Lampica ABS-a
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 53
- Član foruma od: petak, 3. jan. 2014. u 20:53h
- Kontakt:
Lampica ABS-a
Sinoc upalih auto i primetih da mi sija lampica ABS. U toku voznje se 10 puta palila i gasila? Otvorim haubu i vidim da fali malo ulja u onoj cantri? Ima li to kakve veze sa lampicom sto se pali i gasi? I koje ulje da dospem? Hvala!
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4947
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Re: Lampica ABS-a
lampica abs se pali zato sto ti verovatno racunar od abs gubi kontakt sa senzorima na tockovima...a ulje mozes doliti bilo koje DOT 4
-
- Poruka: 53
- Član foruma od: petak, 3. jan. 2014. u 20:53h
- Kontakt:
Danas sam presao 300 km i nista, nije se ni jednom upalila, ulja ipak ima, nije ispod minimuma, ali dolicu malo! Samo jedno vece mi se palila lampica? Sad je sve ok!
- mbole
- Poruka: 15008
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Imas problem u najavi na instalaciji koja vodi od nekog HAL seznora na tockovima do centrale ABS-a.
Moguce je da je u pitanju neki konektor, ali verovatnije imas neku puknutu zicicu. I to zicicu koja je pukla unutar izolacije, pa u zavisnosti od temperature, nekad ima pun kontakt a nekad pocne da ga gubi.
Moguce je da je u pitanju neki konektor, ali verovatnije imas neku puknutu zicicu. I to zicicu koja je pukla unutar izolacije, pa u zavisnosti od temperature, nekad ima pun kontakt a nekad pocne da ga gubi.
Djak pesak