Dusan64 piše:Ni malo rizicno. Cak sta vise pozeljno je,zasto bi crpeo aku ako si na nekoj nizbrdici..Pa to ti je,niko nikad nista ne radi,a tek za veliki petak..

Moderator: Dragomir
Dusan64 piše:Ni malo rizicno. Cak sta vise pozeljno je,zasto bi crpeo aku ako si na nekoj nizbrdici..Pa to ti je,niko nikad nista ne radi,a tek za veliki petak..
Mlad si... naučićeš.Dusan64 piše:Ma jok,prezupcice odmah i mozes da bacis motor.. Kako mi se s*** od tih prica,koliko sam se nagurao automobila nema im broja i dizela i benzinaca i novijih i starijih i nijednom nista nije falilo. E pazi sad,to ne valja da se radi,ma idi.
Reci mi sad, ako tom liku kazem, trebaju mi biksne,cetkice,automat, za Ford Focusa 1.8 tdci, da li ce lik znati sta da mi da (dal ima nesto sto treba da obratim paznju,sta da naglasim?)...jer ne planiram da prvo rasturim alnaser pa onda da jurim deo koji cu svakako menjati...od vucki » Ponedeljak, 23. Maj 2011. u 19:30h
U bubanj potoku lik ima sve za alnasere,red velicine kupio sam: Automat,bendix,cetkice,biksne(mondeo 2) i sve to kosta oko 2500din naravno novo.....
I sve sam sam izmenjao,nije uopste neka preterana zaebancija...
Al Naseru sto se ljutis ?JuSkE piše:Dobor ANLASERU.Jeste da to nije bilo pitanje ali hajde. Nego znas li ti nesto o njemu ili samo kako se pise i izgovara
Gledao sam i ja kako drugaru popravljaju Trabanta, pa ne znači da se svaki auto tako popravlja. Još kad bi i sve ostalo tako bilo isto, lako za popravljanje i univerzalno, pa ni frizeri ne bi morali da postoje, svi bi se šišali na isto. Sebi sam za svoje potrebe popravljao različite anlasere i svaki je imao neku svoju caku ili slabost konstrukcije, pa ni slučajno ne mogu da kažem da je to smešno i da sad mogu da glumatam majstora za anlasere.JuSkE piše:Meni se ne daju pare iz principa majstoru za anlaser, jer sam gledao drugu kako servisiraju, postpuak je smesan i svako moze da to odradi sam
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове