Ford Focus Morello +
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: sreda, 16. sep. 2009. u 15:56h
Re: Ford Focus Morello +
Mogu ti reci da lepsi Fokus nisam video, fenomenalno. Kako si zadovoljan motorom, ja imam isti Fokus samo 1.6 100ks. Koliko ti je trebalo love za ovo,ako nije tajna.
- dkatkic
- Poruka: 32
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 19:25h
Godinu i 9 mjeseci ga imam, presao sam 38.000 sa njim, prezadovoljan sam. Obrati paznju gdje sipas gorivo, i nemoj drzati nogu na kvacilu otice ti plutajuci zamajac...
Fordovi imaju 4 greske, slabosti ili mane kako god hocete, a to su, Injektori, pedala gasa, pumpa i plutajuci zamajac. To su 4 stvari koje idu na njima.
Fordovi imaju 4 greske, slabosti ili mane kako god hocete, a to su, Injektori, pedala gasa, pumpa i plutajuci zamajac. To su 4 stvari koje idu na njima.
-
Hvala ti puno, ovo nisam znao,vodicu racuna o tome. Ija sam za sada zadovoljan sa mojim Fokusom, mada sam ga ja uzeo tek pre tri meseca i presao 2200km. Da ne znas kakvi su dizel motori i da li su bolji od benzinaca.
- dkatkic
Ja sam dugo vozio dizela, generalno ne Forda, nego Audija, a onda sam odlucio da probam i benzinca na duzi period, medjutim prije nego sam kupio Forda kupim Octaviu 1.9 tdi PD moto, a onda uzmem i Focusa benzinca, porucio sam 2.0 ali sticajem okolnosti dosao mi je 1.4
Znaci zao mi je samo sto nije 2.0 ali dizela nebi kupovao, mada su super motori, pogotovo TDCi comonrail motori su super, nemaju nikakvih problema, ako ih pazis. Nikada auto netreba na hladno stiskat, znaci dizela dali je to PD motor ili TDCi svejedno, ako ga pazis i redovno ulje mjenjas gazi pola miliona bez problema.
Znaci zao mi je samo sto nije 2.0 ali dizela nebi kupovao, mada su super motori, pogotovo TDCi comonrail motori su super, nemaju nikakvih problema, ako ih pazis. Nikada auto netreba na hladno stiskat, znaci dizela dali je to PD motor ili TDCi svejedno, ako ga pazis i redovno ulje mjenjas gazi pola miliona bez problema.
-
Pitao sam te ovo zmog toga sto mislim da sam pogresio sto sam uzeo benzinca a ne dizela, kazu da su se ovi benzincu kod Forda dobro pokazali, da su kvalitetni. Dizel manje trosi ali je skuplji za odrzavanje i kvarovi su mu komplikovaniji od benzinca, tako da i nije tolika razlika , u redu dizel ko prelazi dosta godisnje.
- dkatkic
Da to stoji, moguci kvarovi na dizelu su Injektori, bosch pumpa, grijaci i pedala gasa.
Benzinac imas svjecice koje se svakako mjenjaju na nekih cca 60.000 kao redovno servisiranje, i imas droser klapnu.
Benzinac imas svjecice koje se svakako mjenjaju na nekih cca 60.000 kao redovno servisiranje, i imas droser klapnu.
-
A ta droser klapna na koliko crkava i da li je skupa, jesi li cuo za nove Fordove motore EcoBoost,benzince sa turbinom, ugradjivace se u Fokuse trece generacije. Mislis da nisam pogresio sto sam uzeo benzinca 1.6 100ks.
- dkatkic
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
nadam se da su i ovakvi retrovizori samo za zimski set up
ostalo sve mi je perfektno

rust is not a crime
- dkatkic
nisu vala, d0sli sad p0ruceni da ga 0tv0reBoris88 piše:nadam se da su i ovakvi retrovizori samo za zimski set upostalo sve mi je perfektno
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pa nije u redu da te svi samo hvale
meni su bolji bili oni ali to je samo moje misljenje,inace auto mi se stvarno mnogo dopada,pogotovu boja.

rust is not a crime
- dkatkic
ma nee ne
, sam0 0cu reci da nisu pijaca styling, a 0cajn mi treba nest mal0 da 0tv0ri aut0 pa experimentisem 

- bulat976
- Poruka: 8
- Član foruma od: četvrtak, 5. nov. 2009. u 10:59h
focus je perfektan.svaka cast za sredjivanje.posto ja vozim focusa 1.6 benzinca 2007.godiste interesuje me da li mogu da se nabave hromirane kvake za vrata.nabacio sam hromiranu masku hladnjaka pa mislim da bi se i hromirane kvake lepo uklopile.
- dkatkic
moguce da moze, pogledacu bas sutra u ekatu sta nudi tu...
- dkatkic
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- dkatkic
PS jos malo, maska se pravidule0911 piše:Jel ps ili si stavio masku bez znaka?

- Stefan148
-
- Poruka: 2457
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
- dkatkic
-
Gde si uzeo felne i koliko su kostale. Auto je strava.
- dkatkic
Fege kupio ECAT = Ford S MAX 18" polirane, quantity 4
entre i dodjose hehe .. a kostale su oko 1500 eura cca

-
Stvarno su strava
- dkatkic
Re: Ford Focus Morello + // update //
Lagani update 
Malo fotki s mora, i onda par fotki u zadnjih nekoliko dana, prije nego snjeg zamete sve
i bacim se u celicare 

Malo fotki s mora, i onda par fotki u zadnjih nekoliko dana, prije nego snjeg zamete sve

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
koliko imas ti ovih alu felni setova, vise nego ja carapa
st su najbolje, mada i ove zanje mu lepo cuce

- dkatkic
darko darko piše:koliko imas ti ovih alu felni setova, vise nego ja carapast su najbolje, mada i ove zanje mu lepo cuce
Imam sad trenutno samo ove ST 18" i imam 18" Barracuda racing, a ove 16ke su na prodaju, i jos jedan set celicnih