Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.
Zdravo, od kad sam zamenio remenicu, motor se znacajno stisao i smirio pa je sada do izrazaja dosao neki zvuk koji se i ranije cuo ali ne toliko. Jasno se cuje na snimku. Zna li neko sta moze biti? Zvuk inace zna da promeni intenzitet cak i da prestane da se cuje.
ACC
MP3
Celi set SKF je zamenjen pre mozda 2-3000 km. Remenica Dayco (koja iako je nova malo ide levo-desno)
Nema pravila, najcesce se cuje kada sa npr 2-3k obrtaja stisnem kvacilo onda krene brzo pa sve sporije i sporije i na kraju posle nekog vremena stane. Mislim da se ne cuje kad je vruc motor.
Prijatelji,pojavio mi se neki cudan zvuk. Mikro remen i zupcasti zamijenjeni i nakon toga sam primijetio ovaj zvuk. I cuje se vecinom kad ujutro palim,kad je hladan,kad se zagrije ne cuje se. Evo ubacio sam video,od 10. sekunde pocinje da se cuje taj zvuk.Majstor kod kojeg sam mijenjao trenutno prezauzet,tako da moram sacekat par dana [youtube][/youtube]
Zna li neko u čemu bi mogao bit problem?
Jesi li menjao samo kaiševe ili si zamenio u kompletu sa španerom i rolererima?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021 NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp