RESTAURACIJA FORDA 17M P7B
-
- Poruka: 0
- Član foruma od: ponedeljak, 4. jan. 2010. u 19:33h
RESTAURACIJA FORDA 17M P7B
Prvo se izvinjavam, jer nemam pojma kako funkcionišu ova dopisivanja...nisam vešt sa kompjuterima. Ako negde grešim molim operatera-moderatora da me ispravi ili uputi. Konkretno vlasnik sam Forda 17m 1970.god. prešao samo 90.000km. kupljen od 1-vog vlasnika,tj.od njegovog sina(mog komšije).Auto je limarijski zdrav 100%,ali pošto je čiča umro(on ga je samo vozio) deca mu odsekoše krov, i nije tragično jer je kupe,tako da je sad isti kao kabriolet u orig.verziji.Elem,nije primerak za pravu restauraciju.ali bi ga sredio da se lepo vozikam.U garaži mi je već 5 godina,pa je red i na njega. (Imam i bukvalno novog tristaća 1975-bio je i u Sat-u, tako da želju za tip-top oldtajmerom imam ispunjenu) a i nisam više pri parama kao pre. Forda sam ogulio skroz,napunio zaštitom bukvalno gde god je moglo(čak i unutar onih kutija na podu),komplet renovirao sedišta,i tu sam stao,to je bilo 2005te. Sada mi trebaju neki delovi(creva vode,filteri,poneki deo trapa...) pa pomagajte odakle da počnem i gde da tražim. Slike su mi u starom kompjuteru,šaljem ih kad ih isprebacujem.POZDRAV-Peđa
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: RESTAURACIJA FORDA 17M P7B
Pozdrav i dobrodošao!
Nisi napisao odakle si.
Otvorićeš ovde http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=6 novu temu sa naslovom tvog auta i tu ćeš okačiti slike i pokušaćemo da ti pomognemo.

Nisi napisao odakle si.
Otvorićeš ovde http://www.fordclubserbia.org/forum/viewforum.php?f=6 novu temu sa naslovom tvog auta i tu ćeš okačiti slike i pokušaćemo da ti pomognemo.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787