Opet ja sa ovim, što me izluđuje mjesecima
Promijeni zadnji lijevi stabilizator, lupkanje i dalje, promjeni gumicu na auspuhu, jer kada dignemo na dizalicu, malo ako si mrdnuo auspuh, udara od plastiku kod zadjeg tocka, zamjenimo i tu gumicu, ne mrda nema šanse da udara u plastiku, međutim, lupkanja ja i dalje imam, gledali su sve na zadnjim točkovima, kvarova nikakvih nema, sve urednu, e ima jedan problem, gde je na auspuhu pogrešno navareno evo slika
Slika 1, promjeni tu gumicu što ide, misleći da taj dio auspuha udara u plastiku zadnjeg točka,
Slika 2, nije dobro navareno, tako da se tu gumica ne može staviti, treba neko to ponovo fino da navari, međutim, tu mi je malo, taj dijo otegao, gumica gledajući otišla, auspuh kada diram kada je na dizalici a gumica promjenjena, ljulja se, e sada ubio me bog, ako je do toga, a volio bi, nego nešto drugo da je.
Ovi maistori kakvu su, blage veze nemaju, kako mogu vidjeti, kod nas u BiH je teško naći da neko zna raditi sa fordovima, sve je to odrastalo uz VW i 99% ćet tako i vidjeti na popravci.
Ne znam više ni sam šta da radim, niti da li da vozim, ispado ja lud, a lupkanje me tako pojede i nervira, da mi zadnji kraj baca nisam primjetio, i kada prestižem i ulazim u veliku krivinu ,to nisam primjetio hvala bogu, samo na manjim neravninama osetim to lupkanje koje se čuje iza mene ispod zadnje sedala tako osjetim.
Sry na tekstu, al morao sam