novi član
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: četvrtak, 20. nov. 2014. u 17:26h
novi član
Eto, valjda sam dobro shvatio šta treba da uradim, da bih ispoštovao pravila...
Dakle, zovem se Vlada....iz Inđije sam.....juče sam, eto, i ja kupio Forda. HA! Mondeo 2.0 TDCI Ghia 2005 god.
građ. inženjer sam, imam 37 godina....duže vreme sam van krugova internet postovanja, za razliku od pre nekih 5-6 godina kada sam viseo po netu i piskarao po nekim sajtovima....ali, muka me, braćo, naterala, pa odoh odmah do teme o problemima, da pitam dal' je neko imao sličan, da ne lutam po majstorima i ne dajem kintu za svakog "stručnjaka" koji odokativno određuje kvar.
AJD' dobro vam došao.....
Dakle, zovem se Vlada....iz Inđije sam.....juče sam, eto, i ja kupio Forda. HA! Mondeo 2.0 TDCI Ghia 2005 god.
građ. inženjer sam, imam 37 godina....duže vreme sam van krugova internet postovanja, za razliku od pre nekih 5-6 godina kada sam viseo po netu i piskarao po nekim sajtovima....ali, muka me, braćo, naterala, pa odoh odmah do teme o problemima, da pitam dal' je neko imao sličan, da ne lutam po majstorima i ne dajem kintu za svakog "stručnjaka" koji odokativno određuje kvar.
AJD' dobro vam došao.....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: novi član
Bolje nas našao :-D
(sent via Tapatalk)
(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2789
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
-
- Poruka: 11
- Član foruma od: četvrtak, 20. nov. 2014. u 17:26h
Re: novi član
Hvala na dobrodošlici....što se tiče fotki još uvek ih nemam....to ću ispoštovati ovih dana, prvo da sredim ovu muku....inače, nisam ništa postovao vezano za problem koji imam, jer vidim da ovde ima sličnih tema i problema, pa sad čitam sve redom, možda se o tome već pisalo....
još jednom, hvala na dobrodošlici....
još jednom, hvala na dobrodošlici....