Evo malo da osvezim temu.Bio danas do majstora za dijagnostiku i prc nista nismo uradili.Naime na onom konektoru za dijagnostiku fale dve zice sa zadnje strane tako da ne moze nista da se procita.Ja cimao majstora da potrazi,pomeri akumulator i da vidimo gde su,da se nisu iscupale,on jok,jedva ceko da me izbaci iz servica,ja danas nisam imao vremena da se bakcem sa tim,probacu prekosutra da iskopam nesto,za sada sam u bedaku.Inace provalio sam sad kad otoplilo da pomalo dimi na auspuhu,otisle verovatno karike,pa ce i to morati da se radi,inace motor ne duva uopste,da ne poverujes ,preso 200k milja i ne duva.Izvadili crevo od iberlaufa,nagazili gas i ono nista,isto tako vadili i merac za ulje ,pun gas i nista,zanimljivo.Inace zeza ga nesto opasno,radi na 500 obrtaja na leru i povremeno se ugusi,padne na 200 al se ne ugasi vec vrati na 500, a potrosnja oko 25 litra sa normalnom voznjom.Jos malo pa duplo.Morao danas da ga malo castim(sipao 50l) ebi ga mnogo trosi,bice za 200 km ako nesto ne sredim u medjuvremenu. :-(