U leru auto radi normalno i prima gas maksimalno sve po PS u, bio na diagnostici i prijavljuje grsku :pumpa za doziranje goriva-Krug pumpe za doziranje goriva( brijeg-rotor-ubrizgivac)
Molim za savjet i pomoc iskusnih

Moderator: Dragomir
Već smo te posavetovali da se ne zezaš sa mehaničarima, već da ideš direktno kod bošiste i na licu mesta pred tobom utvrdi šta treba da se radi, pa makar i u Užice išao. To što ti je mehaničar rekao je najsigurnija, ali i najskuplja varijanta. Moje iskustvo je bilo slično, mehaničar kojeg bije glas da je pouzdan i dobar u mom kraju mi je isto rekao što i tebi tvoj, i da dođem sa 750e, a uz sve to auto bi bio kod njega 5 dana. Na to uzmem i najavim se bošisti u BG, čovek preda mnom izmeri prelive dizni, tri loše, jedna dobra, pumpa proverena i kaže da ne treba da se dira, a pošto je čovek imao već spremne dizne ja mu dadoh moje, on meni reparirane sa novim kodovima ugradi i celo zadovoljstvo od par sati me izašlo 450e, što će reći 300e mi je ostalo u džepu. Godinu i po dana, da ne malerišem, nikakvih problema nema.bozz piše:Bio kod majstora kaze sledece: mora pumpa da se otvori i reparira, sve cetiri dizne da skine i posalje u servis , ocisti rezervoar i kompletan sistem dovoda goriva, ugradi u rezervoar magnet. Sve u svemu u zavisnosti od velicine kvara na relaciji puma-dizne cijena 600-1000 evra uz godinu dana garancije na pumpu i dizne.KOd greske je P 0251, inace neznam dali je po pravilu foruma ali ovaj majstor dizne salje u Uzice servis Gogic.
Ostaje mi da prikupim srestva i da odradim popravku.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()