Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

problem sa centralnom bravom koji počinje živcirati

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
FordMondeoTDDI
Poruka: 59
Član foruma od: ponedeljak, 23. jul 2012. u 09:49h

problem sa centralnom bravom koji počinje živcirati

Poruka od FordMondeoTDDI » četvrtak, 9. okt. 2014. u 00:02h

problem je

1. kad auto zaključam na daljinski, zadnja vrata,gepek i suvozačeva se zaključaju al vozačeva ne :wtf:
2. kad auto zaključam pomoću ključa, zaključaju se samo vozačeva vrata, a kad ponovno otključam i ponovno okrenem ključ u desno sva vrata se zaključaju :wtf: :wtf:

3. dugme za otvaranje gepeka iznutra nekad radi nekad ne, više neradi nego što radi ( ako je auto upaljeno moram ga ugasit da otvorim gepek preko dugmeta na ključu) :doh: :doh:
4. dugme na gepeku s vanjske strane (tj gumena tipka ) isto tako nekad radi nekad ne :shok:

pošto imam već jednog mondea u dijelovima ,pa ako netko ima iskustva s ovime, molio bih savjet, tako da mogu prebacit sa staroga , jer mi je dosadilo ključanje prvo ključem pa onda na dugme cekicko cekicko

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Re: problem koji počinje živcirati

Poruka od darko darko » četvrtak, 9. okt. 2014. u 08:42h

meni je dugme u kabini i dugme u gepeku reagovalo isto tako, pogotovo ono na gepeku, iskljucio sam ono na gepeku i sada radi u kabini, tako da smatram da je ono na gepeku crklo i sa prespaja negde! dugme unutar kabine nemoze da radi ako je auto u pokretu! vrata, moguce je da zaglavljuje dugme koje se sa unutrasnje strane zakljucava, i neotkljuca se do kjraja kako treba pa zaglavljuje! znaci ovo su pretpostavke!

roger78
Poruka: 76
Član foruma od: četvrtak, 29. maj 2014. u 22:30h

Re: problem koji počinje živcirati

Poruka od roger78 » četvrtak, 9. okt. 2014. u 10:08h

isti problem sa zadnjim vratima na dugme nekad radi,nekad ne uglavnom vise ne.sto se tice centralne crkao motorcic neki sto pokrece centralnu.mene je kostalo 4500 popravka.zakljuca i momentalno otkljuca,to je bio simptom.a ovo sa zadnjim bas nervira,moras ugasiti pa otkljucati.

FordMondeoTDDI

Re: problem sa centralnom bravom koji počinje živcirati

Poruka od FordMondeoTDDI » petak, 10. okt. 2014. u 18:48h

kontam da nije do komplet breve na vozačevoj strani, pa da zamjenim. ima li slucajno neka elektronika od ključanja, da nije do nje :wtf:

FordMondeoTDDI

Poruka od FordMondeoTDDI » ponedeljak, 13. okt. 2014. u 20:21h

problem riješen, zamijenio modul u vozačevim vratima, sad radi i dugme na gepeku i unutra.

GERARD
Poruka: 5
Član foruma od: sreda, 16. apr. 2014. u 22:40h

Poruka od GERARD » nedelja, 2. nov. 2014. u 15:16h

Ovo u vezi zakljucavanja se desava i na mom mondeu, pritisnes dugme za zakljucavanje, on zakljuca ali momentalno otkljuca...ali to se ne desava uvek,neki put normalno radi a kada se to javi moram da ga zakljucam kljucem direktno na bravu. Sto se tice otkljucavanja gepeka ,desava se da moram i po nekoliko puta da stisnem dugme na kljucu da bi se otkljucao... Interesuje me da li je problem do samog kljuca ili do tog modula,ili mozda neceg treceg??? Proverio sam bateriju iz kljuca jer sam mislio da je ona problem ali je ona bila skroz dobra... :ford:
YOU ll NEVER WALK ALONE

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“