Koji mobilni koriste FCS clanovi
- dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
Да ли неко зна, којим случајем, колико би коштала поправка тј. замјена дисплеја HTC Desire 500?
Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
- jEZDIn
- Poruka: 109
- Član foruma od: četvrtak, 8. maj 2014. u 20:10h
I ja sam se zainteresovao za ovu marku telefona XIAOMI, pa me zanima kako je naručivanje tog telefona sa AliExpress-a rešeno sa garancijom, tj. da li si dobio neku garanciju?stalker92 piše:MIUI Android je u pitanju.
Kod nas se u radnjama ovaj model kreće oko 250e koliko sam video. Ja sam poručio sa AliExpress-a za nekih 160e + 20e troškovi carine i PDV-a (carinili su ga na vrednost od 60e srećom).
Jedino što su preinstalirali neki custom ROM, sa par bloatware/adware sranja, ali ništa što 10 minuta truda oko flešovanja najnovijeg originalnog MIUI ROM-a nije rešilo.Mogu reći da sam zasad prezadovoljan i uređajem i MIUI-jem. Zasrao sam ga aplikacijama propisno, baš me zanima kako će se ponašati pod opterećenjem
Mondeo MK4 - TDCi - 140KS- 2014g. viewtopic.php?f=6&t=36501
......................................................Ivan Popović........................................
......................................................Ivan Popović........................................
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Mislim da jesam, ali je svakako poprilično neupotrebljiva pošto se bojim da bi me slanje u Kinu koštalo više od drugog telefona... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Procitao sam negde na nekom forumu da kinezi hoce da refundiraju iznos popravke ako si u mogucnosti da popravis tel u Srbiji, ne mora uvek slanje za kinu.
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Kraj tako mocnih Huaweia, Lenova, Meizu-a, Prestigio-a i ostalih???
Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
- stalker92
- Kontakt:
Ja bih Huawei zaobišao u širokom luku, užas im je softver, bar po mom iskustvu sa par modela... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Sto, nije lijep na oko ili imas nekih problema oko koristenja telefona?
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Ja bih prednost dao G2 zbog jace baterije. S druge strane Sony ima bolju kameru, zavisi sta ti treba. Ali u svakom slucaju su oba solidni i provereni uredjaji.Billy piše:Šta bi pre uzeli LG G2 ili Sony Xperia Z1?
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Ako ne volis EMUI instaliras neki drugi launcher i resen problemstalker92 piše:Ja bih Huawei zaobišao u širokom luku, užas im je softver, bar po mom iskustvu sa par modela...

- DzoniPv
- Poruka: 1430
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
Meizu najjaci telefon na trzistu trenutno! Oko 500 e da se naruci al posto ti ubace softver na engleskom onda nema garancije. Za 150 e moze da se uzme kineski telefon glava boli.veljo_81 piše:Kraj tako mocnih Huaweia, Lenova, Meizu-a, Prestigio-a i ostalih???
2007 Ford Fiesta 1.3
- stalker92
- Kontakt:
Emotion UI mi jeste ružan, ali se to rešava jako lako kao što si i rekao.M.M.L. piše:Ako ne volis EMUI instaliras neki drugi launcher i resen problemstalker92 piše:Ja bih Huawei zaobišao u širokom luku, užas im je softver, bar po mom iskustvu sa par modela...

'81 Ford Taunus 1.6 L
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Xiaomi ftw... best buy trenutno.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
zavisi koji,
realno xiaomi redmi 2 je po meni sranje..
al kontam da je i ovaj model neki iz low cost ponude
realno xiaomi redmi 2 je po meni sranje..

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Billy
Uzeo sam Z1 i jedna stvar me jako nervira ako neko zna rešenje.. Hoću da promenim default aplikaciju albuma za slike, sony-jev album je očajan, hoću da mi bude quickpic def.app. Recimo kad slikam nešto i kliknem da pregledam sliku, sliku otvara preko sonijevog albuma, a ja hoću da to bude quickpic. Ako je moguće bez rutovanja
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Jbg, ja sma to radio ali sa rutovanjem na staroj xperiji 
Probaj u settings da resetujes ako ima negde opcija, kao za browser npr.

Probaj u settings da resetujes ako ima negde opcija, kao za browser npr.
Fiesta!!
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Billy piše:Uzeo sam Z1 i jedna stvar me jako nervira ako neko zna rešenje.. Hoću da promenim default aplikaciju albuma za slike, sony-jev album je očajan, hoću da mi bude quickpic def.app. Recimo kad slikam nešto i kliknem da pregledam sliku, sliku otvara preko sonijevog albuma, a ja hoću da to bude quickpic. Ako je moguće bez rutovanja

Pronadji nesto ovako u podesavanjima. Konkretno kod mene se nalazi u Settings -> Apps -> Default app
- Billy
- Scorpio 696
- Poruka: 1380
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
za ovo netreba "rut"Billy piše:Uzeo sam Z1 i jedna stvar me jako nervira ako neko zna rešenje.. Hoću da promenim default aplikaciju albuma za slike, sony-jev album je očajan, hoću da mi bude quickpic def.app. Recimo kad slikam nešto i kliknem da pregledam sliku, sliku otvara preko sonijevog albuma, a ja hoću da to bude quickpic. Ako je moguće bez rutovanja
Probaj u podesavanjima
Aplikacije/sve/
Album
--deinstaliraj ispravke
--nasilno zaustavi
--onemoguci
Ja kao galeriju koristim f-stop
ali nisam probao da li ga foto aparat pokrece ako onemogucim album.
na xperiji L sam koristio "Cam ZOOM FX" kao program za slikanje imao je opciju da biras sa cime otvara slike
- Mare TDCi
- Poruka: 397
- Član foruma od: petak, 13. sep. 2013. u 16:07h
Ljudi, treba da kupim telefon pa sam u nedoumici.
Samsung galaxy s4 vs LG G2
Koji je bolji, jači?
Samsung galaxy s4 vs LG G2
Koji je bolji, jači?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Skoro sve na ta dva telefona je identicno osim sto G2 ima bolju bateriju. Imao sam s4 i skroz je korektan telefon, ali bih zbog te baterije dao prednost G2, kad sam ja uzimao s4 jos se LG nije bio pojavio a posle mi je bilo premalo unapredjenje da bih menjao. Naravno i preferencije ko vise voli Samsung a ko LG softver, ali u sustini je to svejedno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Billy
Od ta dva Xperiu Z1
, šalim što kaže mhetlerovic gotovo su isti telefoni, meni se ne sviđa dizajn S4, izabrao bih G2.

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Sony je opasno usrao Xperiu. Nadam se da ti radi ok, ali moja iskustva su u najmanju ruku losa, Samsung je dve klase bolji.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zavisi koju, sa Sony-em je najveci problem po mom misljenju neazurni i neretko losi update-ovi, sem toga su telefoni odlicni, bar oni koji su meni prosli kroz ruke.
Sestra ima z3 compact i odlican je, iako ima problema sa random trosenjem baterije (ne stalno, ali ponekad hoce, a jedini pametan uzrok koji nalazimo na netu jeste da se ljudima to desava nakon update-a za 5.0.1 tj android lolipop). Radi jednako glatko kao i moj HTC One m8.
Mene je ovaj m8 tacnije HTC Sense iznenadio. Pre 4-5 godina je Sense bio spor i pretrpan za moj ukus, samim tim sam totalno izbacio HTC iz uzeg razmatranja pri kupovini telefona. Medjutim ove novije verzije Sense-a otkidaju, Samsung je tu 2 klase ispod - sto se fluidnosti i odziva tice, u odnosu na Sense, njihov Touch Wiz se raspada. Jedino sto je kod HTCa shit jeste kamera, tu je Samsung bolji.
s4 vs g2... g2, samo zato sto mi se samsung smucio
Sestra ima z3 compact i odlican je, iako ima problema sa random trosenjem baterije (ne stalno, ali ponekad hoce, a jedini pametan uzrok koji nalazimo na netu jeste da se ljudima to desava nakon update-a za 5.0.1 tj android lolipop). Radi jednako glatko kao i moj HTC One m8.
Mene je ovaj m8 tacnije HTC Sense iznenadio. Pre 4-5 godina je Sense bio spor i pretrpan za moj ukus, samim tim sam totalno izbacio HTC iz uzeg razmatranja pri kupovini telefona. Medjutim ove novije verzije Sense-a otkidaju, Samsung je tu 2 klase ispod - sto se fluidnosti i odziva tice, u odnosu na Sense, njihov Touch Wiz se raspada. Jedino sto je kod HTCa shit jeste kamera, tu je Samsung bolji.
s4 vs g2... g2, samo zato sto mi se samsung smucio

Fiesta!!