Instrument tabla fOKUS mk1 2002
Moderator: Dragomir
- combe83
- Poruka: 157
- Član foruma od: četvrtak, 4. sep. 2014. u 16:46h
Instrument tabla fOKUS mk1 2002
Imam jedno pitanje, pri malim obrtajima u drugoj i trećoj brzini čuje mi se instrument tabla, kod brzinometra mi trese instr. tablu.
Da li je još neko imao sličnih problema?
Hvala
Da li je još neko imao sličnih problema?
Hvala
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Re: Instrument tabla fOKUS mk1 2002
Jel trese i na leru? Koji motor?
- combe83
Ne trese kada je u leru, samo u 2-3 brzini pri manjem obrtaju.M.M.L. piše:Jel trese i na leru? Koji motor?
1.8 tddi
-
- Poruka: 2063
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Verovatno je nosac motora
- Aca_
- Poruka: 16
- Član foruma od: sreda, 26. avg. 2015. u 23:02h
Druze jel se cuje blago puckanje plastike kod km sata dole pri dnu!? Ja sam imao problem da lupka pri donjem delu,jer nije nije dole fiksirana,pa sam ubacio parce gume levo i desno da bi fiksirao sat i sada je sve ok,nema nista da lupka...
- combe83
Tako je, kod sata dole pri dnu, da on ima samo gore šrafove, kada je toplo ništa ne pucketa (trese), sada kada je pala temperatura očelo je da se čuje, probaću sa gumomAca_ piše:Druze jel se cuje blago puckanje plastike kod km sata dole pri dnu!? Ja sam imao problem da lupka pri donjem delu,jer nije nije dole fiksirana,pa sam ubacio parce gume levo i desno da bi fiksirao sat i sada je sve ok,nema nista da lupka...
ili nekim crnim sundjerom, ja mislim da je nosač motora to bi mnogo jače treslo i treslo bi non stop a ne samo kada je hladno, tj. kada se skupi plastika.
hvala na pomoći.
p.s. koju si gumu ubacio?
- combe83
Gde se tebi tačno čuje, jel možeš da mi slikaš, ubacio sam jutros neke gumice i opet se čuje, nemogu da provalim koji je deo?Aca_ piše:Druze jel se cuje blago puckanje plastike kod km sata dole pri dnu!? Ja sam imao problem da lupka pri donjem delu,jer nije nije dole fiksirana,pa sam ubacio parce gume levo i desno da bi fiksirao sat i sada je sve ok,nema nista da lupka...