@milan, ja pametnih novinara, šta bi se u ovom slučaju desilo čak i da su okrenuli ekran uređaja naopako? Moroni.

milan_gt piše:ma nije to problem, neg je problem sto je svaka slepovka 2.7t pa je ti fakticki ne smes ni praznu vuci, u pretovaru sizato je ova moja 2t bruto a 550kg neto ko secer
pa da dobio sam upatnicu od 2500 i odmah uplatio, jel to to samo, ili idu bodovi!BojanM piše:Moralo bi da ti piše na obrascu kazne šta ide a šta ne ide, ali zar kazna za nevezan pojas nije samo novčana? Nominalno 5000, upola ako platiš u roku od 8 dana.
@milan, ja pametnih novinara, šta bi se u ovom slučaju desilo čak i da su okrenuli ekran uređaja naopako? Moroni.
Nema kaznenih poena za to.Члан 333.
Новчаном казном у износу од 5.000 динара казниће се за прекршај лице који поступи
супротно одредбама из следећих чланова овог закона:
...
7) члана 30. став 1,
Predlazem da nadjes neku mladu policajku da je pitas za informacije oko poena. Cini mi se da bi tebi to pomoglo da se smiris.darko darko piše:opusteno, reko da se informisem, nisam stigao da pitam cikapolicajce!
To mozda u srbiji seru za svaku sitnicu u nemackoj ne mora jer je kuka fabricka.milan_gt piše:Mogu da te prcaju zato sto nisi skinuo kuku..
Ma barem znas sta smes a sta ne smes. A u srbiji ni oni sto su pravili zakon ni oni ponekada ne razumeju sta sve podrazumeva zakonmilan_gt piše:Valjda je bas obrnuto???
Ahahahahaha demonu kako nisi normalantotti piše:Šale, ti li si?