Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Cilindar kvacila

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
mile78
Poruka: 4
Član foruma od: četvrtak, 4. dec. 2014. u 12:57h

Cilindar kvacila

Poruka od mile78 » četvrtak, 4. dec. 2014. u 23:20h

Da se pozalim, jutro sam primetio nesto masno na patosnici, pipnem papucicu kvacila, a ona sva masna od ulja(sliva se niz nju). Da li je neko imao slicno iskustvo ? Kazu, da je na fiesti isti sistem. Tacnije ugradjuje se fordov!
Meni se sve čini kao da nas ovde snimaju

van
VIP
Poruka: 9046
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Re: Cilindar kvacila

Poruka od van » četvrtak, 4. dec. 2014. u 23:53h

Молим те , прочитај свој пост полако па види да ли је јасан . Мени ништа није јасно сем да ти цури цилиндар на педали од квачила . На ком моделу , оном што има исти цилиндар као и на фијести?
А последња реченица је озбиљни ребус :wtf:

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » petak, 5. dec. 2014. u 00:50h

Da pomognem, model je Mazda 2. I da, glavni osumnjičeni je defekt na cilindru kvačila, promeni to i trebalo bi da rešiš problem. Sistem je sličan kao i na Fiesti, ne smem da garantujem da se i delovi gađaju - na Ebay-u prodaju delove koji su navodno isti za Fiestu mk5 i Mazdu 2 (godišta 2002-2008) ali valjalo bi uporediti ih i fizički.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

mbole
Poruka: 15008
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 5. dec. 2014. u 00:52h

To ona "tuzna" fiesta/mazda?
Djak pesak :)

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » petak, 5. dec. 2014. u 00:56h

Ne 121, naslednik, koji liči na Fusion (da ne kažem da su ispod lima poprilično slični).
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

mile78

Poruka od mile78 » petak, 5. dec. 2014. u 02:02h

van piše:Молим те , прочитај свој пост полако па види да ли је јасан . Мени ништа није јасно сем да ти цури цилиндар на педали од квачила . На ком моделу , оном што има исти цилиндар као и на фијести?
А последња реченица је озбиљни ребус :wtf:
Izvinjavam se, jeste nejasno. Evo Bojan je odg umesto mene.
BojanM piše:Da pomognem, model je Mazda 2. I da, glavni osumnjičeni je defekt na cilindru kvačila, promeni to i trebalo bi da rešiš problem. Sistem je sličan kao i na Fiesti, ne smem da garantujem da se i delovi gađaju - na Ebay-u prodaju delove koji su navodno isti za Fiestu mk5 i Mazdu 2 (godišta 2002-2008) ali valjalo bi uporediti ih i fizički.
hvala. Da li se mora menjati komplet cilindar ili ....?
Poslednja izmena: BojanM, na dan petak, 5. dec. 2014. u 02:24h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Izbegavaj da pišeš poruku za porukom, koristi opciju 'Uredi'. Ako želiš da citiraš više od jedne poruke, to možeš da uradiš na dnu prozora za pisanje poruka.

BojanM
BOFH
BOFH

Poruka od BojanM » petak, 5. dec. 2014. u 02:25h

Nisam upoznat sa time da neko "krpi" taj deo... tako da se menja ceo. Ako grešim, neko će me ispraviti.
pozdrav, Bojan

Slika

mile78

Poruka od mile78 » petak, 5. dec. 2014. u 02:46h

hvala

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“