Zakljucan mondeo mk3
Moderator: Dragomir
- Ljubavnik1
- Poruka: 339
- Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h
Zakljucan mondeo mk3
Zakljucan mi je auto mondeo 2004 a kljucevi mi ostali u gepeku ? Kako da otklucam hitno ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Zakljucan mondeo mk3
drugim kljucem 

- mbole
- Poruka: 15007
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ili nadji lokalnog lopova, ili razbijaj staklo koje najmanje kosta da se zameni.
Staklo razbijas tako sto udaris kirnerom blizu ivice stakla ili u samu ivicu ako mozes da dobacis do nje (recimo zadnje bocno staklo).
Staklo razbijas tako sto udaris kirnerom blizu ivice stakla ili u samu ivicu ako mozes da dobacis do nje (recimo zadnje bocno staklo).
Djak pesak 

- popovicvl
- Poruka: 5671
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Kljuc sa sobom ili se otvori prozor. To sam naucio na tezi nacin.
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Jednom sam gledao kako se majstor pati sa zicom pokusavajuci kroz keder da povuce kvaku. Neznam more li to kod mondea
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
tako sam ja otvarao, prstima probaj neki prozor da spustis, zalepis sake i vuci dole, par desetina puta da ga spustis samo dva tri milimetra, uzmez zicu trojku, savijes malu kukicu na kraju, provuces i pecas suprotna vrata od kojeg si prozora proturio! Na kraju savi malo i pecaj nije tesko, najtezi deo je priprema i spustanje prozora dva tri milimetra!
- popovicvl
- Poruka: 5671
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Meni su "profesionalci" na strom Focusu krivili ram vrata. Vrata su posle toga furila na 140+. Nikad nisu mogla da se vrate.
Verujem da spustanje prozora na silu lomi mehanizam, velike sanse da zajebava nakon toga.
Verujem da spustanje prozora na silu lomi mehanizam, velike sanse da zajebava nakon toga.
- Ljubavnik1
Resio problem...
Pozvao Dragomira, on me uputio kod drugog coceka, a taj drugi kod kljucara. Fora je sto sam ja dva puta zakljucao duplo, tako da ne pomaze ni otvranje rucice iznutra, a rezerni kljuc u kaseti
Dosao kljucar na lice mesta, izvadio neki kljuc ubacio u suvozaceva vrata u bravu, okretao levo desne pomocne pipke na kljucu i otkljuca se mondisa za 3 minuta...Sta reci, naplati 2000 i dovidjenja...Od sada rezerni kljuc nosim pirihektan za donji ves 

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Jeftino si prošao 

- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
Odakle ti brava na suvozacevim vratima?
- Ljubavnik1
Greska, u vozaceva vrata 

- Dalmatinac
- Poruka: 1257
- Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
- Kontakt:
U jbt, ja imam toga dosta u kolima, ako se tako laganini otvara moracu povaditi 

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Zar nije potrebno za taj alat biti registrovan u miliciji?
- Ljubavnik1
Ovaj kljucar je registrovan i morao sam mu dokaziati da je ovo moj auto
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Ja sam tako na oba mondea morao da lomim stakla jednom velika posto mi je isto tako kao i kod tebe ostao kljuc u gepeku a na drugom sam lomio leptir jer mi je kljuc bio na zadnjem sedistu.
Ali sada imam foru clan sam ADAC-nEmacki AMSS godisnja clanarina 80 € za celu evropu neogranicen broj pomoc na putu sa besplatnim slepovanjem. A kada se zaboravi kljuc oni otvaraju vrata vakumom nemam pojma kako ali bas sam pitao i rekli su da je to kod njih svakodnevna pojava i da oni otvaraju to bez problema i bez ikakvog ostecenja vrata ili auta i sto je najbolje beslplatno tako da me sada briga da li cu zaboraviti kljuc ili necu.
Ali sada imam foru clan sam ADAC-nEmacki AMSS godisnja clanarina 80 € za celu evropu neogranicen broj pomoc na putu sa besplatnim slepovanjem. A kada se zaboravi kljuc oni otvaraju vrata vakumom nemam pojma kako ali bas sam pitao i rekli su da je to kod njih svakodnevna pojava i da oni otvaraju to bez problema i bez ikakvog ostecenja vrata ili auta i sto je najbolje beslplatno tako da me sada briga da li cu zaboraviti kljuc ili necu.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- mbole
- Poruka: 15007
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Dalmatinac, mnogo se lakse otvara ciglom, tako da nema nekog razloga da se sekiras zbog alata.
Mozda zvanicno treba da si registrovan, al nezvanicno nije neki problem nabaviti takve alatke. Velik je internet
Mozda zvanicno treba da si registrovan, al nezvanicno nije neki problem nabaviti takve alatke. Velik je internet

Djak pesak 

- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Hehe ma kakav alat ja sam kamenom.Samo najbolje je zatamniti stakla da se posle ne bi staklo rasparcalo na para parcad.
Ja sam ladno napravio rupu kao da sam busio burgijom
napravio toliku rupu koliko moze da mi prodje ruka i uzmem kljuc sa sedista posle sam samo tu rupu prekrpio jakom lepljivom trakom ona siva nemacka i tako vozio 6 meseci
.Posle kada sam stigao kuci skunuo sa starog mondea i zamenio mislio sam da ce da mi prave problem na granici zbog toga jer po pravilu mora u Madjarskoj da se prijavi ali vukao sam i carinio kamp prikolicu tako da mozda nisu ni primetili auto.Vise su gledali kamp prikolicu 
Ja sam ladno napravio rupu kao da sam busio burgijom

Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.