Ford mondeo 2,0 1995.god Automatik
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: nedelja, 4. jan. 2015. u 19:30h
Ford mondeo 2,0 1995.god Automatik
Drugari ,pozdrav nov sam na forumu ali ne zato sto vozim Forda vec zato sto mi je drug tupson
koji se ne razume u ove "visoko tehnološke stvari" interrnet , forum , registracija itd ..... . Problem je sledeci : Tupson poseduje Forda iz 95.god 2,0 137 ks sa automatskim menjacem. Ovih dana menjac je blokirao i nece da menja brzine radi samo prva u početku je kočio dok se auto ne zagreje a sada nece u opšte možeš da ga maltretiras koliko hoces nece da prebaci u visi stepen. Kože bilo kakav savet ako neko zna nekog majstora iz okoline Jagodine neka ga preporuci, znaci prihvatamo svaki komentar predlog itd..... Pozdrav

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Ford mondeo 2,0 1995.god Automatik
prepostavljamo da si iz jagodine! dobrodosao, 
pazi sto se tice menjaca moze da bude x stvari, ali kada prestane da saltuje tu mu je kraj najverovatnije, jel menjao ulje u mnjacu skoro?
najpametnije je da ubaci manuelnu umesto automatika, ili da kupi polovan menjac!
imas menjaca koliko hoces, ima drug clan vucki i repa, pusticu ti na pp, pa vidi sta ti je najbolje ciniti!
uz manuelni idu sajle konzola komp i jos x stvari, naravno jeftinije je to nego reparacija menjaca, imas celog da kupis za 500 evra dooobrog!

pazi sto se tice menjaca moze da bude x stvari, ali kada prestane da saltuje tu mu je kraj najverovatnije, jel menjao ulje u mnjacu skoro?
najpametnije je da ubaci manuelnu umesto automatika, ili da kupi polovan menjac!
imas menjaca koliko hoces, ima drug clan vucki i repa, pusticu ti na pp, pa vidi sta ti je najbolje ciniti!
uz manuelni idu sajle konzola komp i jos x stvari, naravno jeftinije je to nego reparacija menjaca, imas celog da kupis za 500 evra dooobrog!
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: nedelja, 4. jan. 2015. u 19:30h
Ma iz Jagodine smo a laici smo po tom pitanju ja sam za mog stila išao čak u Šabac za popravku manuelnog menjaca jer nisam imao poverenja u jagodinske majstore .Probao sam ovako da mu pomognem jer je bolje saslusati ljude koji imaju slicne probleme bar ja tako radim na FLCS-u-u.Valjda ce jos neko da se javi sa nekom idejom a on neka vidi sta ce da radi ali vidim da su majstori vec poceli da ga muljaju.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ajd samo dovrši formalno predstavljanje, navedi kako se zoveš 
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49 (pravilo 0)
...pa da ovu temu prebacimo tamo gde treba, jer ne čitaju svi predstavljanja članova.

http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... p?f=4&t=49 (pravilo 0)
...pa da ovu temu prebacimo tamo gde treba, jer ne čitaju svi predstavljanja članova.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin