Moderator: ace1
+1 teroristHEMI 426 piše: ja nikad nisam imao potrebu da se politicki angazujem, da budem drustveno aktivan, da idem na mitinge, demonstracije i sl...ali posle ovog zakona, rado bi se uclanio u neku teroristicku grupu protiv vlasti!
Van piše: ...за све те буђаве фордове
hahahahahhaaLale piše:Još nisam imao kontakt.....upalim auto,stavim pojas,upalim svetla,stavim onu štipaljku na uvo, podesim ventilator ........i zaboravim gde sam krenuo.
Najverovatnije nije mogao da ga zaustavi jer je bilo nebezbednoDusan64 piše:Ma ja sam umro od smeha pre neki dan.. Stoji patrola na ibarskoj,kontrolise samo farove.. I svi voze polako,upaljeni farovi.. Kad vidis jugo izlazi postrance iz krivine,pretice preko pune,policajac ga pogleda,upaljena svetla,sve regularno,nije ni pomislio da ga zaustavi... Novi zakon..
Daj spisak/link da ga ne trazim.911s [SK] piše:Mada sam se danas smorio kada sam pročitao spisak gde su u gradu postavljene kamere koje slikaju one koje prekoračuju i šalju im kazne na kućnu adresu. :|
Pa naseljeno mesto, dakle po novom 50km/h svuda, sem gde je znakom drugacije odredjeno, dakle 40 ili 30 (oko skole npr.).Dusan64 piše:Kad malo razmislim.. Ni ne znam koja su ogranicenja u gradu... :shame:A kamera ima svuda,a i tek ce ih biti,tako da nam nema druge neko da vozimo po ogranicenju...naravno,ako mi neko kaze koje je...