Pozdrav od Gibe
-
- Poruka: 0
- Član foruma od: petak, 1. jan. 2010. u 16:11h
Pozdrav od Gibe
Pozdrav svima! Ja sam Mihailo poznatiji kao Giba...
Pre svega da se zahvalim i ukažem podršku dobrim ljudima koji su pokrenuli i održavaju ovaj forum - na neki način su moje kolege! Naime, podigao sam forum posvećen VW Bubama u okviru sajta mladenovačkog VW skupa, još jedan u okviru udruženja Buba Beograd kao i forum posvećen Fiat Pandi Classic (1980-2003) i zalažem se za to da svaki proizvođač automobila i/ili neki karakterističan i masovan model ima svoj sajt i forum (kako to englezi zovu owners club)...
Elem, trenutno imam Fiat Pandu ali pošto uskoro postajem zet a tašta mi vozi Forda Ka (2001 1.3) odlučio sam da pogledam ovde šta ima korisno i zanimljivo! Nadam se lepoj saradnji i druženju i zamolio bih vas već sada za pomoć da ako neko ima neki kvalitetan manual (tipa Haynes) za Fordovog prcu (Ka) mi dostavi link ili sam manual. Hvala!
Pre svega da se zahvalim i ukažem podršku dobrim ljudima koji su pokrenuli i održavaju ovaj forum - na neki način su moje kolege! Naime, podigao sam forum posvećen VW Bubama u okviru sajta mladenovačkog VW skupa, još jedan u okviru udruženja Buba Beograd kao i forum posvećen Fiat Pandi Classic (1980-2003) i zalažem se za to da svaki proizvođač automobila i/ili neki karakterističan i masovan model ima svoj sajt i forum (kako to englezi zovu owners club)...
Elem, trenutno imam Fiat Pandu ali pošto uskoro postajem zet a tašta mi vozi Forda Ka (2001 1.3) odlučio sam da pogledam ovde šta ima korisno i zanimljivo! Nadam se lepoj saradnji i druženju i zamolio bih vas već sada za pomoć da ako neko ima neki kvalitetan manual (tipa Haynes) za Fordovog prcu (Ka) mi dostavi link ili sam manual. Hvala!
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Re: Pozdrav od Gibe
Pozdrav i dobro doshao
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971