Pre nekoliko dana kad sam isao za NS ucinilo mi se da mu treba dosta vise vremena od 100-150 kmh, al reko mozda je do pritiska u gumama i nisam se mnogo nervirao.
Zbog te sumnje otisao sam na autoput danas sa 2.5 bari u gumama da vidim malo kako se ponasa nakon promenjenih branika, krila, i dodatih suknji i kacketa, skinutim loncima. Utvrdio sam da vise nema ni priblozno ista ubrzanja, ni priblizno istu max brzinu *koju je imao cak i sa 2 neispravne dizne... Kako je to moguce?

(max brzina po satu posle 200 godina jedva dodje do 200kmh, dok je prosle god kad sam ga jednom probao kroz HRV isao 220kmh i to o cas posla)

Dalje, juce sednem u auto, kad ono kvacilo odjednom postalo tvrdo. Par puta stisnuo i vratilo se u normalu. Celi set sa zamajcem zamenjen pre manje od 20k km Luk original Nemacki.

Potrsonja mi je skocila sa 5l pri 80 kmh na 6.5 pri istoj brzini.
A da ne spominjem ovo:
Nakon svake voznje duze od 100km brzinom oko 130kmh, pocne da se gubi. Sutra ce bosista pogledati senzor na CR grani, ali kao slaba vajda, sumnja opet na dizne idiot

Necu dalje ni da nabrajam evo me muka uhvatila. Ranije kad popravim auto, zaboravim kad sam isao kod majstora. Stvarno ne znam da li cu ikada opet kupiti forda