@sasa_f1 onda tebi nisu dobro sredili ili je nesto poslo naopako.
Ja kada sam nekako sredio crevo kao na slici 3 radelo je normalno oprao sam celu prikolicu spolja(prao sam od prilike 4 sata( i nije popustilo ili se rasprslo nesto jedino na sastavu gde sam ga sastavio je malo curilo a naviko sam da mi je sve ok pa sam zato sredio crevo.Inace pritisak mi je isto bio sasvim ok i jak.A sastavio sam tako sto sam cev od starog frizidera gde ide gas isekao i nabio u crevo.Iako su mi creva bila razlicite debljine jer sam uzeo creva sa drugog pistolja i tako sastavio.Sada mi je crevo 10 m

zatim sam to sve zatego selnama i zicom kao sto se vidi na slici br 3 pa sam preko toga stavio jednu krpu i nju zatego zicom(sto se na slici ne vidi)jer sam je posle skinuo kao sto sam rekao prao sam prikolicu 4 sata bez problema.
Nisam stigao da proverim crevo jer sam kasno dosao kuci ali sutra ujutru cu pa cu javiti kako je ispalo nadam se da nije kao u tvom slucaju.
BojanM komso ja sam hteo to da kupim ali sam posle vec dosao iz nemacke i doneo ovu stvar

pa sam tako sva creva sastavio.Zato sam i odustao od kupovine tog creva.Inace ova stvar od mesinga nema ovde trazio sam a mnogo je dobra stvar.Sastavlja se i rastavlja sa crevom u sekundi a sto je najbitnije ni kap ne moze da kapne na sastavu.Bas sam trazio da li imaju ovo u dobro sandbevanim shopovima u Boru ali na zalost nemaju mozda imaju u Beogradu u Boru barem nemaju.
Preporucio bih svima ovu stvar.
A sto se tice tog creva na reklami se vidi da je super e sad koliko je to kvalitetnone znami ali verovati tim reklamama...