Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Toj budali treba oduzeti vozačku na doživotno. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Evo situacije od danas. Snimak sve objasnjava. Izmerena brzina je 74km/h. Jeste vozio sam toliko, a pitanje je koliko su ova dva auta isla kada su mene spucali?
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
sta imaju veze oni ? tebe su zaustavili 

- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
Vidi se na kraju da oni koce a da ih ti sustizes. Verovatno su te tad uslikali.
Ford Focus MK1.5, 1.8 TDCi - 74kW, 2003.
- alekco
Pa tada...znam i ja kada. Realno ne znam ni sta da ocekujem kod sudije. Moze sve ali bas zabrana...ufff
- pancerFF
Mesec dana zabrana, 8000 + 500dinara sudski troskovi i dal 2 boda. Za bodove nisam siguran.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
pa dal ide zabrana jer je ovde 60 ogr. nije 50, sta pise u zapisniku? i ovde su stalno, zato ja volim na Topolu..tamo samo gas..
- alekco
50 je ogranicenje. Naseljeno mesto. Ma idem na nagodbu. Priznam krivicu i platim kaznu i troskove...ali da ne bude zabrane. Poena ja mislim 4 ode :d
- milan_gt
ma jes siguran da je 50? Jel tako pise?
- alekco
Ne pise. Ima znak na ulasku u Meljak za naseljeno mesto. A po zakonu je 50. I u zapisniku je upisano 50.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ako po zakonu minimalna kazna podrazumeva i zabranu onda nema nagodbe.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Zabranu dobijaš sigurno, tu nema priče, samo je pitanje koliko će da te recnu, što se para tiče.
Lično iskusio 2 puta. Jbg volim da utvrđujem gradivo.
Lično iskusio 2 puta. Jbg volim da utvrđujem gradivo.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Ne mogu da verujem da niko nije blicao. 

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zato sto su tu toliko cesto da su ljudi vise i oguglali na blicanje. Mene cela ibarska nervira sto ima u nazivu "magistrala", jer iako je to mozda bila pre 30-40 godina, sad sa ovoliko kuca i kafana pored puta to nikako nije. Od Beograda do cacka, sem rudnika, gotovo sve je naseljeno mesto. A da se postuje neki red niko ne bi smeo da ima izlaz direktno iz avlije na magistralu.
Fiesta!!
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
U zadnje vreme ih stvarno ima na svakom cosku, ali opet, neka vozacka solidarnost, nije veliki napor povuc ablender.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- acadimke
- Poruka: 1709
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Jednom sam napravio kolonu na delu puta od Bg do Stepojevca jer sam bio prvi i drzao ogranicenje a puna linija haha
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- pancerFF
Prosli petak ih je i ovde po Macvi i Mitrovici bilo naopako. Za to vece sam 3 puta zaustavljan, od toga 1 od strane interventne
. Za prosle dve nedelje, cak 7 puta.

-
- Poruka: 18
- Član foruma od: subota, 28. feb. 2015. u 12:49h
Evo od mene nedavno ista tema. u naseljenom 50km/h ja išo 71km/h i slikali me + zapisnik.posle mesec dana dobijem sudski poziv u moju opštinu,tamo dam sudiji izjavu kako šta bilo.posle mesec dana sam imao poziv na sud u opštinu gde su me uhvatili.i tamo sa sudnicom se dogovorim pošto nisam kažnjavan sudski u toku 2 godine,mogu priznati delo i sklopim sporazum sa policijom i tako mi Nisu udarili zabranu za mesec dana (pošto ide od 1-3 mesec ) zabrane inače.nego sam dobio samo 4 kaznenih poena + 6000 din kazna + 1 ili 1500 din sudski troškve da platim.
U buducem ako se desi isto odma ide zabrana + veća kazna..
U buducem ako se desi isto odma ide zabrana + veća kazna..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kakav crni sporazum sa policijom i priznavanje dela, kada je u pitanju prekršaj koji je čak uredno dokumentovan snimokom? To je kao kada bi rekao "sklopiću sporazum sa policijom da vozim auto od 1600 kubika, koliko inače kubika i ima auto koji vozim, pa će mi registracija biti manja jer priznajem da imam 1600 kubika". Zato u zakonu i postoji mininalna kazna, ispod koje se ići ne može, minimum minimuma.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milan_gt
pa to su uveli mesto starog uslova..razumes..
- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
911 bice da si malo van toka 
Potpuno je nebitno da li postoji snimak, merenje bilo sta. Cilj je da se smanji pritisak na sudove, posto ne uspevaju da u roku odrade sve prekrsajne prijave, pa mnoge zastare.
npr
http://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/060 ... ampa2.html
" Ako je, recimo, za neki saobraćajni prekršaj predviđena kazna od 15.000 do 30.000 dinara, četiri kaznena poena i tri meseca zabrane upravljanja vozilom, ima mesta za nagodbu - kažu nadležni. - Novčana kazna, u okviru ovoga, ne može da bude ispod 15.000 dinara, broj kaznenih poena ostaje, a o zabrani vožnje može da se sporazumeva, ako vozač dokaže da mu je ugrožena egzistencija ili da mu je auto neophodan, jer je neko od ukućana teže bolestan."

Potpuno je nebitno da li postoji snimak, merenje bilo sta. Cilj je da se smanji pritisak na sudove, posto ne uspevaju da u roku odrade sve prekrsajne prijave, pa mnoge zastare.
npr
http://www.paragraf.rs/dnevne-vesti/060 ... ampa2.html
" Ako je, recimo, za neki saobraćajni prekršaj predviđena kazna od 15.000 do 30.000 dinara, četiri kaznena poena i tri meseca zabrane upravljanja vozilom, ima mesta za nagodbu - kažu nadležni. - Novčana kazna, u okviru ovoga, ne može da bude ispod 15.000 dinara, broj kaznenih poena ostaje, a o zabrani vožnje može da se sporazumeva, ako vozač dokaže da mu je ugrožena egzistencija ili da mu je auto neophodan, jer je neko od ukućana teže bolestan."
Djak pesak 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa Dule shvati te ljude, kada bi napravili kuću 50 m dalje od puta, niko ne bi vidio njihovo velelepno zdanje, a da ne govorim o tome kada bi uključenje na magistralu bilo na svakih 2-3 kilometra, pa znaš ti koja je to udaljenost, morali bi ljudi da voze mnogo duže prije nego se uključe na magistralu. Dužina je to, nije 2 km malo.dule0911 piše:...sad sa ovoliko kuca i kafana pored puta to nikako nije. Od Beograda do cacka, sem rudnika, gotovo sve je naseljeno mesto. A da se postuje neki red niko ne bi smeo da ima izlaz direktno iz avlije na magistralu.

Mnogo mi ide na nerve te kuće tik iz put, bila magistrala ili lokalni put. A naročito oni koji iz svojih dvorišta izlaze u rikverc ili ostave auto na putu jer im mrsko otvarati kapiju i ulaziti u dvorište. Ipak je to veliki posao i gubi se mnogo vremena.
Tako je oko Dervente napravljena obilaznica, bilo ograničenje 80, poslje par godina, izgradile se kuće, pa se obilaznica ne razlikuje od stare trase koja je išla kroz grad.
Sve bi te kuće koje nemaju dozvolu trebalo srušiti. Okrutno, ali treba natjerati narod da malo misli.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- alekco
Oni su dva sata pre toga bili kod restorana Srbija u pravcu ka BG. Video sam ih i znam da su tu. Poenta price je u tome sto sam ja isao iza dva vozila, priblizno istom brzinom...nego su me izvukli zato sto je vozilo teretno. Nadali su se da je reg na firmu. Medjutim ja sam namerno registrovao auto na mene, a ne na firmu. Ja sam ih video jos kada sam zasao iza sumarka, i svako normalan bi racunao da nece njega da zaustave kada ima 2 vozila ispred. Medjutim, krivina je blaga i tacno sam na snimku video kako je dobio prostor zato sto sam imao odstjanje min 30m. Nema veze u svakom slucaju postoji nagodba sa MUP-om. Priznam krivicu, platim kaznu a ako sudija odredi, mogu ostati i bez zabrane. Mozda da pitam da mi se dozvola uzme u januaru 2016
A sto se tice blicanja, to je postala bas retkost na putevima kod nas. Koliko puta sam samo prosao, da niko nije blicao. Jedino jos vozaci kamiona to praktikuju.
Policajac mi je pokazao bunt od jedno 60 prekrsajnih prijava u toku tog dana. Bili su korektni, cak sam se i sprdao sa njima. Ja kazem, daj bre ne moras da pise. Kaze, moram...sve je snimljeno u radaru na kartici. Kad sam video koliki displej ima...ja im kazem...sto niste nasnimili neke filmice...nego slikate narod po putu

A sto se tice blicanja, to je postala bas retkost na putevima kod nas. Koliko puta sam samo prosao, da niko nije blicao. Jedino jos vozaci kamiona to praktikuju.
Policajac mi je pokazao bunt od jedno 60 prekrsajnih prijava u toku tog dana. Bili su korektni, cak sam se i sprdao sa njima. Ja kazem, daj bre ne moras da pise. Kaze, moram...sve je snimljeno u radaru na kartici. Kad sam video koliki displej ima...ja im kazem...sto niste nasnimili neke filmice...nego slikate narod po putu

-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
'Ja blicnem i nikad ne bi u tvom slucaju cinkario druge , jer to tebi nece pomoci !