Pozdrav svima! Moje ime je Dušan, iz Kos. Mitrovice. Pre nekoliko dana sam kupio Forda Focusa 1,8 TDCi 74 kw, 2003 god. naravno karavan
Inače promenio sam dosta automobila negde oko 20-tak, a ovo mi je četvrti Ford, stim što mi je prvi bio zajednički sa još 3 drugara, a to je bio Taunus 1,7 benzinac, 1966 god. Prošli auto mi je bio Opel Kadet isto karavan i rešio da se vratim na Forda jer sam pre nekoliko godina sa Ford Fiestom 1995 god. bio prezadovoljan

ali sam morao da je prodam jer je bila stranac. Inače sam preko neta gledao Mondea 2002-2003 ali kad sam video na placu nije bilo kako su opisali, a neki su se prodali, a Focus mi se nije uopšte sviđao preko slika, međutim kad sam ga video uživo promenio sam mišljenje. Ovaj sam slučajno našo na auto plac Janković kod Čačka, plaćen 2400 na ime, sve ukupno sa registracijom i drugim troškovima(prevod nekih dokumenata, probne tablice itd) oko 2800e. Uvezen iz Italije, na satu 192100 km, koliko je pisalo i u carinskoj deklaraciji, što kad bi bilo istinito to bi bila premija, mada ja nešto ne verujem iako je prethodni vlasnik bio neki Italijan 1938 godište. Pokušaću da postavim slike.