Zato me generalno intresuje sve o ovom modelu,sta kako kuda sta je bolje sta ne valja?Ako ima nesto da ne valja
Da se predstavim
-
wukasinn
- Poruka: 2
- Član foruma od: četvrtak, 30. jul 2015. u 15:59h
Da se predstavim
Moje ime je Vukasin i nemam forda
.Zato sam se uclanio ovde da se druzim sa ljudima koji vise znaju o fordovima jer imam nameru da kupim mondea od 2006 pa na ovamo kad skupim sredstva i nadjem onoga koji mi odgovara,
Zato me generalno intresuje sve o ovom modelu,sta kako kuda sta je bolje sta ne valja?Ako ima nesto da ne valja
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21589
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Da se predstavim
Odakle si Vukašine ?wukasinn piše:Moje ime je Vukasin i nemam forda![]()
.Zato sam se uclanio ovde da se druzim sa ljudima koji vise znaju o fordovima jer imam nameru da kupim mondea od 2006 pa na ovamo kad skupim sredstva i nadjem onoga koji mi odgovara,

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
wukasinn
Pozdrav svima jos jednom.Nisam bio u nasim krajevima duzi period pa me nije nikako bilo na forumu.
Da nastavim predstavljanje i svoju dilemu.
Iz Kraljeva sam i u potrazi sam i dalje za autom,jer i nemam neki auto vredan pomena.
Cini mi se da je najbolja ponuda u sistemu ulozeno dobijeno ford.
Izbor se definitivno sveo na 1.8 ili 2.0 benzince,a posto imam troje dece a auto bi imao ulogu u voznji na dalja putovanja pa je dilema izmedju c-max i focus caravana,mada bi mi vise odgovarao c-max.
Otvoren sam za bilo kakav savet,predlog i tome slicno.
Kolebao sam se izmedju zafire i ova dva pomenuta,ali otac je svojevremeno imao fiesticu 1,3 92 god.koja je bila carica.
Da nastavim predstavljanje i svoju dilemu.
Iz Kraljeva sam i u potrazi sam i dalje za autom,jer i nemam neki auto vredan pomena.
Cini mi se da je najbolja ponuda u sistemu ulozeno dobijeno ford.
Izbor se definitivno sveo na 1.8 ili 2.0 benzince,a posto imam troje dece a auto bi imao ulogu u voznji na dalja putovanja pa je dilema izmedju c-max i focus caravana,mada bi mi vise odgovarao c-max.
Otvoren sam za bilo kakav savet,predlog i tome slicno.
Kolebao sam se izmedju zafire i ova dva pomenuta,ali otac je svojevremeno imao fiesticu 1,3 92 god.koja je bila carica.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8319
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Najbolje je da otvoriš novu temu pošto se u ovom delu foruma teme zaključavaju posle nekog vremena a i ne gledaju svi u njega, pa ćeš više saveta i iskustva prikupiti ako otvoriš novu temu ovde: http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=70
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
-
wukasinn