Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Večeras na autoputu kod Vrčina, sa 130 stižem grupu koja vozio oko 120 u obe trake. Posle par minuta jedan se izdvojio i otišao ne mnogo napred, znači nije sigurno išao brže od 130 u nekom trenutku. Stigao nas je sve presretač i njega odvojio na stranu kod naplatne rampe.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ako ga je zbog toga zaustavio, alal mu vera. Nesto sto najvise mrzim je to kad ljudi voze paralelno sa nekim, pa nemas gde da prodjes.
- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
I nikom mu se od vas nije nabio u dupe da ga usmrti blicanjem?
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Meni su još gori oni koji voze 160, pa te sustignu kada sa 120 pretičeš nekoga ko vozi 110, a taj što je morao da koči sa 160 blica, svira, ebe majku, grebe, samo da prođe. A onda ga poslje 2 km vidiš stoji na pumpi ili kod motela, odmara, pa poslje 10 ak km, opet ista scena...
Ako mu se baš tako žuri, koji je đavo stajao da odmori?
Najveći pajser u tome je bio jedan s nekim džipom, koliko se sjećam X5. Autoput Niš-Bg, pretičem sa 130 par vozila, on se nabio iza mene, svira, blica, ja čim sam mogao vratim se u desnu traku, on me pretiče i čim me pretekao ide u moju traku, koči kao sivonja i ode na parking nekog hotela ili motela ne sjećam se više.
Ako mu se baš tako žuri, koji je đavo stajao da odmori?
Najveći pajser u tome je bio jedan s nekim džipom, koliko se sjećam X5. Autoput Niš-Bg, pretičem sa 130 par vozila, on se nabio iza mene, svira, blica, ja čim sam mogao vratim se u desnu traku, on me pretiče i čim me pretekao ide u moju traku, koči kao sivonja i ode na parking nekog hotela ili motela ne sjećam se više.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Ne nego si ti jos gori sto mislis da je put tvojIosis piše:Meni su još gori oni koji voze 160, pa te sustignu kada sa 120 pretičeš nekoga ko vozi 110, a taj što je morao da koči sa 160 blica, svira, ebe majku, grebe, samo da prođe.

- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Tačno, levi retrovizor, baciš oko pre prestrojavanja u preticajnu traku, proceniš da li ti se približava neki baja sa džipom munjevitom brzinom, i ako ga nema, tek onda kreći u preticanje.
Meni je bzvz da mi neko blica na pola preticanja, šta očekuje?
Da uključim nitro i da preletim to vozilo što pretičem i vratim se u svoju traku za sekundu?
Najviše belaja se dešava jer ljudi voze alkolisani, preko ograničenja i zato što ne procene dobro situaciju.
Meni je bzvz da mi neko blica na pola preticanja, šta očekuje?
Da uključim nitro i da preletim to vozilo što pretičem i vratim se u svoju traku za sekundu?
Najviše belaja se dešava jer ljudi voze alkolisani, preko ograničenja i zato što ne procene dobro situaciju.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Bio sam u obe situacije, i kao ovaj sto vozi 160 i ovaj sto vozi 120... Na kraju dana niko nije u pravu.
Kada treba da preteknem nekog gledam na to ovako, ako se neko priblizava u levoj traci, da li mora da koci zbog mene? Ako mora, sacekam da prodje pa preteknem, ako ne mora, preteknem. Ako sam krenuo u preticanje kolone tj 3-4 slepera i neko me u medjuvremenu pristigne, naravno da ce morati da saceka. Smatram da je put jednako moj koliko je i njegov, zasto bih se ja vracao u desnu i kocio da bi on mogao da protutnji?
Kada treba da preteknem nekog gledam na to ovako, ako se neko priblizava u levoj traci, da li mora da koci zbog mene? Ako mora, sacekam da prodje pa preteknem, ako ne mora, preteknem. Ako sam krenuo u preticanje kolone tj 3-4 slepera i neko me u medjuvremenu pristigne, naravno da ce morati da saceka. Smatram da je put jednako moj koliko je i njegov, zasto bih se ja vracao u desnu i kocio da bi on mogao da protutnji?
Fiesta!!
- Sharpshooter
Juče sam nalete na najomraženijeg stvora u saobraćaju.
Riba u nekom reno MPV-u (vozim i užu i širu familiju), cepa levom trakom kod hitne max 70 kmh ka Gazeli.
Aj očekujueš da je ispred nje kolona, pošto se od njenog kamioneta ne vidi ama baš ništa ispred.
Provirim ja posle par sekundi, kada ispred nje, nema nikoga barem kilometar.
Blicnem kulturno jednom, čisto da je pozdravim, kada ova ne reaguje. Vozi i dalje 70 kmh i ne pomišlja da se skloni, a srednja traka prazna.
Blicnem dva-tri puta, ali i dalje ništa. Naravno prestrojim se u srednju i polako je obilazim, čisto da vidim ko vozi.
Za volanom riba cca 3 banke, nabila sedište do volana toliko, da joj sise na istom stoje. Zgrčena sva, stisla onaj volan sa obe ruke, kao da će da otpadne.
Strah, frka, panika, kao da je prvi put sela da vozi u životu.
Samo obišao lagano da je slučajno ne preplašim, pa da napravi neku glupost.
Šta ona traži u levoj traci preko Gazele???
Definitivno je jedna od onih što je položila vožnju na neki od alternativnih načina.
P.S. Da ne bude da napadam žensku populaciju da loše vozi, ima ovakvih i među muškarcima.
Totalno ispravno razmišljanje.
Jedno je kada te neko iznenadi, pa te tera da naglo kočiš, a drugo kada se obilazi više vozila, pa to ume da potraje.
Bitno je da ne moraš da nateraš bilo koga da naglo koči.
E sada što ljudi ne gledaju u retrovizore ili ne umeju dobro da procene to je druga stvar.
Riba u nekom reno MPV-u (vozim i užu i širu familiju), cepa levom trakom kod hitne max 70 kmh ka Gazeli.
Aj očekujueš da je ispred nje kolona, pošto se od njenog kamioneta ne vidi ama baš ništa ispred.
Provirim ja posle par sekundi, kada ispred nje, nema nikoga barem kilometar.
Blicnem kulturno jednom, čisto da je pozdravim, kada ova ne reaguje. Vozi i dalje 70 kmh i ne pomišlja da se skloni, a srednja traka prazna.
Blicnem dva-tri puta, ali i dalje ništa. Naravno prestrojim se u srednju i polako je obilazim, čisto da vidim ko vozi.

Za volanom riba cca 3 banke, nabila sedište do volana toliko, da joj sise na istom stoje. Zgrčena sva, stisla onaj volan sa obe ruke, kao da će da otpadne.

Strah, frka, panika, kao da je prvi put sela da vozi u životu.

Samo obišao lagano da je slučajno ne preplašim, pa da napravi neku glupost.
Šta ona traži u levoj traci preko Gazele???
Definitivno je jedna od onih što je položila vožnju na neki od alternativnih načina.

P.S. Da ne bude da napadam žensku populaciju da loše vozi, ima ovakvih i među muškarcima.
+1dule0911 piše:Bio sam u obe situacije, i kao ovaj sto vozi 160 i ovaj sto vozi 120... Na kraju dana niko nije u pravu.
Totalno ispravno razmišljanje.
Jedno je kada te neko iznenadi, pa te tera da naglo kočiš, a drugo kada se obilazi više vozila, pa to ume da potraje.
Bitno je da ne moraš da nateraš bilo koga da naglo koči.
E sada što ljudi ne gledaju u retrovizore ili ne umeju dobro da procene to je druga stvar.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Nije, vozio je u srednjoj traci i iskoristio je priliku da predje u levu i ode malo ispred. Poenta priče je da pada u vodu ono "presretači ne diraju do xy brzine". U pitanju je bio A6 ili 8 sa SM tablama.sasa_f1 piše:Ako ga je zbog toga zaustavio, alal mu vera. Nesto sto najvise mrzim je to kad ljudi voze paralelno sa nekim, pa nemas gde da prodjes.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ne, ne mislim da je put moj, ponašam se otprilike kao Dule, pogledam u retrovizor, ako vidim ako vidim da je neko daleko, pretičem, ako vidim da je blizu i da mi se brzo primiče sačekam. Ne smeta mi da sačekam da oni u lijevoj traci prođu, dešavalo mi se da vozim i kilometar čekajući, jer ih se nekada zareda.
A ja iz daleka kada mu vidim samo svjetla kao dve tačkice ne mogu da procjenim kojom on ide brzinom.
Pri tome neću da vozim mnogo više od ograničenja, naročito sa presretačima i u Bosni od kako su počeli da koriste prenosive kamere, pa ne znam gdje me može dočekati u zasjedi.
A opet smatram da će duže trajati dok usporim sa 130 na 100 ili 110 pa se ubacim između nekoliko vozila koja pretičem, nego da ih preteknem.
To što šabani sa BMW, Audi, VW misle da je put samo njihov i da ako oni voze 160+, treba svi da voze, ne zanima me mnogo.
Trebali bi praviti posebnu traku za njih, jer izgleda oni smatraju da lijeva traka pripada samo njima.
@Sharp, kako možeš tako da kažeš, kada su ispitivanja dokazala da su žene bolji vozači, uvjek su svjesne situacije, pažljivije, bla, bla...
šalim se malo, jes' da voze sporije i mnogo manje divljaju nego muški vozači, tačnije nisam vidio ni jednu da divlja, ali brate mili i pretjeruju sa sporom vožnjom. Tamo gdje je 70, voze 50, gdje je 50, voze 40, pred svaku krivinu koče, iako može da je prođe bez kočenja. Volan drže strogo školski i stisnu ga, kao da je ispod nje provalija, a drži se samo za volan. A da ne spominjem da neke iznenade situacije, mnogo češće se izgube kao Fata u supermarketu, ukoče se, uplaše i jednostavno ne reaguju na situaciju.
Nisu baš sve takve, ima i onih koji voze odlično, ali takvih generalno nije veliki procenat.
Kao i u nekim drugim situacijma, saobraćaj ili ne, izgube se. Kad vozim bicikl pa mi neko izleti na stazu, muškarac uglavnom se skloni, ali žene se samo ukoče i dignu ruke u vazduh uz ono JU, pa te gleda kao tele, a ti ako možeš ukoči ili izbjegni.

A ja iz daleka kada mu vidim samo svjetla kao dve tačkice ne mogu da procjenim kojom on ide brzinom.
Pri tome neću da vozim mnogo više od ograničenja, naročito sa presretačima i u Bosni od kako su počeli da koriste prenosive kamere, pa ne znam gdje me može dočekati u zasjedi.
A opet smatram da će duže trajati dok usporim sa 130 na 100 ili 110 pa se ubacim između nekoliko vozila koja pretičem, nego da ih preteknem.
To što šabani sa BMW, Audi, VW misle da je put samo njihov i da ako oni voze 160+, treba svi da voze, ne zanima me mnogo.
Trebali bi praviti posebnu traku za njih, jer izgleda oni smatraju da lijeva traka pripada samo njima.
@Sharp, kako možeš tako da kažeš, kada su ispitivanja dokazala da su žene bolji vozači, uvjek su svjesne situacije, pažljivije, bla, bla...
šalim se malo, jes' da voze sporije i mnogo manje divljaju nego muški vozači, tačnije nisam vidio ni jednu da divlja, ali brate mili i pretjeruju sa sporom vožnjom. Tamo gdje je 70, voze 50, gdje je 50, voze 40, pred svaku krivinu koče, iako može da je prođe bez kočenja. Volan drže strogo školski i stisnu ga, kao da je ispod nje provalija, a drži se samo za volan. A da ne spominjem da neke iznenade situacije, mnogo češće se izgube kao Fata u supermarketu, ukoče se, uplaše i jednostavno ne reaguju na situaciju.
Nisu baš sve takve, ima i onih koji voze odlično, ali takvih generalno nije veliki procenat.
Kao i u nekim drugim situacijma, saobraćaj ili ne, izgube se. Kad vozim bicikl pa mi neko izleti na stazu, muškarac uglavnom se skloni, ali žene se samo ukoče i dignu ruke u vazduh uz ono JU, pa te gleda kao tele, a ti ako možeš ukoči ili izbjegni.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
Naravno da ne pada u vodu, ko zna za sta ga je zaustavio i da li ga juri zbog toga ili neceg od ranije (i koju je brzinu potigao kada je otisao "malo" ispred). Vozi do realnih 130 i niko te nece dirati. Znam jer sam se ja jednom i cale dva puta tako terali sa njima (autoput BG-NI). Svaki put sustigli njih, onda nas prate tako koji kilometar uz blage provokacije, i tako bleje dok ne nasednes. Ili kao u nasim slucajevima, kad prodje neki turcin i slicno pa dodaju gas i odu za njim i na sledecem stajalistu vidim kako ubiraju harac. Ja sam u trenutku sustizanja presretaca isao 140 i kusur po cajgeru, cale neznatno manje, ali ne menja mnogo pricu. Okvirno, to je realnih -10km/h, znaci mozda i preko realnih 130km/h u mom slucaju.911s [SK] piše: Nije, vozio je u srednjoj traci i iskoristio je priliku da predje u levu i ode malo ispred. Poenta priče je da pada u vodu ono "presretači ne diraju do xy brzine". U pitanju je bio A6 ili 8 sa SM tablama.
Kroz Beograd bih do sada dobio bar 5 kazni da to rigorozno sprovode jer sam ih obilazio sa prilicno vise od propisanih 80, da li isao sam ili u grupi od par vozila, i nista, zanimljiviji su im ovi sto koriste zaustavnu traku (posto ih vidim minut-dva posle toga kako tutnje istom i zaustavljaju nekoga).
Jedino ako se nesto nije promenilo u zadnjih par nedelja pa su uveli rigorozniju kontrolu.
Ovo naravno ne znaci da ljudi treba da voze 200 autoputem, samo kazem moja iskustva

Fiesta!!
- Sharpshooter
Jbg, moraju da ispune kvotu.911s [SK] piše:Nije, vozio je u srednjoj traci i iskoristio je priliku da predje u levu i ode malo ispred. Poenta priče je da pada u vodu ono "presretači ne diraju do xy brzine". U pitanju je bio A6 ili 8 sa SM tablama.sasa_f1 piše:Ako ga je zbog toga zaustavio, alal mu vera. Nesto sto najvise mrzim je to kad ljudi voze paralelno sa nekim, pa nemas gde da prodjes.

I šta su mu napisali?
Prekoračenje od 10kmh?
Pre par dana ušanče se u onu malu uličicu levo (kada ideš uzbrdo) posle bioskopa Voždovac. Tamo je ranije moglo da se kulturno skrene levo, a sada pošto su tu nabili stanicu na sred ulice i raskrsnicu sa semaforom, moraš da se voziš još malo do Kumodraža da bi skrenuo levo.

Naravno sada tu skrećem levo iz inata, kada god mogu.

Odbacio ortaka do kuće, kada me zove posle sat vremena i kaže da su mu ukebali burazera za to skretanje, ne više od 15 minuta pošto smo prošli.

- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
E jbg, ja se taman ponadao da su poceli da se bave pametnim stvarima.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Nocas u sudaru poginula mlada zena iz Prokuplja 76.godiste,majka sedmoro dece.. 

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Ja imam caku za takve debile.Iosis piše:Meni su još gori oni koji voze 160, pa te sustignu kada sa 120 pretičeš nekoga ko vozi 110, a taj što je morao da koči sa 160 blica, svira, ebe majku, grebe, samo da prođe. .
Jeste da je rizicno ali ja to uvek radim a najvise pali u nemackoj.
Posto u nemackoj ima mnogo guzva na auto putevima i kad sa 130 moras naglo da kocis i spustis brzinu na jedno 20 km/h onda svako daje onom iza znak da ce naglo da koci a to se radi sa sva 4.
Tako da kad meni neka sivonja poljubi dupe i blica dok ja preticem ja mu upalim sva 4 i stisnem malo kocnicu da ga uplasim.Oni su useru momentalno koce i za 2 sekunde ih ne vidis vise na retrovizoru a pogotovo kad vise nase srpske tablice

Posle ih opste ne vidim da preticu ostaju celim putem iza negde.
Jeste da to moze da uzrokuje lancani sudar ali isto tako moze i meni rizicno da bude sta ako tom sivonji otkazu kocnice kada mi poljubi dupe.I kod nas ovde to pali ali ovde su retke guzve.U nemackoj je po tom pitanju katasrofa.A najveci krivci toga su kamioni.
Najgore je kad oni stanu da preticu nekoga pa ti sa 130 moras da spustis na 90.Pa on pokusava da pretekne ovog ali naislo malo brdo pa se muci 10 min jer nema snage.

Zato je nedeljom u nemackoj zabranjeno za kamione na autoputu.
Tada se bas vidi olaksanje.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
-----------------------------------------
Ford Mondeo mk3 (BWY) 2,0 TDDI
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- Sharpshooter
Pa ti si onda još veći de*il od tih što pominješ ako to namerno radiš.
Čekaj da te pokupi neki sivonja u džipu od pozadi sledeći put, pa kada te isprevrće po auto putu, zapitaj se koliko je pametno.
Čekaj da te pokupi neki sivonja u džipu od pozadi sledeći put, pa kada te isprevrće po auto putu, zapitaj se koliko je pametno.
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8315
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Da li će moći da se zapita?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
,. to bas dobra fora
Bosanaca ima najludjih vozaca ,. neki dan idem ogranicenje 50 , ne zurim vozim 55km/h
em sam u drugoj drzav i kuliram 10% se njih zalepi iza i sviraju hoce da obidju ,a ne mogu .
jedan me preskoci ispred skole sa 190tkom i tamo policija op
koji kre*en .
-kod nas se isto desava kad stanes na pesacki neko pretice ,. to najvise mrzim
danas mi se neki isto nabio iza i pustam pesake on svira ,. nisam hteo da se mrdnem dok nisu svi sisli sa zebre ,. mislim da je popizdeo
Tako , ima idijota sve vise i vise , ne znam otkud toliko glupandera ,.
Ta policija isto nije mi jasno sta ona radi kod nas love bicikliste , kamion u zoni skole ide bar 60 oni driblaju biciklistu sto nema svetlo i vozi stazom

Bosanaca ima najludjih vozaca ,. neki dan idem ogranicenje 50 , ne zurim vozim 55km/h
em sam u drugoj drzav i kuliram 10% se njih zalepi iza i sviraju hoce da obidju ,a ne mogu .
jedan me preskoci ispred skole sa 190tkom i tamo policija op

-kod nas se isto desava kad stanes na pesacki neko pretice ,. to najvise mrzim
danas mi se neki isto nabio iza i pustam pesake on svira ,. nisam hteo da se mrdnem dok nisu svi sisli sa zebre ,. mislim da je popizdeo

Tako , ima idijota sve vise i vise , ne znam otkud toliko glupandera ,.
Ta policija isto nije mi jasno sta ona radi kod nas love bicikliste , kamion u zoni skole ide bar 60 oni driblaju biciklistu sto nema svetlo i vozi stazom

- dule0911
-
Ti pacijenti sto sviraju kad stanes pesaku su mi najjaci. Sestri se desilo, jos pre nekih 10 godina u centru BGa, pesacki kod Moskve na Terazijama, stala da propusti pesake. Tu je naravno uvek reka ljudi i jedini nacin kako mozes brzo da prodjes jeste da ih sve pogazis
Lik iza svirao, na sledecem semaforu stali, lik izasao iz auta i krenuo da joj otvara vrata "samo da ti nesto objasnim". U autu su inace bile dve devojke, tj moje sestre. Kao prvo, koliki pacenik trebas da budes da se isterujes zato sto neko postuje propise (nije ga isekla niti bilo sta slicno)? Drugo, vidis da je sa druge strane zena i ti hoces da je bijes? Bolesno.
Sreca u nesreci jeste sto je caletov Golf negde u to doba zavrsio karijeru kao taxi vozilo i nikad mu nijedna kvaka nije radila sem ako ne znas kako da pritisnes vrata da ih otvoris
Tako da i pored otvorenih vrata posle 2-3 pokusaja nije uspeo, pa se upalilo zeleno i sestra je otisla.

Sreca u nesreci jeste sto je caletov Golf negde u to doba zavrsio karijeru kao taxi vozilo i nikad mu nijedna kvaka nije radila sem ako ne znas kako da pritisnes vrata da ih otvoris

Fiesta!!
- Ford_III
- Poruka: 1007
- Član foruma od: nedelja, 3. nov. 2013. u 08:12h
Ti si sigurno takav de*il(jedan od njih)ako neka me pokupe ako mogu upravo jedan dzip prosle godine se zakovao u moju kuku pa mu je otisao zadnji trap.Ti ako se plasis kao zensko i sklanjas se od svakakvih debila ti si jos veci.Sharpshooter piše:Pa ti si onda još veći de*il od tih što pominješ ako to namerno radiš.
Good boys go to Heaven
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
Bad boys go to Pattaya
85 kw/105 chip.
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Epilog danasnjeg desavanja u prekrsajnom Sudu.
Posto se po clanu 332.st1.tacka8 moze napraviti sporazum o priznavanju prekrsaja. A taj sporazum je zakonski i izglasan je i nalazi se u sluzbenom glasniku. A prekrsaj koji sam ucinio, nije nista strasno. Cak se i po predhodnom zakonu nije ni prekrsajno kaznjavao zabranom upravljanja vozilom.
Ja danas odem kod sudije u prekrsajni sud u Barajevu, u nadi da cemo zajednickim naporima resiti spor na obostranu korist. Ma nemoj. Sudija u Sudu ne priznaje taj sporazum. Pa me posalje u upravu saobracajne policije u Rakovici. Odem tamo, fina neka pravnica. Napravimo mi sporazum ali mi kaze, da jedini sud koji ne priznaje to je Barajevski. Svi ostali prekrsajni, u Mladenovcu i Timockoj prihvataju, pogotovo kada je tako minoran prekrsaj. Samo ovaj nas pametni se pravi pametan. Eh sada, po zakonu, koji je doneo kasacioni Sud, sudija u Barajevu je u pravu...ostale Sudije rade van zakona.
Eh sada posto ne moze jedan sud za isto delo da jednog okrivljenog kazni a drugog ne...
Ja cekam resenje pa unosim zalbu i ima da isteram svoje pa makar crko.
Inace na forumu ima snimak. Prekoracenje je 24km/h od dozvoljenih 50km/h. Kretao se u koloni vozila, istom/manjom brzinom. Ali...ja vozim pick up...pa ga je lakse upucati laserom, i misleci da je vozilo reg na pravno lice...prc milojka
Posto se po clanu 332.st1.tacka8 moze napraviti sporazum o priznavanju prekrsaja. A taj sporazum je zakonski i izglasan je i nalazi se u sluzbenom glasniku. A prekrsaj koji sam ucinio, nije nista strasno. Cak se i po predhodnom zakonu nije ni prekrsajno kaznjavao zabranom upravljanja vozilom.
Ja danas odem kod sudije u prekrsajni sud u Barajevu, u nadi da cemo zajednickim naporima resiti spor na obostranu korist. Ma nemoj. Sudija u Sudu ne priznaje taj sporazum. Pa me posalje u upravu saobracajne policije u Rakovici. Odem tamo, fina neka pravnica. Napravimo mi sporazum ali mi kaze, da jedini sud koji ne priznaje to je Barajevski. Svi ostali prekrsajni, u Mladenovcu i Timockoj prihvataju, pogotovo kada je tako minoran prekrsaj. Samo ovaj nas pametni se pravi pametan. Eh sada, po zakonu, koji je doneo kasacioni Sud, sudija u Barajevu je u pravu...ostale Sudije rade van zakona.
Eh sada posto ne moze jedan sud za isto delo da jednog okrivljenog kazni a drugog ne...
Ja cekam resenje pa unosim zalbu i ima da isteram svoje pa makar crko.
Inace na forumu ima snimak. Prekoracenje je 24km/h od dozvoljenih 50km/h. Kretao se u koloni vozila, istom/manjom brzinom. Ali...ja vozim pick up...pa ga je lakse upucati laserom, i misleci da je vozilo reg na pravno lice...prc milojka
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Zakon ne donosi sud pa ni kasacioni.
Zakone donosi skupstina
Sudovi samo sude po zakonima
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Zakone donosi skupstina
Sudovi samo sude po zakonima
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Djak pesak 

- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Ajd to ti njma objasni. Ja samo znam da ako ne trazim da se predmet prenese u drugi Sud...bicu pesak mesec dana. Kljuc u bravu od firme i vozdra
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8315
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Reci mi gde se tačno u Rakovici nalaze, tj. da li je to u Policijskoj Stanici Rakovica?
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
NE BRŽE OD ŽIVOTA!