Vodena pumpa
Moderator: Dragomir
- combe83
- Poruka: 157
- Član foruma od: četvrtak, 4. sep. 2014. u 16:46h
Vodena pumpa
U pitanju je Ford Focus 2002 1.8 tddi, cuje mi se neko hujanje na levoj strani kod zupcastog,
skoro sam radio veliki servis, nisam zamenio samo vodenu pumpu, pa me zanima dal neko može
da mi kaže ako se pokvari vodena pumpa, kako se ona cuje kad daje znake da nije u redu???
Ne gubim tečnost i temperatura mi je na sredini.
Hvala
skoro sam radio veliki servis, nisam zamenio samo vodenu pumpu, pa me zanima dal neko može
da mi kaže ako se pokvari vodena pumpa, kako se ona cuje kad daje znake da nije u redu???
Ne gubim tečnost i temperatura mi je na sredini.
Hvala
- Mimika
- Poruka: 37
- Član foruma od: sreda, 25. jun 2014. u 23:04h
- Kontakt:
- combe83
Re: Vodena pumpa
Sutra cu postaviti video sa zvukom koji se cuje ali definitivno moram do majstora.Mimika piše:moze biti,nije lose proveriti spanere
- combe83
Postavio sam video, mada nije merodavan zvuk, gore izgleda na videu

- JuSkE
- Poruka: 194
- Član foruma od: utorak, 22. jan. 2013. u 18:44h
- Kontakt:
Da li si resio problem? Po meni moze biti svasta, spaner, automacki zatezac, pumpa za vodu, ali i ono najgore, da se cuju lezaji na pumpi visokog pritiska....
Ford Focus 1.8 TDCi 85KW 115KS Ghia 2002god
- combe83
Nisam još išao kod majstora,sad mi se i ne čuje, u subutu ću da skočim do majstora pa ću da vidim. JavljamJuSkE piše:Da li si resio problem? Po meni moze biti svasta, spaner, automacki zatezac, pumpa za vodu, ali i ono najgore, da se cuju lezaji na pumpi visokog pritiska....
- combe83
Kakvi su vam utisci sa vodenom pumpon Airtex, to je Španska pumpa.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21584
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Utisci su da je preskočiš.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- dusan80
- Poruka: 293
- Član foruma od: sreda, 9. nov. 2011. u 22:46h
- combe83
Nije bila pumpa u pitanju, već je curelo ulje sa filtera ulja na kajiš i roler pa se zbog tuga čulo hujanje rolera, nije mi majstor lepo stegao filter ulja kad mi je radio veliki servis, sad je sve ok. 

- JuSkE
- Poruka: 194
- Član foruma od: utorak, 22. jan. 2013. u 18:44h
- Kontakt:
Meni je totalno nejasno kako je moglo ulje da ti curi na kais,kad je filter skroz dole , meni se isto jednom to deslio, nije pritegao majstor filter, ali sa filtera je curelo na manzetnu i dole po trapu,pa na sus pleh... jer filter je dole pozicioniran.
Jesi siguran da ti je to majstor rekao? Ali da je i curelo po roleru (mislim na automacki zatezac pkk), samo bi ga podmazao, tek se onda ne bi culo nista
Jesi siguran da ti je to majstor rekao? Ali da je i curelo po roleru (mislim na automacki zatezac pkk), samo bi ga podmazao, tek se onda ne bi culo nista

Ford Focus 1.8 TDCi 85KW 115KS Ghia 2002god