Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Remap (Chip tuning) za Fordove by BokiRS

Odgovori
milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Re: Remap (Chip tuning) za Fordove by BokiRS

Poruka od milan_gt » četvrtak, 25. dec. 2014. u 14:13h

IMT 539

Dalmatinac
Poruka: 1257
Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » četvrtak, 25. dec. 2014. u 14:19h

milan_gt piše:IMT 539
thumbsdownh
Slika
Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 2002.
Programming

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 25. dec. 2014. u 14:49h

popovicvl piše:Trebao je stati iza nekog slepera, to je sigurno jos 10% dole. Samo na ovoj brzini i sleper bi mu blicao odnazada.
Probao ja, 90-95 iza slepera, nesto tipa 2.9-3.0 ako se dobro secam.
Nemam ja disciplinu za ovakvu potrosnju kao sto je vi postizete, skidam kapu. Kod mene obrni okreni trosi 6-6.5, kad bi ga chipovao trosio bi verovatno i vise.
Fiesta!!

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 25. dec. 2014. u 14:51h

+1
Je*o takvu voznju,to je davljenje
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 14:54h

rino piše:Darko dal ti se osjeti razlika nakon čipanja?? Koliko KS i koliko Nm?? Koji je to motor uopće??
2.0 tdci, oko 160 do 170 ks to zna boki on ga je merio, ja nisam ni pitao, znam kakav je sto se tice auta, tako da i nisam ni zapitkivao!
Kako se neoseti, nema veze sa onim pre cipa! Kazem opet, najvise mi se svidja rad, odziv na gas, sto se tice povlacenja, to vec mora da osetite uzivo, trecom vuce kao drugom pre, samo jos bolji odziv na gas, trenutni! Ja sam ga zamolio da mi iskljuci eger u softeru, i sva eko sranja + cip!
A tek da te provoza da vidis njegov 2.2 kako ga je uradio,predpostavljam da ima preko 220 ks, bijo je u kolima jovan sa foruma, i neki lik sto je isao sa bokijem u skolu, koji se skupio u sediste kao guliver kada se smanji! hahahaha
steta delphi neuraditi, steta, fabrika je do q ....!
macaneli piše:+1
Je*o takvu voznju,to je davljenje
pa da imamo zabarski standad, to bi gazili s maxu pun gas, ovako za 6 minuta auto putem ustedis 600 dindzi racunaj sam, (100 dinara za minut nema nigde) vreme sa 160 i vreme sa 90 - 100, pa dali da jasis autobus ili auto, svaki dan 120 km, biram auto!
Inace kako kaze dule, moze to dosta manje, ovo je zimska potrosnja, prosek je veci nego po ravnom, jer imam begaljicko brdo, meni je prosek do rampe bio 3.7!
@milan gt bice snimak divljanja, nemogu klince kada vozim na engleski da snimam kao onda na stazi! Drugom kako ja kazem- eksplodira :rally: :gears:
e kada sam se vracao vozio sam oko 130 (nekada 120 nekada 140) potrosnja je po bordu dosla na 5.1 i to nije mnogo!

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:12h

Nije sve ni u parama. Meni je voznja uzivanje, i sve dok je tako, necu da vozim vodeci se potrosnjom, bar ne u vecini situacija.
Fiesta!!

macaneli
VIP
Poruka: 9926
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:16h

Dule imas pivu za post :beer:
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:18h

Naravno, nisam mu digao 40 konja da bi se vukao kao puz, ovo je samo jedan klip, eto mene je odusevio, sledeci mesec-dva voznje stedim pare sto sam dao za cip, i polako i brzo da vozim! I nece biti drugih dok ne budem bez dece u autu, kada budem bio sam onda normalno ! :gears:

Sharpshooter
Poruka: 5109
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:23h

dule0911 piše:Nije sve ni u parama. Meni je voznja uzivanje, i sve dok je tako, necu da vozim vodeci se potrosnjom, bar ne u vecini situacija.
thumbsuph

Ili se vozim u full-u, ili se ne vozim uopšte. :D
A decu daj ženi da vozi i nema komentara tipa: "I tata bi sine nagazio, ali ne sme" thumbsdownh
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:42h

Ja dok sam cito vase postove, pomislih da je dare "jurio 30" :)
Pogledam klip a on drzi lepih konstantnih 80-85.

JBT sve trkaci ovde, na 80 stoji auto... bljak, to je za babe... ma Fandjo do Fitipaldija :)

Ne branim, i ja bih verovatno vozio brze, neka svako vozi kako njemu odgovara, al ne pljuckajte po coveku zato sto je "normalan".
Djak pesak :)

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:49h

Pa meni to nista nije manje vise zanimljivo od 120, ako cu da divljam onda cu bez dece ili nekog drugog u kolima! A sto se tice kako ide cipovan i kako se vozi, bice prilike, nikako da bude vruc motor a ja sam u kolima, eto! imam problem sa pecatom za registraciju, kako vidim bece nici pre sledece nedelje, ovako je malo rizicno da me zaustave, vozim bez pecata 15 tak dana, a samo da a lupe!

dule0911

 

Poruka od dule0911 » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:51h

@Bole
Gde ti vidis pljuvanje po toj voznji? Ja ako po nekome pljujem, pljujem po sebi.
I ne, ne radi se o konacnoj brzini, vec znam kako taj auto treba da se vozi da bi se imao prosek potrosnje ispod 4L. To za mene nije uzivanje i to je to. Nista lose nema u tome, samo meni ne odgovara.
Fiesta!!

mbole
Poruka: 14947
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » četvrtak, 25. dec. 2014. u 15:54h

Ma liznuo sam malo viagre da probam, pa sad podje*avam, al ne upecaste se :)
Djak pesak :)

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » četvrtak, 25. dec. 2014. u 17:31h

Mozda nije neko uzivanje voziti 80 po autoputu ali ima puno situacija kada mi potrosnja stvarno igra veliku ulogu (npr idem po nekoga na aerodrom a placa fixno 100eur) nista mi ne znaci hocu krenuti 20min ranije ako cu ustedeti 15l goriva a veruj mi ako ga cepam izmedju 160 i 200 to je minimalna usteda a da ne pricamo o habanju. Slazem se da je najlepse sa punim tankom sesti i ne obazirati se na potrosnju, ali je jos lepse otici na jednom tanku Su-Bec-Budimpesta-Su a lovu koju bi spiskao brzom voznjom potrositi u restoranu
Slika
Programming

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 18:04h

bas to!
Pa meni to i igra ulogu, dali da vodim klince 120 km svaki dan na plivanje ili ne! 20 dana po 1000 dinara =20 000! Trosak je veci nego da uzmem stan u gradu, znaci pusti ga 90- 100 i ispod 3.5 do 4 je prosek, ovako bi trosio nekada 6.5 l , to je duplo skoro, na 120 km izadje preko 500 din, a razlika kada vozim 140 km/h i 90 -100 je 6 minuta, merio sam! Znaci vozim decu, neregistrovan, i zaradjujem 100 din na minut! Bolje da ih vodim u mek, zoloski vrt ili skupimo parice pa na novogodisnji sajam, nego da jurcam snjima!
Inace zakljucak donosite zbog jenog klipa nije dosada, kazem cipovanjem sigurno ide potrosnja dole, nije mit, e to je onaj klip sto sam postavio, naravno bi voleo da vozim 200 jeli, nesmaras se, brzo stignes, adrelin kljuca!

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 25. dec. 2014. u 18:08h

Grešiš, najbolje je da mene vodiš u Mek :P
Slika

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 18:11h

dodji 5 tog januara u 10 i vodicu te! thumbsuph imam razloga, nemogu da kuckam javno!

Sharpshooter
Poruka: 5109
Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h

Poruka od Sharpshooter » četvrtak, 25. dec. 2014. u 20:00h

Vidiš, kada planiram negde da se vozim nikada mi nije u glavi računica, uštedeću 500 din ako vozim kao baba. Već, mmmmm mrgreen kada ga nagazim, pa kroz onu krivinu ovoliko :gears: , pa kroz onu onoliko. Još ako neko stane na semafor na Trošarini, pa kada ga oljuštim. Sreći nikada kraja. :beer:

Nego da se vratimo temu na pravi put.
Pošto se ispostavilo da komp na Kakanom ne može ni da se pročita, a kamoli čačka, poručujem Unichip za njega od Deda Mraza, mada sumljam da će to da stigne pre kraja Januara.
http://stevewyndhamracing.com/product_i ... ucts_id=69
Bregastu imamo, izduv takođe, sada još čipić.

Koliko znam ovaj je "otključan" tako da može da se čačka naknadno, ako zatreba.

Samo da vidimo ko će da ga instalira? :)
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks

darko darko

Poruka od darko darko » četvrtak, 25. dec. 2014. u 21:41h

ja veceras posle ovih provokacija stisnem malo, al samo malo, deca su u kolima - neregistrovan da ne naletim na patrolu. E kada je zena provalila da nesto ide bolje (a nesmem da joj kazem da se drogiram hahahaha nezna gde su pare otisle) kaze mislila sam da ce auto da poleti u jednom momentu!
"zeno, ciniti se, isti je auto :P "

lukijano

 
Poruka: 767
Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h

Poruka od lukijano » petak, 26. dec. 2014. u 00:19h

Dalmatinac piše:Mozda nije neko uzivanje voziti 80 po autoputu ali ima puno situacija kada mi potrosnja stvarno igra veliku ulogu (npr idem po nekoga na aerodrom a placa fixno 100eur) nista mi ne znaci hocu krenuti 20min ranije ako cu ustedeti 15l goriva a veruj mi ako ga cepam izmedju 160 i 200 to je minimalna usteda a da ne pricamo o habanju. Slazem se da je najlepse sa punim tankom sesti i ne obazirati se na potrosnju, ali je jos lepse otici na jednom tanku Su-Bec-Budimpesta-Su a lovu koju bi spiskao brzom voznjom potrositi u restoranu
Ma ja spavam kada vozim 80 ... To je tako teško za izdržati, da ne mogu ni opisati. Promenim 101 pozu i borim se sa dosadom i nervozom... odlutaju mi misli i vidim da uopšte nisam skoncentrisan na vožnju, nego mislim na ko zna šta...
Sramota je pričati, ali ponekad čak surfujem telefonom iz dosade... A sve ovo jer u službenom autu imam ugrađen GPS-monitoring, pa nas onda u firmi razbijaju ako prekoračimo brzinu... Krajnja instanca je otkaz... ma šta da vam kažem. Sada samo zevam u kolima i malo, malo pa gledam u cajger, da mi nije slučajno skliznula noga na gas malo jače... To je ljudi takav smor, kakav čovek može imati samo u ružnim snovima.
E onda možete misliti, na šta ličim kada dođem kući i uđem u svoju aždaju... To vam je onda Dr. Jekyll and mister Hyde... Ma jedva čekam da se malo razdrmam. Dakle zaključak, bar što se mene tiče, ja sam nebezbedniji vozač kada vozim sporije.

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » petak, 26. dec. 2014. u 01:00h

Sve sto si napisao je istina. Na autoputu je jako dosadno i uopste ne preporucujem jer se vremenom potpuno izgubi koncentracija (sem ako nisam iza slepera pa se takmicim sam sa sobom da mi ne pobene a ni da se ne priblizim previse mrgreen ), ali na nekim medjugradskim relacijama je sasvim ok, a i ogranicenja su takva. Mene kada vozim u rezimu stednje pored svega navedenog i noga zaboli lol Da imam tempomat, to bi bilo par ekselans.
Sve u svemu kada firma sipa gorivo nema brzeg mondea, a kad ja sipam onda se vozi po ogranicenjima, a ako neko placa voznju onda se vucem ko baba :D

I da dodam, vezano za temu, svidja mi se sto postoji mogucnost da manje trosi ako za to postoji potreba a i da ode na 240 ako treba sa vecom potrosnjom :ford:
Tj nadam se da ce moci 240 s obzirom da sam gledao neki snimak na yt... a i ovo je trenutna situacija pa ce valjda 30 ks pomoci :D
Slika
Programming

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » petak, 26. dec. 2014. u 11:21h

Moce 240 al jedino na onoj nizbrdici oko Splita, samo pazi da ti se ne razlete klipovi u 5oj lol .. Mnogi ne shvataju da je za vecu brzinu potrebno da motor pravi vecu snagu, da, al na znacajno visim obrtajima a ti ako dobijes i 50ks vise na 4k obrtaja i posle krene pad kao i sa fabrickom mapom ne mozes ocekivati neke spec dobitke u max brzini pogotvo sto svaki dodatni kmh na tako velikoj brzini trazi dosta snage..

Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » petak, 26. dec. 2014. u 11:30h

hahahaa na toj nizbrdici ce moci i vise haha xD

Ma to je za sada menjac sa 5 brzina, ali sam cuo da se za sestaka ne treba menjati zamjac i desna poluosovina, pa ce i to biti ubaceno u toku sledece godine :) :ford:
Slika
Programming

darko darko

Poruka od darko darko » petak, 26. dec. 2014. u 11:48h

ima i kod mene mala nizbrdica na auto putu, al 6 stom jako sporo dolazi do 220, sada nisam testirao, stalno se bas tu motaju presretaci! mada breze sada povlaci bar do 180!

BokiRS
Neizleciv
Neizleciv
Poruka: 4457
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h

Poruka od BokiRS » petak, 26. dec. 2014. u 11:57h

da bi se gurala dosta veca brzina i snaga treba veci turbo od fabrickog
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067

Odgovori

Povratak na „POPUSTI za članove kluba“