Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

da li nove tehnologije kostaju previse

Pre nego što napišete svoju prvu poruku u ostatku foruma, molimo vas da se ovde predstavite.
Zaključana
dejan123
Poruka: 1
Član foruma od: utorak, 22. sep. 2015. u 10:58h

da li nove tehnologije kostaju previse

Poruka od dejan123 » utorak, 22. sep. 2015. u 12:02h

Zdravo kolege..
Ja sam Dejan,vlasnik fordova vec neko vreme..vlasnik skupih gitara vec duze vreme,vlasnik skupih hi fi uredjaja vec duze vreme..volim ford iz nekih prozaicnih razloga,privatnih uglavnom..
..ALI SE PITAM ZASTO UOPSTE BACATI NOVAC NA BILO KOJI AUTOMOBIL!..KAD SU NAJKVARLJIVIJA I NAJNEPOUZDANIJA ROBA NA SVETU>>DA LI NAS JE KAPITALIZAM UVUKAO U RUPU BEZ DNA..DA LI ONI JOS NE ZNAJU DA NAPRAVE NESTO STO RADI 50godina BEZ ULAGANJA U VISINI DVA NOVA AUTOMOBILA!..

..ovo pricam jer imam prijatelje u auto industriji,na primer inzinjere u mercedesu singapur..itd..daju nam samo ono sto je njima isplativo..napredne tehnologije guse jer im se ne isplate za sitan procenat..
..spomenuo sam gitare i sl. samo da uporedim komplikovanost izrade,koja traje i vise godina po komadu,a kosta duplo manje od najmanjeg auta..
I NEMA MAJSTORA KOJI NAPLACUJU SVOJ RADNI DAN 200eura..
zamislite majstora koji je zavrsio fakultet za turbine u gracu..koliko bi kostalo njegovo misljenje!!!!!!!
..majstori koji mi popravljaju audio od deset hiljada su PRISTOJNI,OBRAZOVANI,SPREMNI DA OBJASNE,NEMAJU TAJNE,RAZOCARAJU SE VIDNO AKO NE MOGU DA RESE PROBLEM,MOGU DA IH ZOVEM U POLA NOCI!!!..A PLACENI SU KAO SEGRTI U AUTO SERVISIMA..

..neprijatno mi je sto sam vlasnik necega sto ce se pokvariti uskoro i bicu prinudjen da molim da me neko primi u servis,pa da cekam tri dana da saznam sta je u pitanju i koliko ce kostati..moj dan je skuplji od njihovog!..nek zaposle i obuce jos segrta da rade na terenu..

..KAKVA INDUSTRIJA TAKVA I USLUGA..
..nikakva..

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8319
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Re: da li nove tehnologije kostaju previse

Poruka od FM III » utorak, 22. sep. 2015. u 12:53h

:dd1: na FCS!
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » utorak, 22. sep. 2015. u 12:55h

Druze, kada odes da kupis nov auto, stari model je na akciji, stari motor u novom modelu je na akciji, sa manje opreme je jos jeftinije, pa nekada daju po nabavnoj ceni! E sada kada kupujes ili neko kupuje nov auto, gleda da ide su skladu sa vremenom! Kupuje novo koje zna da nece skoro da se kvari i ne pita koliko su popravke, jer ce u stvari neko drugi da se *ebe kada ga polovnog bude prodao! Gleda statistiku, koliko trosi, koliko brzo ide, koliko brzo razvija, sta ima od opreme, i kolko je registracija osigurnaje, gleda dali je lep (zna se prosecan nov koliko kosta, kao stan u bgd, pa za te pare kupuje i luksuz) Recimo ja moj auto je placen nemam pojma 50-60 hiljada evra, ako ne i vise, nemam pojma, sada kosta 5 otprilike, e sada kada crkne 6 dizni i dodje na red da se menja, za cenu tog auta je mnogo!
Mi nismo nikakva kupovna sila (kupci polovnjaka) da bi prodavci novih vozila brinuli o nama, naime njima je cilj da kupac novog vozila posle 5-6 godina opet kupi novog, a ko ce posle da "hrani " njihove ovlascene servise i kupuje delove na kojima ima takodje profit, zabole ih! Takodje zabole drzavu za kvalitet nafte i servisa, mi smo ebena stranka o kojima niko ne brine, tako da se treba raspitati pre kupovine o delovima i kvarovima polovnjaka, ako se nema para za vece kvarove i odrzavanja ........
Takodje moj savet, kakav ti je majstor takav ti je i auto, ima odgovornih i dobrih, a ima onih zbog kojih ljudi mrzi sami sebe .....
Ostavi da prenoci pa polako, dok si napet resenje je skupo, majstori kao da osecaju da ti se zuri obicno oderu i isteraju iz garaze!

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2789
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » utorak, 22. sep. 2015. u 13:20h

Slika
Slika Slika

Zaključana

Povratak na „Predstavljanje članova“