjda pomješali Ford Scorpio, sa kantom Opelom? :rolleyes: Baš su milicija.

- Scorpio 696
- Dusan64
:-)Scorpio 696 piše: glupi pandur.