Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

ford s max titanium s 140ks TDCI problem sa poluosovinom

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

maksimus69
Poruka: 77
Član foruma od: petak, 15. mar. 2013. u 14:37h

Re: ford s max titanium s 140ks TDCI problem sa poluosovinom

Poruka od maksimus69 » petak, 7. nov. 2014. u 20:04h

Samo da prijavim za poluosovine... Kao sto je moj prijatelj i rekao postavljanje podloski je privremeno resenje, pa sam juce morao da ih zamenim. Njuskao sam po internetu i nadjoh nove za 24 300 dinara obe! ugradnja 4500 dinara i sad je to drugi auto. Jbga promenio sam i plivajuci i korpu i lamelu pre dva tri meseca. Nadam se da je to sve od vecih ulaganja za neko vreme jer polako pocinjem da se nerviram.

macaneli
VIP
Poruka: 9941
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » petak, 7. nov. 2014. u 20:06h

a sto se nerviras?Koliko si presao sa njim od kad ga imas?
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

bojcistv
Poruka: 2037
Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h

Poruka od bojcistv » petak, 7. nov. 2014. u 20:10h

U medjuvremenu i ja sam naucio da su te poluosovine zeznuta stvar. Cim dodjem do neke love padaju obe nove. Mijenjao sam ih i stavljao polovne ali uvijek je ostajala ta vibracija na 120 do 140 vise ili manje. Strada unutrasnja solja zgloba i to ne mozes ni da skoro osjetis pod prstom niti da vidis golim okom. DOvoljno je da se malo pojede i imas belaj.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."

maksimus69
Poruka: 77
Član foruma od: petak, 15. mar. 2013. u 14:37h

Poruka od maksimus69 » petak, 7. nov. 2014. u 20:16h

Presao sam 40000 od tad ali one su me zajebavale od pocetka. Sad je drugi auto. Kako sam mislio i nisu skupe. Novo je novo-neka italijanska firma valjda ce da potraje. Inace auto je odavno otkucao 200 000.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“