http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... .16v/95220
Znam ovog RS-a, gledao sam ga davno, a mislim da ce ga i Boki prepoznati jer mi je rekao da ga je skoro video rasturenog, radili mu glavu
Auto je prilicno los na izgled, limarijski, enterijer, trapovi, tada nije ima guma ni prednjih amorta,
A na slici izlgeda lepo jer je farban ceo pre otprilike 2 godine, znaci uradjena limarija, ruboci, sajtne, ali veoma lose uradjeno, pa je vec tada pocelo da probija
oko cepa rezervoara, malo se ljustila farba oko zadnjih stakala, zadnji branik je bio nizi za 1cm od one zadnje grede (sto ne znam ali je jako ruzno)
na prednji je imao dotat neki li od poliestera ali je bio polomljen,
Jedino dobro mi se tada cinio motor, vukao je opasno (klizao u trecoj, mozda zbog celavih guma), nije dimio, niti duvao na iber, ni cep, tadasnji vlasnik je u njega sipao
castrol RS 0-40,
tada nije imao plin, tako da ne znam kakav je sada motor.... toliko od mene, ja se nadam da je to taj auto, ustvari prilicno sam siguran,
prepoznacete ga po nebu tapaciranom u crni skaj, plave diode u kompletnom osvetljenju table, K&N 57i kit bas za taj model sa delom cei i izvodom za step motor i ulazom za iber,
JED zadnjim protocnim loncem,