Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Broj sasije i MUP - saveti i procedura

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

dmauka
Poruka: 66
Član foruma od: sreda, 31. dec. 2008. u 12:20h

Re: Broj sasije i MUP - saveti i procedura

Poruka od dmauka » petak, 14. nov. 2014. u 11:25h

Vidim da je tema odavno postavljena ali imam sličan problem sa rđom (otkud!?) :D
Upravo sam zvao Ljermontovu i dobio obaveštenje (usmeno, doduše, i vrlo nevaspitano) da je procedura da limar odradi vozilo, napiše izjavu pa se sa tom izjavom ide u MUP na dalju proceduru, ukucavanje i ostala papirologija.
Palo mi je na pamet da zaustavim patrolu policije i zamolim ih da me pošalju na veštačenje. :ozid: Mogu da zamislim..."je l` ti to nas malo zeje...zezaš, a? deder, dođi ovamo..."

van
VIP
Poruka: 9046
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » petak, 14. nov. 2014. u 17:49h

Возио сам ескорта који је понео ласкаву титули најтрулији ауто на скупу , али и такав имао је здравог лима око број и није било потребно варити ближе од 10 цм броју шасије . Које је то стање распада ако је цео под труо на колима . Тај ауто тада вреди 150 евра , тј. на кило , и онда ти је све једно , да ли ће га узети полиција или не . Не знам да ли се исплати уопште то крпити , јер за цену крпежи поже да се нађе други ауто без рђе на поду .

dmauka
Poruka: 66
Član foruma od: sreda, 31. dec. 2008. u 12:20h

Poruka od dmauka » ponedeljak, 17. nov. 2014. u 13:15h

Ne mora ceo pod da bude truo da bi ti zarđao broj. Dovoljno je da ti na mestu broja neko ošteti zaštitnu farbu a vreme učini svoje.
Bilo bi glupo dati tehnički ispravan (kočnice, upravljački sistem, motor, kompletna mehanika) auto samo zato što ti je zarđao broj šasije, za 150 evra. Doduše, sigurno je da to zavisi od toga ko sa koliko para raspolaže, a onda može da menja kola kako hoće.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“