Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Koji mobilni koriste FCS clanovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
jelchica
Poruka: 613
Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h

Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

Poruka od jelchica » subota, 9. maj 2015. u 22:48h

dule0911 piše:Inace, zivela hardverska tastatura. Zato i dalje imam xperiu pro, skoro sam platio zamenu toucha vise nego sto telefon vredi :D
I hear you, bro thumbsuph
Iako imam Galaxy S5 od prošle godine u aprilu, imam i dosta stariju Motorolu Milestone 2 koju uvek i rado koristim za mejlove, poruke i pozive. Samsung samo vučem sa sobom i koristim kao tablet kad ima Wi-Fi-ja i za navigaciju. Sve me muka uhvati kad na njemu treba da kucam tekst.
Zamenila tastaturu na Motoroli prošle godine. Ceh 3 dolara mrgreen Živeli Parts4Repair ! ! !

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 9. maj 2015. u 23:47h

Jbg meni je trebao telefon i morao sam ekran da promenim, nije bio preskup, 32e, zamena me kostala nista, ali ne verujem da i toliko vredi ova moja xperia sad :)

Samo zbog tastature je jos i ne menjam, niti mislim da cu u skorije vreme.
Fiesta!!

SimkeFordMK3
Poruka: 718
Član foruma od: subota, 17. mar. 2012. u 02:09h

Poruka od SimkeFordMK3 » nedelja, 10. maj 2015. u 17:21h

Ja sam imao xperiu mini... ista samo bez mehaničke tastature. ... ljudi moji mrtav pijan nikad ni jednu jedinu gresku u porukama nisam imao... to je najbolja android tastatura sigurno... oni koji je koriste znaju o cemu pricam... ima opciju slide. . samo vuces prst i podignes kada je rec gotova... nikad nema greske... :D
prodao sam je samo zato sto je bas mala za surfovanje a to mi je najvaznije... od kada imama smart fon sve manje i manje koristim racunar... pretpostavljam kao i svi mi... ^_^
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..:) "

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » nedelja, 10. maj 2015. u 23:46h

Lose pretpostavljas :)
Telefon je tu za nuzdu i citanje novina na putu do posla.

Zasto sebe maltretirati mikro ekranom, neupotrebljivom virtuelnom "tastaturom", nedostatkom pacova, sajtovima koji rade "na misice", kad na starom mestu stoji savrseno upotrebljiva naprava zvana racunar, sa taktilno vizuelnim uredjajem za unos podataka zvanim tastatura, i isto tako taktilnom napravom zvanom misonja, ekranom koji u odnosu na stupidphone izgleda ko fudbalski stadion....
Ah da.. zato sto su oni koje mrzi da nauce da koriste racunar poceli da nas maltretiraju operativnim sistemima pravljenim za stupidphone.
A i fancy je cekicko
Djak pesak :)

M.M.L.
Poruka: 2063
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » nedelja, 10. maj 2015. u 23:59h

Unesi racunar u bus pa citaj novine :P

SimkeFordMK3

Poruka od SimkeFordMK3 » ponedeljak, 11. maj 2015. u 00:08h

Ma ne Bole kakvo maltretiranje kada danas ne možeš jednom rukom da držiš fon u ruci.... još malo ćemo samo monitore nositi... :D
naravno da kada sam kod kuće koristim racunar... i naravno da kada sam na poslu nakačim se na laptop, ali sam sve više vremena negde između, tako da najviše koristim smartphone. .. jbg... ne bih ja ali tako je... ovi što ustanu popodne pa se bude 2 sata nemaju potrebe za tim... :D blago njima... ja ni nedeljom ne mogu da spavnem do 11h :(
RS_cabrio piše: ,,Znate onaj osećaj kad sedneš u kola i svaki put se nasmeješ"...
milan_gt piše: ,,milka i nestle su premium cokolade al nisu ni prici najlepsim zeljama..:) "

mbole
Poruka: 14980
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » ponedeljak, 11. maj 2015. u 00:14h

Lepo sam napisao da telefon bas sluzi za citanje novina.
I to je najdalje dokle moze da dobaci a da to bude upotrebljivo :)

Simke... smanji gas... prebaci u petu... kuliraj... nista nece pobeci.
Nedeljom ni zbog cega ne ustaj pre 11... a ni subotom.
Trcao, jurio... stigo sam kad i oni koji su isli lagano.
Djak pesak :)

SimkeFordMK3

Poruka od SimkeFordMK3 » ponedeljak, 11. maj 2015. u 00:47h

:D :D thumbshup

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 11. maj 2015. u 01:10h

Ima xperia i dobru softversku tastaturu ali dugme je dugme, tacka.
Fiesta!!

Apolon
Poruka: 320
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h

Poruka od Apolon » sreda, 20. maj 2015. u 21:55h

Pazario bi ovaj telefon, LG spirit, pa me zanima ima li ga neko sa foruma i kakvo je misljenje?

Slika

Dalmatinac
Poruka: 1257
Član foruma od: subota, 27. jul 2013. u 13:55h
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » sreda, 20. maj 2015. u 22:51h

Imam Lg (G3) i samo cu reci da zaobidjes u sirokom luku, uzmi htc :)
Slika
Ford Mondeo MK3 2.0 TDCI 2002.
Programming

SimkeFordMK3

Poruka od SimkeFordMK3 » sreda, 20. maj 2015. u 23:01h

Slažem se... ja bih pre uzeo g2, mnogo bolje odrađen tel...

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » četvrtak, 21. maj 2015. u 08:46h

Konstantno visim na punjacu, od kad sam ga kupio ne znam da li je jednom izdrzao 2 cela dana. HTC Desire 816 ako sam slabije koristio znao je 3-3,5 dana bez problema. A da ne pricam o interfejsu koji zna da zapinje i da se gubi dok kod HTC sensa 6-tice sve radilo kao po loju
Slika
Programming

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 21. maj 2015. u 19:35h

Taj LG ima prilično jeftine telefone, za ono što dobiješ, bar po specifikaciji.
Ali od dosta ljudi sam čuo primjedbe na zapucavanje. Prije dve godine rodica je uzela neki LG i imala je problea sa zapucavanjem. I kod nje isti problem, zapucavanje i kočenje u toku rada, a nije imala skoro nikakvih aplikacija instaliranih, nešto jako malo.

To za bateriju, to je manje više normalno, ni moj S2 ne drži više od dana, dan i po kada ga manje koristim. Može i više, ali to je onda skoro pa nikakvo korištenje.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Daniel
Poruka: 6089
Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
Kontakt:

Poruka od Daniel » četvrtak, 21. maj 2015. u 19:55h

ne mogu se pozaliti na LG, vec 2 godine imam LG Nexus 4 i nemam nikakvih briga, redovno stize update OS-a, i trenutno je na 5.1
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011

M.M.L.
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » četvrtak, 21. maj 2015. u 20:41h

LG L90 sve pohvale

Apolon

Poruka od Apolon » četvrtak, 21. maj 2015. u 21:47h

:doh: I sta sad ja da radim :wtf:

M.M.L.
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » četvrtak, 21. maj 2015. u 22:10h

Pogledaj neke review-ove na netu, procitaj komentare i onda idi tamo i trazi da pogledas telefon, procackaj pa ako ti se i dalje svidja uzimaj. Ako ne, trazi drugi istom metodom. Za bilo sta na svetu uvek ce postojati dve vrste kritika, negativne i pozitivne. Nikad se nista nije svima svidelo pa tako i ovo, al ako se tebi svidja i ako ti je dobar, uzimaj.

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » četvrtak, 21. maj 2015. u 22:10h

Ko nije vozio mondea, njemu je jugo sve :) mrgreen

Sto se tice specifikacije, stvarno LG daje vise, i na papiru to sve izgleda dobro samo je praksa drugacija.
Moj G3 ima specifikacije nenormalne, 3GB rama, quad core, rezoluciju nenormalnu koja nadmasuje i televizore od 40 inca, napucan graficki cip, najnoviji android itd.. I kad sve to stavis npr na test, dobije veci score na svim bencmark testovima od npr mog starog HTC-a.
Ali u radu, on zapinje... Kad pogledam trosi mi 1.5 gb rama, dok je HTC imao 1 GB ukupno.( inace sad je mob kod zene i izasao je update na 5.1 i jos je bolji) :suicide:
Poslednja izmena: Dalmatinac, na dan četvrtak, 21. maj 2015. u 22:14h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Slika
Programming

stefan97
Poruka: 28
Član foruma od: petak, 8. avg. 2014. u 00:47h

Poruka od stefan97 » četvrtak, 21. maj 2015. u 22:14h

Ja koristim Samsung galaxy core 2 realno telefon za 150 evra ruku na srce sranje. Mislim radio on lepo pokreće i zahtevnije igrice i aplikacije ali hoće puno puta da zabaguje. Za 150 evra se mogu kupiti kinezi koji su u rangu telefona od 300 / 400 evra

Apolon

Poruka od Apolon » četvrtak, 21. maj 2015. u 22:38h

M.M.L. piše:Pogledaj neke review-ove na netu, procitaj komentare i onda idi tamo i trazi da pogledas telefon, procackaj pa ako ti se i dalje svidja uzimaj. Ako ne, trazi drugi istom metodom. Za bilo sta na svetu uvek ce postojati dve vrste kritika, negativne i pozitivne. Nikad se nista nije svima svidelo pa tako i ovo, al ako se tebi svidja i ako ti je dobar, uzimaj.
Sve sam pregledao sto je moglo da se nadje na netu, i naravno sto vise gledam sve sam zbunjeniji, to je standardno pravilo. Uzimam telefon preko telenora na ugovor tako da sam ogranicen izborom. Interesantan je i huwei ascend g620 ili sony xperia m2. Za svaki telefon ima i za i protiv, samsung me ne zanima, alergican sam na njega kao na golfa 2.

Dalmatinac
Kontakt:

Poruka od Dalmatinac » četvrtak, 21. maj 2015. u 22:43h

Uzmi Sony. Pre 2 ugovora smo svi u firmi uzeli huawei i niko nije bio zadovoljan. Na kraju su skoro svi ili prolupali ili crkli. Konkretno jedan je gubio signal, drugi se gubio nije hteo da prekine vezu... a na svakom je kvalitet razgovora 0
Slika
Programming

Apolon

Poruka od Apolon » četvrtak, 21. maj 2015. u 23:11h

Imam trenutno sony xperiu mini, tako da cu najverovatnije ostati veran firmi. thumbsuph

M.M.L.
Kontakt:

Poruka od M.M.L. » petak, 22. maj 2015. u 00:05h

Imam huawei p6 i zadovoljan sam. Telefon je bruka mada je baterija malo dotrajala a niko se nije zalio da me ne cuje :) Za g620 ne znam kakav je, al ispod giga rama i quad core nemoj da ides.

Apolon

Poruka od Apolon » petak, 22. maj 2015. u 00:36h

Sad sam bio na telenorovom sajtu i bas je g620 na popustu, dosta povoljniji od m2, tako da ....videcemo, imam jos nedelju dana da razmislim.. thumbsuph

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“