Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Prekidači podizača stakala

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
draznmd
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 8. dec. 2010. u 21:52h

Prekidači podizača stakala

Poruka od draznmd » utorak, 2. sep. 2014. u 11:53h

Da li bi neko mogao da mi pomogne oko prekidača podizača.u Pitanju je Mondeo Mk3 2001god. Naime, samo na centralnom 4/1 prekidaču koji se nalazi na vozačevim vratima mogu da kontrolišem otvaranje ostalih stakala dok na prekidačima koji se nalaze ispod stakala ne može da se otvara/zatvara prozor. Kupio sam novi prekidač na ebayu ali je situacija ista. Od prije par dana na suvozačevim vratima mi je otkazalo daljinsko zaključavanje/otključavanje vrata tako da ih mogu zaključati samo sa unutrašnje strane.

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8319
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: Prekidači podizača stakala

Poruka od FM III » utorak, 2. sep. 2014. u 14:23h

Ispod tih 4 podizača imaš poprečno dugme, kojim možeš da isključiš sve ostale prekidače i samo ti da regulišeš otvaranje i zatvaranje prozora. Da nisi slučajno njega aktivirao?
A da pritiskom na levo i paljenjem crvene lampice su aktivirani svi prekidači, a na desno paljenjem zelene lampice samo ti regulišeš.
Proveri prvo to thumbsuph .
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

draznmd
Poruka: 3
Član foruma od: sreda, 8. dec. 2010. u 21:52h

Poruka od draznmd » utorak, 2. sep. 2014. u 14:57h

Provjerio sam i to ali bez uspjeha. kazem da sam promjenio čitav taj sklop prekidača i ista stvar se dešava.

Zelj@
Poruka: 529
Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h

Poruka od Zelj@ » utorak, 2. sep. 2014. u 17:55h

Može bit a ne mora.....kod mene je brava na vozačevim vratima znala da zataji...proraqdila je kad sam je skinuo i malo isprskao wd-om.
E nakon nekoliko dana opet je bila zakazala pa sam olabavio šarafe (ona 3 krstasta) i samo je malo isčukao,nakon toga je proradila i evo dan danas....
Na Mk2 se ista stvar dešavala, te sam našao na otpadu polovnu zamjenio je, a staru slučajno ostavio,da bih ustanovio je da je original kao na Mk3.Čak sam je i spajao i zamisli pasuje i radi a "onda nije htjela"
Te el. brave su blindirane moguće da su neki spojevi oksidirali,ovolika kiša nije čudo...
Koliko si plaćao prekidače na ebay

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“