Trese ford mondeo mk3
Moderator: Dragomir
- stefan013
- Poruka: 98
- Član foruma od: subota, 28. feb. 2015. u 18:21h
Trese ford mondeo mk3
Da li se nekm desilo nesto slicno kao i meni? Na auto putu kada ga konstantno drzim jednom brzinom npr. na 120kmh, hoce da trese na prekide, trese 50, 100 metara pa prestane pa na 100 metara opet trese, ali onako na sitno sto mi jako ide na zivce. Bio sam dva puta da balansiram gume i oba puta kod drugog majstora.
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: Trese ford mondeo mk3
Ne bih rekao da je problem do balansiranja vec do poluosovina. Licno takav problem nisam imao ali sam procitao u par tema da problem mogu biti poluosovine i/ili krst poluosovine. Pretrazi forum mozda nadjes nesto korisno
- stefan013
- Poruka: 98
- Član foruma od: subota, 28. feb. 2015. u 18:21h
Ok, hvala ti 

-
- Poruka: 37
- Član foruma od: subota, 6. dec. 2014. u 22:08h
Da li si rešio problem?
-
- Poruka: 37
- Član foruma od: subota, 6. dec. 2014. u 22:08h
Ja sam imao sličan problem, zamenio poluosovinu (70€ sa ugradnjom polovna) i rešio problem. Više ne trese. Majstor mi je rekao moguće probleme koji su išli od nosača i selen blokova, preko glavčine i poluosovine do menjača, prekrstili se, zamenili poluosovinu i rešili problem. 

- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Imam i ja problem naime menjao sam lezaj amortizera pa su mi prsteni ispali iz osovine pa sam ih vratio i sve je bilo na svom mestu.Ali kada vozim od 40 do 50 trese mi auto kao da mi tocak preskace ali samo kada dam gas kada gas onda vise ne trese.
Pa sad mislim da ta poluosovina ne valja ili ima luft ali nisam siguran.Sumnjam i na nosace motora.Kada palim auto motor se malo zatrese isto tako i kada ga ugasim.Da nije mozda do gume ali cisto sumnjam jer pre sa istom tom gumom nije treslo.
Pa bih zeleo da cujem vase misljenje i da li je neko imao ovakav problem.
Unapred zahvalan.
Pa sad mislim da ta poluosovina ne valja ili ima luft ali nisam siguran.Sumnjam i na nosace motora.Kada palim auto motor se malo zatrese isto tako i kada ga ugasim.Da nije mozda do gume ali cisto sumnjam jer pre sa istom tom gumom nije treslo.
Pa bih zeleo da cujem vase misljenje i da li je neko imao ovakav problem.
Unapred zahvalan.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.